Hamit'in Ayak Bileği Kırıldı

Bilerek sakatlanıyor pis herif.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakatlanmasına sevinilmez kimsenin o ayrı da tam kontratının bittiği dönem olmasına sevindim.bizden sonra hiç bi kulüple sözleşme imzalayamaz inşallah.o kadar ah aldı insanlardan.

Hamit 1 Euro bile istemiyor - Spor Haberleri

hamitten_sasirtan_talep.jpg

Abi şu olay gercekse harbiden yazıklar olsun orda gösteriş yapmak bakin ben haketmedigim parayi almam ama bizim paramizi yerken umrunda olmayan insana ne denebilirki küfür bile az

Bunlae bütün rızkına laf edildiği için oluyor diye düşünüyordur bu herif şimdi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hamza: Melo'nun yerini Hamit doldurur.

Bu nasil birsey arkadas, adam sadece sakatlaniyor.

O kadar bedduaya normal.

Insallah bizden kazandigi rizki yeme imkanida bulamaz.
Oyle bir kin besliyorum ki bu adama diger ayagini da ben kirmak isterim.

Beter olsun diyesim geliyor ama hadi neyse geçmiş olsun. Yine de hak etmeden kazandığı rızıklar peşini bırakmayacaktır çakma filozofun.

Sakatlanmasına sevinilmez kimsenin o ayrı da tam kontratının bittiği dönem olmasına sevindim.bizden sonra hiç bi kulüple sözleşme imzalayamaz inşallah.o kadar ah aldı insanlardan.

İmzalamasa ne olacak kardeş adam 3 senede 30 trilyon para kaldırdı. Bundan sonra yemese içmese banka faizi ile sülalesi rahat eder adamın. Neyse yapacak bir şey yok. Allah büyük.

Geçmiş olsun. Daha da fazla diyecek bir şeyim yok.

Hamit Altintop: ''Benim gorevim saha icinde.''

Demesi kolay, peki hangi saha icinde onu da anlatsa.

İmzalamasa ne olacak kardeş adam 3 senede 30 trilyon para kaldırdı. Bundan sonra yemese içmese banka faizi ile sülalesi rahat eder adamın. Neyse yapacak bir şey yok. Allah büyük.
O aldığı paralara yapılabilecek bişey tabi ki.en azından bundan sonra kazanabileceği bi "rızık" olmasın herifin ondan bahsettim.o parayı hiç ederse zaten beyinsizin önde gidenidir.

gercekten kirilmismi arastirmak gerekli bu adamin sezon sonuna kadar mac oyniyacagini ben zaten tahmin ediyordum kendini riske atmamak icin sonucta sezon sonu sözlesmesi bitiyor ve son transferini gerceklestirecek, gercekten kirildiysa ozaman rizkcinin isi zor sezon sonuna kadar düzelmese ozaman kendine biraz zor takim bulur

Şu real haberi doğruysa gerçekten tüm aldığı paralar haram zıkkım olsun

Geri
Üst Alt