Hamit'in Ayak Bileği Kırıldı

ayagindaki rizk kemigi kirilmis son incelemelere gore.

Sakatlığına laf etmiyoruz ama senden nefret ediyorum be hamit benim canimdan çok sevdigim Galatasarayimla resmen makara yapar gibi yatıp birde pişkin pişkin çıkıp rızık diyonya Allah senden sorsun real madriddeyken sakatken para almam demissin ya şu durumda bizim paralarımızı dalga geçer gibi yiyorsun ya Allah sana sorsun hamit.

geçmiş olsun, ilk sezon verim almıştık, çok iyi değil ama idare ederdi. fatih terim faktörünüde unutmamak lazım. son 3 senesi büyük kazık oldu.

galatasaray kendisine kanun çıkarmalı hiç bir futbolcuyla 3 senenin üzerinde kontrat imzalanmayacak diye. Türk futbolcularda bu rakam 2 seneye indirilmeli.

Umut bulut kadar zeki degil maalesef Umut gibi bos yere kosup ziplayip kalkasaydin su an kimse senin rizkina bir sey demezdi.Bak Umuta kimse bir sey diyor mu!!!

1c1d5dd02c6d5a385edd92dad8e3f09b.jpg

Ne beklioduk ki
Otura otura hamlamis ayaga kalkinca cat narin tabi bilek

hostia puta!!!

Rızık rızık deyip doğru düzgün top oynamadan ytaarsan son halin bu olur

Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Ben bu kadar çürük bir futbolcuya rastlamadım daha önce.Bunun bırakın futbol oynaması yürüyebilmesi bile mucize bence.Defol git ulan.Aldıgın beleşe paralar boğazında kalır inşallah.

4 senedir Galatasaray´da, sakat oldugundan dolayi iki sene oynayamadi. Galatasaray oynamadigi hic bir sezonda sampiyon olamadi.

Kopsun o bilek. Oynar başlıklı Hamid. Derhal sözleşmesi fesh edilmeli. Defolsun gitsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakatlığı nedeniyle bu sezonu kapayan ve sezon sonuna kadar Galatasaray'da hiç maça çıkmamış olacak Hamit Altıntop ile yönetim arasında gerginlik olduğu ortaya çıktı.

İddiaaya göre; yönetim, Hamit’in menajeri Reza Fazeli ile görüşüp “Paranızı biraz geç ödeyelim. Bize anlayış gösterin” dedi. Ancak bu sezon bir dakika bile oynamayan ve garanti 2 milyon 750 bin Euro olan Hamit’in menajeri Fazeli, yönetime “Hayır” dedi.

2011’de Real Madrid’e giden ama orada da sakatlanan Hamit, büyük bir jest yapmış ve sahalara dönene kadar 1 milyon Euro’luk parasını almamıştı. Hamit, bu hareketinden ötürü Şampiyonlar Ligi’ndeki Real Madrid-Ajax maçında oyuna girdiğinde taraftarlar tarafından ayakta alkışlanmıştı.

not: GEBER

Aldığın para haram olsun

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt