Hamit Altıntop'un Rızkına Dokunmayın!

Yabancı sınırından dolayı alınmak zorunda kalınan yerli evlatlardan daha doğrusu kamburlardan biri daha işte ne beklersin ki :red: Kulüp aidiyeti falan umrunda değil ki bunların dini imanı para olmuş. Diğer evlat denilen yerliler için de geçerli bu durum. Zamanında şu ülke futboluna yabancı sınırını getiren ve bunu on yıllar boyunca devam ettiren şerefsizlerin allah belasını versin. Zihniyetinize tüküreyim...

Zaten ne geldiyse başımıza evlat muhabbetinden dolayı gelmedi mi gelen geçen ben bu takımın evladıyım diye açıklama yaptı.Yedikçe yediler hala da yiyorlar.İşi profesyonellikten çok duygusallığa döküyoruz.Bunu da futbolcular kendi lehine iyi kullanıyor.

Haram zıkkım olsun o parada benim cebimden çıkan benim çocuğumun da rızkı var.halkimi hiç helal etmiyorum bu vebunun gibilere

?すべての鳥をファック?

sözlesmesinde yaziyorsa hakkidir. bir sey diyemeyiz.

lakin "yattigi" yerden para kazaniyor. bu da bir gercek. sakatliginin ne oldugunu da gercek anlamda kimse bilmiyor; en azindan kamuoyunda.

Soguslemeye gelmiş. Seni o kadar istemiştim zamanında Hamit bana da yazıklar olsun.

Adam olsaydi kabul ederdi ama nerde Dini imani para olanlardan baska bir cevap gelmezdi zaten, ben bu isi daha ileriye götürüyorum ve diyorum ki bu hamit düzeldi halde artik kendini riske atmiyacak ve sezon sonuna kadar kendi basina antremanlara cikacak mac mi oynadi hemen sakatlik numarasi ile oyundan cikacak ve sezon sonunu bekliyecek neden mi?

Adamin son senesi simdi düsünün kendini iki zorlasa sakatlanan bir tip, eh simdi kendini riske atarsa ve sakatlik gecirise kim alacak birdaha bunu? adamin derdi belli son bir defa katar mi olur cin mi olur ordan büyük paralar koparmak buda ancak sakat olmasa gerceklesir, onun icin derim ki bu adam sezon sonuna kadar bilerek oynamiyacak okadar yavsak biri yedigi aldagi bütün paralar haram olsun bay rizkim

müslüman arkadaşın rızkına dokunmayın günah aç falan kalır sonra

Evren TURHAN
‏@Evrturhan
Ah hamit ah.ye ic yat 3 yıldır.ilk defa fedakarlık istendi,yok dedin.yazıklar olsun.indirim istenmedi,sadece mac başı yapalım dendi.oyna al.

Umarım defolup gidersin Hamid.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Senin serefine haysiyetine adammisin lan bunu gördükçe dislerimi sıkıyorum ahkam kesiyor birde gevşek.Ne güzel demi evlendin ya yatmak rahat gelio indir cebe paralari yuzsuz seni.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sene son senesi degilmi defolur gider iste sene sonu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_nrr71yrmAy1qdt23mo1_400.gif

galatasaray tarihin en kazik en vefasiz transferi olarak tarihe gectin bravo bay rizk.

sonra futbolcular kendilerine haksizlik yapilinca ahkam keser vefa sadece bir semt adiymis diye, sizden ise feda istenilince üc maymunu oynuyorsunuz ,gözünüsü rizkima diktiniz diyorsunuz, önce adam olun adam, sizler icin para nedir? bir yilda kazandiniz para ile ömür boyu gecinebilirsiniz ama yok, ilakki son model arabalar villalar gerekiyor degilmi, sonra neden yerli futbolcuya karsi cikiyoruz deniliyor, aha iste böyle ac gözlüler yüzünden.

Geri
Üst Alt