Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam allah askina takimi cok sIkI hazirla su maca, bak olumlu bir sonuc bizi sampiyonluga tasiyan en büyük etken olur.

Hamza maçı alırsa, bal gibi efsane olur....Kaybederse kestane olmaz elbette ama canımız sıkılır biraz. Beraberlikte iyidir. Üç puan fark sürer.

hoca nın kafası çok net gel git yaşamıyor kafasında mevki ve oyuncular belli takımı iyi analiz etmiş çalışanı iyi olanı oynatıyor
bazen kızıyorum örneğin umu yerine pandevi oynat diye ama pandev pek gayret etmiyor

her sene oldugu gıbı kesın yenecez fılan demesın kımse beraberlık bızım ıcın ıdeal ve guzel sonuc olur..

Kağnı gibi görülen Hamit Altıntop 11 Km koşmuş ise bu hocanın başarısıdır.

Yonetimi degismis,kadro planlanmasi yerlerde surunen,onceki teknik adamin elinden les bir takim alip bu yerlere getirmesi muhtesem bir basari.

Kadikoyde yenilsede degismeyecek dusuncem.

En sevdiğim yanı mecbur kalmadıkça herkes kendi mevkisinde oynuyor, yapsa bile mantıklı seçimler oluyor. Prandelli veya Mancini gibi çorba yapmıyor takımdan.

Adam gol atmayi düsünüyor, bizim eski rezil hocalar gibi korkak gibi oynatmiyor takimi.

Geldigi 1. günden beri destekledim ve desteklemeyi devam edecegim.

Hala şampiyonluktan bahsediyosak. Bugün itibariyle rakiplerimizden daha şanslıysak bunun ana nedeni hamza hocadır kesinlikle.

Hamit cok profesyonel bir oyuncu, iki tane bel fitigi gecirdi adam, ama halen ayakta. Bunun pek Hamza hoca ile alakasi yok, bu adam kendine herzaman cok iyi bakiyordu zaten. Oynadikca da aciliyor zaten...

Hocam beşiktaşı ne güzel etüt etmiştin de atak yapamamıştı, şut dahi atamamıştı kargalar. Aynısından istiyoruz. Olmasa da canın sağolsun. Kredin sonsuz. Şimdiden Eyvallah :hat:

Hamit cok profesyonel bir oyuncu, iki tane bel fitigi gecirdi adam, ama halen ayakta. Bunun pek Hamza hoca ile alakasi yok, bu adam kendine herzaman cok iyi bakiyordu zaten. Oynadikca da aciliyor zaten...
Verim alabiliyorsa bu hocanın başarısıdır. Hamit Prandelli döneminde yürümüyordu bile sahada bazen futbolculara özgüven aşılamak hocalarında görevidir.

Verim alabiliyorsa bu hocanın başarısıdır. Hamit Prandelli döneminde yürümüyordu bile sahada bazen futbolculara özgüven aşılamak hocalarında görevidir.

Bu tabiki dogru, benim yorumum sadece fizik kondisyon meselesindeydi. Yoksa performans olarak tabiki Hamza hocanin payi büyük.

Bu hafta Feneri yenerse kulüp tarihinin en büyük tdsi olur benim için. Haydi Hamza Hocam.

11 km koşması salt bir şey anlam ifade etmez. O mesafeyi rutin antrenman yapan her futbolcu koşmalı zaten eğer kaleci veya üzerine fazla iş düşmeyen bir stoper değilse. Takım defansına katkısı, pas oranı ve yaptığı müdahaleler daha önemli bence.

4-2-3-1'e döndüğümüz gün oh be demiştik. Şimdi daha iyi top oynuyoruz.

Hamza Hoca doğru yolda ve navigasyonu bozulmazsa şaşmaz.

küçük takim taraftari 1 maça bakar

hamza adi güzel olan stadta kazanirsa kesinlikle kredi kazanmis olur

lakin kulübün en iyi tdlerden birisi olmak istiyorsa çok kupalar kazanmasi gerekiyor

ya ne diyim bilmiyorum...Allah yardımcısı olsun kadıköyde desem,olmaz diye düşünüyorum.orada kazanmak mucize çünkü.

2 haftadır alınan sonuçlardan sonra haftaya bize uzay futbolu da oynasak kazandırmazlar.

Ama maçı kaybetsek de şampiyon biz olacağız.

Elbet vardır bir planı, inanıyor takıma çok belli her maç çöpe attigimiz adamlar kendini yeniden buldu parasız sıkıntılı vs dedikoduları ,6 aylık sözleşmeyi soylemiyorum bile burada en büyük pay senin hocam inanıyoruz sana daha çok erken ama omuzlara alındığın gözlerin ağlamaklı şampiyonluk fotoğrafını hepimize göster.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt