GSC Portal Hamit: "Devler Ligi'nde maalesef çok istikrarlıydık"

Tuna Köse

Baba Gündüz
hamit2.jpg

Galatasaray'ın futbolcusu Hamit Altıntop, Arsenal maçı sonrası şok sözler söyledi.
Detaylar GSC Portal'da...

ulan utanmaz herif bu takimda en son konusacak adam sensin..transferleri elestirmek sana mi kaldi?

Son düzenleme:
Malesef yatarak para kazanmak konusunda çok başarılı.

GT-I9300 Tapatalk

Söylediği şeylere bak ya inanılır gibi değil. Pandev ve Dzemaili yanlış transfer olabilir, onların transferini eleştirmek sana mı kalmış? Senin transferin tartışılmaz mı yani? Geldin yıllık 12 milyon TL alıyorsun, oynadığın maç 3-5.. Onda da rezil oynuyorsun. Ayrıca bu 2 transfer mi CL'de bu şekilde oynamamızın nedeni? Adamlar maç bile yapmadı.

ulan utanmaz herif bu takimda en son konusacak adam sensin..

Aynen abi. Takimdakiler Hamit'e nasil laf soylemiyor cok sasiriyorum. Su aciklamalari Sneijder filan yapsa ortalik birbirine girer.

Sen 3 senedir ne verdin de bu takima konusmaktan baska mac sonu cikmis millete laf soyluyorsun.

Yattigin yerden yilda 3 milyon aliyorsun hala konusuyorsun. Utanin azicik arkadas.

Ulan önce dön bir bak aynaya ben bu takıma ne verdim diye kendine bir sor

Sonra 2 yeni transferin takıma faydasını tartışırsın Hamit efendi...

Gelen transferlerden çok mu iyisin Hamit bey? Transferin doğru olup olmadığını konuşmak sana mı kaldı.

Az utanman olsa bu lafları etmezsin , dağlara taşlara vurmak konusundaki , kıçını kaldıramamak konusundaki istikrarın süper ,
tabi birde edebiyat konusunda ağzının laf yaptığının çeyreği katkı vermedin bu takıma bu 3. senen !

Git kardeşim o zaman 3 milyon eurondan fedakarlık yap yürü git takımdan.Konuşmakla olmuyo icraat görelim o zaman.Sanki aldığın paranın karşılığını veriyon da bide gelmiş konuşuyo utanmaz.Sen doğru transfer misin lan acaba he onu bi söylesene.Naptın geldiğinden beri ?

:asd22: hamit sen ciddiden konusma . hakli olsanda bir cok konuda... konusma sen vallahi.

Ya kaç milyondur bunun sözleşme fesih bedeli? Verin şuna alacağı parayı fesh edin , def olsun gitsin. Sinirden çıldıracağım, şu açıklamalara bak. Dalga mı geçiyor

Dobra konuşmuş sanki takımın dışa vurumu hamit olmuş ama söylememesi gereken sözlerdi

evlendi de kötü bir karıya mı denk geldi bu. filozof oldu çıktı başımıza.

milletin topçusunun ayakları çalışır,bizimkilerin çenesi.

Bu zamana kadar ki yaptığı yapmadığı herşeyi geçtim La gevşek herif 4.golde adam önünden yürüyerek geçti attı golü gelmiş koskoca Galatasaray kulübüyle-taraftarlarla dalga geçer gibi konuşuyo utanmaz adam.Sen ne bok yaptın da şöyleyiz böyleyiz diye açıklama yapıyon kimse de demiyo bu herif niye bu kadar çok röportaj veriyo diye.bu konuşmaları basına yapacağına adam gibi çıkıp oynayın da bunları konuşmak durumunda kalma.Sana yıllık 3 milyon para verenleri de seni de Allah ıslah etsin

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt