Hamit Yuvada Kaldı!

Bence hamit coktan beri düzeldi ama bizde sakat numarasi cekti ki bir son volley cakayim diye saglam bir sekilde ama heralde evdeki hesap carisiya uymadi ve bekledigi talipler cikmadiki adam mac basiya razi olacak duruma geldi diyecegim ama kesin dedigim gibi el altindan buna garanti parasi verirler yoksa sirf mac basi icin bu kalmaz

Evlatlarla alakasi yok avrupa da 2. Lig oyuncularinin bile yillik geliri 300-400 bin euro

20 bin euro Nerde 400 Bin nerde daglar kadar fark var

Yerlilere verilen ucretin fazla oldugunu bende biliyorum ama yapacak birsey yok piyasanin durumu bu,sadece turkiye de degil avrupa'da da durum ayni
ciddi ciddi oturup bide yorum yazmışsın şaka gibisin :) ben 3 senedir yatan adama ve sözleşmesi bitmiş birine neden bu kıyak yapılıyor onun derdindeyim maaş benzetmesi ile de 20 bin euronun ne anlama geldiğini ifade ettim arda kardeş

Bunların yapacağı iş bu kadar olur diyecek bir şey yok. En azından garanti para verilmemiş o da teselli oldu.

ciddi ciddi oturup bide yorum yazmışsın şaka gibisin :) ben 3 senedir yatan adama ve sözleşmesi bitmiş birine neden bu kıyak yapılıyor onun derdindeyim maaş benzetmesi ile de 20 bin euronun ne anlama geldiğini ifade ettim arda kardeş

Kiyak yapildigi yok o bölgede Bilal-emre-jose gibi eksilen oyuncular olacak yerine alacagin herhangi bir oyuncu en az 700 bin Maas ister

Hamit ile 20 bin Mac basina yapilacak bir sözlesme mantikli bir Hamle olur bence

Hamit ilk 11 oyuncusu olmayacak sonucta

Kiyak yapildigi yok o bölgede Bilal-emre-jose gibi eksilen oyuncular olacak yerine alacagin herhangi bir oyuncu en az 700 bin Maas ister

Hamit ile 20 bin Mac basina yapilacak bir sözlesme mantikli bir Hamle olur bence

Hamit ilk 11 oyuncusu olmayacak sonucta
neyse kardeş biraz daha zorlarsak tartışma çıkacak çünkü sen venezuelledasın ben avustralyada aramızda çok büyük mesafe var saygılar sevgiler bu arada tartıştığımız oyuncu da podolski muslera değil hamit !!

Hamit, Olcan, Sabri, Selçuk, Umut gibi çöpler futbolu bırakmadan ayrılmayacaklar bu kulüpten. Evlat lobisi gsmizi yönetiyor malesef.

Tebrikler doğru secim

Sent from my iPhone using Tapatalk

niye para veriyoruz. kalmak isteseydi bedava oynamasi lazimdi. gecen sene bir kere topa vurmadan 3 milyon rizk hesabina yatti.

abv sizin gecen sene top oynayan bilal gönderilirken bu spor salonu sahibiyle sözlesme imzalaniyor.. akil fukaralari! adam 34 yasina girecek la!

daha bekleyein kesin birsey yok sonuc olarak, bir bakmisin mac basi birde garanti para götürür bay rizk, sirf mac basina gelecegini inanmiyorum

Alp yalman gibi bunagi futbolun başına getirirsen böyle olur.

Serdar hamit ve emrahi bize kitler

Lanet gelsin Dursuna!

Alp yalman gibi bunagi futbolun başına getirirsen böyle olur.

Serdar hamit ve emrahi bize kitler

Lanet gelsin Dursuna!

adam 73'te ilk olarak yönetim kuruluna girmis.90 senesinde baskan olmus 6 sene kalmis. 20 sene sonra yine yönetim kurulunda görüyoruz.

76 yasina gelmis bir adamdan ne gibi bir gelecek bekliyorlar merak ediyorum. ne bilgisi olacak ki bu saatten sonra?

alp başkandan vizyoner bir hamle daha

Geri
Üst Alt