GSC Anket Hamza Güreler vs Taha Altıkardeş

Sizce Hangisi?

• Hamza Güreler (IBFK)

Oy: 14 45,2%
  • Taha Altıkardeş (Göztepe)

Oy: 17 54,8%

• Kullanılan toplam oy
    31

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Yaz transfer döneminde transfer kapismasi yasanmasi muhtemel 2 Süper Lig oyuncusunu anketle oylariniza sunuyorum.

İkisi de bizde olsa çöp ilan edileceği gerçeği

tahayı bilmiom hamza fena değil ama max emin gibi bişey olabilir gibi gelio direkt emini geri getirelim daha iyi

Hamza gs li zaten ama bunlar için 7 8 isterler bence cunku takimlarinda banko oynuyorlar ve potansiyelleri yuksek

tahayı bilmiom hamza fena değil ama max emin gibi bişey olabilir gibi gelio direkt emini geri getirelim daha iyi
Kişisel değil de kral, forumdaki Emin sevdasını anlamıyorum adam adeta kaçar gibi gitmedi mi gitmek için diretmedi mi? Neden isteniyor ve neden geri geleceği düşünülüyor anlamıyorum?

Hamza çeşitli pozisyonlarda oynayan ve gelişim gösteren bir isim. sağ bek, stoper ve dos oynadı başakta. yaşı 18 ve yaşına göre sahada olgunda duruyor. bizim maçta barışa karşı zorlansa da bende gayet iyi durdu 90 dakika ve barış ile maç boyu güreşmesine rağmen 90'cı dakika yorgunluktan eser yoktu bu çocukta.

Hamzanin sözlesmesi 2026 da bitiyor. 5 + 10/15% pay versek ve oyuncu "only wants GALA" modunu acarsa bu teklif belki yeter.

Kişisel değil de kral, forumdaki Emin sevdasını anlamıyorum adam adeta kaçar gibi gitmedi mi gitmek için diretmedi mi? Neden isteniyor ve neden geri geleceği düşünülüyor anlamıyorum?

Oynamak istediği için gitti bence normal yani netçede 21 yaşına geldi herf.

Yaz transfer döneminde transfer kapismasi yasanmasi muhtemel 2 Süper Lig oyuncusunu anketle oylariniza sunuyorum.
her ikisi de saglam yeteneklerdir nazarimda . ayni jenere olmasalar da ,bolgesel baglamda dikkat cekici bir versus olmus.

ilginctir ,gecen bi renkdasimiz bana *hamza'yi sormustu . nacizane yorumumu yapmistim. ozetle- begendigim bir yetenek.

*taha ise, vakti zamaninda *u19 jenere milli de izledigim donem dikkatimi cekmisti. ki ,bursaspor cikisli oldugundan ayri bi gozle mercek altina almistim .
<-ayni jenere ve izledigim u19 maclarinda bizden de cok isim yer aliyordu . <- >
*emin bayram(hali hazir da westerlo) , *eren aydin (suan sariyer de kiralik olmasi lazim) ,
bizim kulup den cikip ( once marsilya sonra fbye gecen *bartug ) ,
altay dan bize gecis yapan *kazimcan karatas aklimda kalanlar.

genel bu -taha nin ve bizimkilerin oldugu jenere de- diger o donem den not ettiklerim; kayseri cikisli emre demir , fb den osman ertugrul cetin , altinordu cikisli ravil tagir , trabzon cikisli ahmetcan kaplan .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Sergen Zeren .

saygi ve selamlar .

Hamza' yı beğendiğimi daha önce de söylemiştim. 1,92 boyuna rağmen hiç de hantal değil ve gayet dirençli bir oyuncu. Yalnız yaşı henüz çok küçük, daha da uzamasa iyi olur.

ikisi de transferin gözde isimleri olur

Taha Bursa alt yapısında cikma.kucuk yaşta Trabzona gitti bursada alt lige bile çok kaliteli olduğu belliydi.taha yı alan büyük iş yapar.

Geri
Üst Alt