Hamit'in Ayak Bileği Kırıldı

Geçen sezonun sonundaki Rize maçı kariyerinin son maçı oldu sanırım

Adamsa eğer bundan sonraki alacaklarını bırakır,bonservisini alır defolur gider.Tabi adam olan bunu yapar.Bakalım ne kadar adammış beyimiz

aldığı haram paralar fitil fitil burnunda çıkıyor herhalde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bi tarafından çıkmayacak mı sandın lan? Beter ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
onurlu haysiyetli bir oyuncu bu dakkadan sonra para almaz bonservisini alır gider. ama hamitten bunu beklemiyoruz tabi. ama aldığı ahlar yüzünden iki yakası bir araya gelmez bundan sonra

Israrla adem çakarın güzide yorumunu aradım ama bulamadım

Geçmiş olsun.

Ama bu işin artık iyice boku çıktı en hafif tabir ile.

Elin gavur takımında yok sakatken para almam diye adamlık taslamasını biliyordun. Burada niye hiç demedin? Bir sezonun büyük bölümünü sakat geçiriyorsun zaten. Niye hiç en azından indirime falan gideyim demedin bu sürede?

Vallah eskiden seni çok severdim ve hep de bizde oynamanı isterdim teee Schalke zamanından beri ama artık bu sevgi yerini iyice nefrete bıraktı.

Defol git artık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bu adamı fener alıyodu fenerden kapıp almıştık hemde fenerliyken işte sonu fenerlıden hayırmı gelır

Melo gitsin Hamit var o bölgede ehe xd

Ulan adam kontrat süresinin %40'ını salonda %35'ini yatalak halde geçirdi. Ne rızık varmış 50 maç oynadı 16 milyon euro götürdü 4 senede.

bu adamı fener alıyodu fenerden kapıp almıştık hemde fenerliyken işte sonu fenerlıden hayırmı gelır
Benim bildiğim kadarı ile Galatasaraylı.

Bizim Juventusu 2:0 yendiğimiz maç vardı Hakan Şükür 2 gol atmıştı. Maç Almanya da oynanmıştı. Işte o maça bir alman dergisi Hamit'in konuğu olarak gidip maç esnasında röpörtaj falan yapmıştı bununla. Bu filozof da orada Galatsaray taraftarı olduğun söylemişti Uefa Kupası'ndan falan bahsetmişti.

direk favrenin yardımcısı olarak başlasın bence bedavaya çalışsın son 3 yılın hatrına

Benim bildiğim kadarı ile Galatasaraylı.

Bizim Juventusu 2:0 yendiğimiz maç vardı Hakan Şükür 2 gol atmıştı. Maç Almanya da oynanmıştı. Işte o maça bir alman dergisi Hamit'in konuğu olarak gidip maç esnasında röpörtaj falan yapmıştı bununla. Bu filozof da orada Galatsaray taraftarı olduğun söylemişti Uefa Kupası'ndan falan bahsetmişti.

ben hamit transfer sürecinde bikaç ciddi haber bulmuştum ama gerçekten kesinde diyemem fatih terim faktöründen dolayı galatasaraya geldigini yoksa fenere gidecegi hep söylenıyordu hatta fenerle anlaşmıştı ilk olarak .

3 haziran 2015teki kupa finalinde Bursaya karsi oynamis en sezon ?

Hamit de halil de galatasaraylıydı uydurug bilgi vermeyin.

Geri
Üst Alt