Üye Görüşü [Hamit-Bruma-Telles-Emre Çolak] Bu Takıma Tekrar Kazandırılmalıdır!

ayrıca emre ve hamit iyi şut çeken adamlar.dzemali ve selçukta öyle de...selçuk bitti,dzemali de hazır değil daha.

Telles dışında katılıyorum. Telles hiç bir zaman üst düzey bir oyuncu olamayacak, tembel gibi zaten.

Emre, Hamit, Bruma şans bulması gereken isimler.

Emre kesinlikle bir sans daha hakediyor. Yani Selcuk´un performansini görünce, bu adamlara haksizlik yapildigini düsünüyorum.

Emre, Hamit, kontenjan durumuna göre Bruma kullanilmali. Zaten Bruma´yi gözden cikarma lüksümüz yok bizim. Hayvan gibi yatirim yapmisiz.

Hamit'in ölüsü Veysel'i keser...

Hamit Sağ bek veya Selçuk yerine Emre Sol açıkta denenmeyi hakediyor.. Bruma'yi tutar Dortmund maçında oynatır mesela bu adama lig maçında şans verin abi.. Telles'e de öyle

Telles dışında katılıyorum. Telles hiç bir zaman üst düzey bir oyuncu olamayacak, tembel gibi zaten.

Emre, Hamit, Bruma şans bulması gereken isimler.

Bunu yazmak için girdim konuya. Hazır yazılmışı var. Aynı fikirdeyiz. :k19:

Prandelli Hocanin Kadrosu Bu olacak

Muslera

Tarik yada Veysel Chedjou Semih Telles

Selcuk Dzemaili Melo

Olcan Burak Sneijder

Bu kadro ile kesin 11 baslayacagindan eminim :D Herkes kadro üretmiş boşa kadro üretiyorsunuz Prandelli Hoca anlamiyor iste bosa yoruyonuz cenenizi :D Maalesef bu kadro ile Dortmund bize fark atmazsa iyidir.

Prandelli Hocanin Kadrosu Bu olacak

Muslera

Tarik yada Veysel Chedjou Semih Telles

Selcuk Dzemaili Melo

Olcan Burak Sneijder

Bu kadro ile kesin 11 baslayacagindan eminim :D Herkes kadro üretmiş boşa kadro üretiyorsunuz Prandelli Hoca anlamiyor iste bosa yoruyonuz cenenizi :D Maalesef bu kadro ile Dortmund bize fark atmazsa iyidir.
neden prandelli hoca

Dzemali veya telles tribünde oturup eboue kadroya girse bu takım hakaten level atlar selçuğun yerinede koy hamiti devre arası da pandevin yerine al bi yırtıcı forvet gelsin dördüncü yıldız bu kadar basit..

neden prandelli hoca

Prandelli Hocanin Banko Oyunculari;

Selcuk,Dzemaili bunlar kesin oynar benden demesi belki veysel oynamayabilir Tariki sağa çekip Solada Tellesi alabilir.Yada Veysel oynar Tarik yedek olur.Burada istediginiz kadar kesin bu hoca yine kesmez bunlari.Benim Prandelli Hocayi sevdigim falan yok keske gitse dedigim kisilerden biriside Prandellidir.Prandelli Hoca Veyseli,Dzemaili,Selcuku sever bilirsin :)

Hepsi tamamda Emre Colak ne kazandirdiki takima kac yildir tekrar takima kazandirilmalidir diyorsun, orasini pek anlayamadim... Geri kalan isimlere katiliyorum

Bruma ve Telles kesinlikle kazanılmalı.Harika iki oyuncumuz.
Hamit,Emre Çolak ise Selçuk'un felan yanında göze gayet hoş geliyorlar.

Geri
Üst Alt