Hamit resmen Real Madrid'de

Cevap: Son Dakika | Hamit resmen Real Madrid'de

Hayırlı olsun. Yalnız garip bir duygu gerçekten. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim. Bize gelecek diye umutlanmıştım ama hayırlısı artık. Her daim gururumuzsun Hamit. :tiphat:

Cevap: Son Dakika | Hamit resmen Real Madrid'te

Morinhonun aklında yoksa Türkiye mi var :asd:

Mourinho ile birlikte Hamit yeniden dogacak buna inaniyorum. Euro 2008 deki performansini tekrar yakalayacak, belki daha da iyi oynayacak.

Arkadaşlar bence hiç de ynlış yapmadı bize gelmesini çok ama çok isterdik ama gittiği yere de her futbolcu gidemiyor orası bir hayal o yüzden gittiği iyi oldu Türk Futbolu için , Evet yedek kalacak ama oynayabilir kim bilir ? çünkü ligde 38 şamp ligi ve kupa desen yaklaşık 60-70 maç yapıor Madrid , o yüzden gitmesi iyi oldu Yapcak bişe yok Hamit ' i alamadık ama Selçuk İnan ı alacağız Merak etmeyinnn :) :)

Hayırlı olsun. Ama hata yaptı Real.

Hazir Real'in Türk hastaligi tuttu, su Sarp'in videosunu gönderin onlara ya. Pana'ya gol atmisti felan :D.

Bende onun yerinde olsam baska takıma gitmektense Realin yedegi olmayı tercih ederdim.

Arda bu haberden sonra kesin gider artik.

ntvspor stüdyolarında bayram havası hakim

kazanan ntvspor oldu

Selçuk'a da sulanmasın sakın Madrid. :o

Real TURCOS :)

Kim ne derse desin bize gelmiş kadar olmasada çok sevindim.Dünya'nın en büyük kulübüne milli takımımızdan bir futbolcu daha gitmesi gurur verici bir olaydır.Bence Khedira'dan daha iyi bir futbolcu,o yüzden pek yedek kalacağını zannetmiyorum.Real muhtemelen rotasyon için almıştır ama Hamit üst düzey bir futbolcu,ilk 11 de forma bulabilir.

Geri
Üst Alt