hamza gölbaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben normalde herşeye inanırım da the irishman eşcinsel sahne içeriyor dedin yalan çıktı martin scorceseseyi tanımasak...Hamzayı da tanırız o yüzden iftira atmayalım liboş değildir vatanperverdir kıskanmayalım !
hadi ordan ben sana mı inancam ona mı inancam boş yapma ismal enver paşa

Nereye karı kız peşine ha??
Yurt dışı yok valla üstat hepsinde noel ayrıca doğal olarak mevsim soğuk... Belgrattan kutlu haber bekliyorum ama aldı telefonu aramadı gerçi ama :) @Uğur Bulut ağabeye söz verdiğim gibi yollayacağım onun dışında ben zaten tek tabanca gece hayatı olmayan mazbut bir adamım

Yurt dışı yok valla üstat hepsinde noel ayrıca doğal olarak mevsim soğuk... Belgrattan kutlu haber bekliyorum ama aldı telefonu aramadı gerçi ama :) @Uğur Bulut ağabeye söz verdiğim gibi yollayacağım onun dışında ben zaten tek tabanca gece hayatı olmayan mazbut bir adamım
kutlu haberlerini bekliyorum
4 gozle

Like atmak ok demektir forum raconunda.
İlk defa duyuyorum ben sadece lügat anlamında kullanıyorum beğendiğimde basıyorum... Bir de özelden yazdım ayrıca da bu "çar" lafzı kullanıldı benimle alay edilirken çok merak ettim ne demek? Çar, caesardan gelen manadaysa pejoratif değil ki tam olarak nasıl dalga geçildi ki benle???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt