Üye Görüşü [Hamit-Bruma-Telles-Emre Çolak] Bu Takıma Tekrar Kazandırılmalıdır!

SABRİ PANDEV FURKAN
da
LAN

yav bruma ve telles oynamasa bile yedekte durması gereken oyuncular.ayrıca koray günter,furkan,umut gündoğan ve sinan gümüşe hakettikleri değer verilmeli.

Muslera
Tarik Semih Chedjou Telles
Hamit Melo Emre
Bruma Umut Sneijder

...denemekde fayda var.. Ligde bir yabanci artik yedege cekilir​

Bu garantici Italyanlardan nefret ettim. Gerek Terim, gerek diger orjinal Italyanlar Sadece daha önce as oyuncu olarak oynayan oyunculari oynatirlar. Asla gençlere sans verme riskine girmezler. Emreç bir kaç kere dogrudan gol yedirince gözden düstü. Halbuki Selçuk'un bu takima dolaydan belki 20 gol yedirdigini görmezler.

Süper solak Emre Çolak.

I am the one who knocks!

Size soyluyorum bir daha soyluyorum.Herkes Selcuku kesmis ama Hoca bunu kesmez.Kafasinda Banko Selcuku oynatma plani var.Dortmund macinda goreceksiniz yine Selcuku,Buraki hatta Veyselde oynayabilir.Ama Selcuk ile Buraki banko oynayacagindan eminim.

---------------------------------------------------Muslera---------------------------------------------------
------Tarik-----------------------Chedjou--------------------------Semih--------------*Balta-------------
-----------------------------------------------------Melo------------------------------------------------------
--------------------------------------------Hamit/Emre-------------------------------------------------------
-----------------------------------------------Wesley Sneijder (C)-----------------------------------------
-----------Olcan-------------------------------------Yilmaz----------------------------Bruma-------------

O degilde simdi kafama böyle bir sey gelmis: Semih gecen sene bir kac mac Sag Bek oynamis, ve gayet iydi.Zaten Katalspor da Sag Bek oynamis bir sezon. Trabzona karsi iki assit yapmis.Baltaya Stopere,Tarik Sol beke ve Semih sag beke ceksek nasil olurdu acaba.

-----------------------Mus---------------------
-Sem-----Ched---------Hak-------Tar-------

Mancini Style.

u21 macında furkan dökturmuş bu çocuk gecen sene karabugun kralıydı.bu furkan neden hıç dusunulmez ben bunu anlamıyorum.bellıkı birılerının adamı olmak lazım.

Bu Prandelli'nin bir halt kazandıracağız yok, adam 4 yabancıyla oynadı Bruma ve Telles'i kadro dışı bıraktı. Bir an önce kovmak lazım.

Emre Colak ve Hamit tempo adına takıma önemli güc katar. Tabi hoca Selcuk ve bizzat kendi aldırdıgı Dzemali'den vazgecerse..

Keza Burak'ın bizi her mac 1 kisi eksik oynattıgını hoca ne zaman görecek ? Aynı durum veysel icinde gecerli..

En iyisi hocayı yollayıp Ersun'u getirmek.

Telles i Konyaspora falan satarsak iyidir.Emre Çolak konusunda katılıyorum.Hamit zaten giriyor yavaş yavaş kadroya.

----------------Muslera--------------
Tarık------Chedjou---Semih-----Hakan
Hamit--------Melo---Emre-------Olcan
---------------Sneijder---------------
---------------Pandev----------------
bu 11 kullanılabilir aslında,Kanatlar sağlam ve forvettede Burak-Umut gibi formsuz ve yetersiz oyuncular yerinede Pandev oynar.

Selcuk sağ kanatta sneijder sol kanatta oynarsa jemal takim da kalırsa şampiyonluk hayall

Olcan--------Melo---Hamit-------Emre

Tarık------Chedjou---Semih-----Telles
--------------- Burak----------------

Muslera, Tarık, Chedjou, Semih, Melo, Sneijder, Olcan, Hamit banko oyuncularımız olmalı. Telles-Hakan Balta, Emre Çolak-Bruma, Burak-Pandev ikililerinden de yabancı kuralına göre ve maçın zorluğuna göre uygun oyuncular oynamalı diye düşünüyorum.

selçuk burak veysel yerine sırasıyla emre çolak pandev hamit kazandırılmalı , önemsiz maçlarda da bruma - telles oynayabilir

Çolağı ben iyice kafadan çıkarmıştım hiç ümidim yoktu bi kenara koymuştum panpayı. Ama sağolsun Cumali bi geldi Çolak gözüme kral gibi gözükmeye başladı

Emre'de top tekniği var, fizik gücü yok. Yıllardır bunu söylüyoruz. Ve Fatih Terim'in üçüncü döneminin ilk senesinde yani 2011-2012 sezonunda Emre Çolak gayet faydalı olmuştu. Bu arkadaşın muhakkak maç kondisyonu kazanması lazım. Yani düzenli olarak oynatılması gerek. Dzemaili gibi adamların yerine Emre'yi oynatalım, daha büyük fayda sağlar. Benim için şu an üçlü ortasaha oynayacaksak eğer, en iyi ortasaha üçlüsü "Emre-Melo-Hamit" üçlüsüdür.

Tarık------Chedjou---Semih-----Telles
--------------- Burak----------------

Muslera, Tarık, Chedjou, Semih, Melo, Sneijder, Olcan, Hamit banko oyuncularımız olmalı. Telles-Hakan Balta, Emre Çolak-Bruma, Burak-Pandev ikililerinden de yabancı kuralına göre ve maçın zorluğuna göre uygun oyuncular oynamalı diye düşünüyorum.

2 kadro da gerçekten çok güzel...Sadece 2.kadroda Burak yerine Umut yazarım ben , onun dışında en ideal kadromuz...

Geri
Üst Alt