Üye Görüşü [Hamit-Bruma-Telles-Emre Çolak] Bu Takıma Tekrar Kazandırılmalıdır!

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Selçuk, Veysel, Dzemaili, Yasin gibi bir çok formsuz veya kalitesiz oyuncumuzdan daha iyi oynama potansiyelleri var.

Ama hocamız bazı oyunculara takmış gibi görünüyor. Prandelli'nin de artık cesur ve adil olması gerek.

Yazık etmeyelim. Bugün kazandık belki ama Telles, Bruma gibi oyuncular özellikle kazandırılmalı ki uzun vadede bize lazımlar.

100% katiliyorum renkdas .hamit bruma telles emre colak kazanilmali her mac en azindan 18lik kadroda olmali

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

Aynen.Bunlar yapılırkende Veysel,Selcuk,Burak,Dzemaili kadro dışı bırakılmalıdır.

Özellikle bruma ve emre Çolak
Emre Çolak çok yetenekli avrupa da izlesek bu kim deriz

Doğru diyosun kardeş ama saydıklarından 2si yabancı nasıl monte edeceksin?

kesınlıkle katılıyorum.takım ıvme kazanır.sadece yasin de bence kötu futbolcu degıl yasın te kazanılmalı.ayrıca sınan gumuş u21 de muthış ışler yapıyor sınan gumuşu de ekleyebılırız.

Telles yerine Pandev'i kazanmaliyiz.

Hamit'in tecrübesi yeter, Emre Çolak'ın uzun süredir oynaması gerektiğini düşünüyorum ama Bruma ve Telles yerine yabancı forvet oynamalı.

2013'ün Kasım'ında beri olması gereken bu,iyi bari geçte olsa akıllara gelmesi güzel+zan

Doğru diyosun kardeş ama saydıklarından 2si yabancı nasıl monte edeceksin?

Kazanma derken 11'e doğrudan girmesini kastetmiyorum ama adamlar yok gibi davrandı hoca uzun süredir. Hamit çok iyi döndü ama bitik Selçuk ve Dzemaili oynadı.

Selçuk biraz yedek kalsa belki kendine gelir, birşeyler olur yani.

Özellikle Çolak, Hamit ve Bruma çok acilen kadroda olmalı. Bu kısır özellikli kadroda hemen şans verilmeli.

GT-I9300 Tapatalk

Kazanma derken 11'e doğrudan girmesini kastetmiyorum ama adamlar yok gibi davrandı hoca uzun süredir. Hamit çok iyi döndü ama bitik Selçuk ve Dzemaili oynadı.

Selçuk biraz yedek kalsa belki kendine gelir, birşeyler olur yani.

Bu maçta Selçuk'un 60larda çıkması gerekiyordu 90 dk oynadı yine akıl alır gibi değil.

veyseli kac haftadir görüdkden sonra tellese hayir demek aptalik olur galiba.
digerleri kesinlikle monte edilmeli takima bir cekilde.
hakan baltayi stoper oynatirim vallahi kontenjandan dolayi.

Veysel, Selcuk, Burak, Dzemaili takimdan kesilmeli.

Hamit, Umut, Bruma, Çolak, Telles takima kazandirilmali.

★★★》☆

Selçuk'un hala banko olması skandal zaten.
Nasıl bir kredisi varsa bitmek bilmiyor.:mad:

Geri
Üst Alt