Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derbideki ilk 11 stratejin tutarsa Kralsın, tutmazsa söverim Hoca. Ortası yok.

Derbi heyecanimizi kursagimizda biraktin bu kadroyla

Ins kazanan sen olursun

kadro b.ktan gibi görünüyor ama durun bi oynansın maç sonra konuşalım

Hocam sana güveniyorum. Sen ve aslanların onlardan çok daha güçlüsünüz. Sizinle çarpıyor kalplerimiz ALLAH yardımcınız olsun.

iki kanadimiz da islemiyor aferin böyle korkak oynayan bir gsyi yillardir izlememistim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Acilen Hamitle umutu çıkartması lazım.

Hocam saçmaladi. Hatalarini telafi etmezse delilik etmis olur. Umut Burak Hamitle resmen 8 kisiyle oynuyoruz.

Fenerbahce kötü oynamasina ragmen kontra ataklara cikamiyoruz kaptigimiz toplarda, bunu fark eden Fenerbahce ha babam yüklenmeye basladi. Kaleye 45 Metre mesafede topu sürmesi icin ya Burak, ya Umut, yada Sneijder´e geliyor devamli top. Her kötü oynadigimiz macta zaten böyle oynadik, neden ders cikarmiyoruz hocam ? Ne güzel toplari Bruma ile hizli öne cikariyorduk. Sneijder ve Burak pozisyon aliyordu önde..

- Hakan Balta

Ben beklemedim bile bu adami oynatacagini, ve asla hakan balta düsmani degilim. Ama bu adamin kariyeri bitti 2011 yilinda, bunu niye kimse anliyamiyor. Profesyonel bir oyuncu seviyesinde degil fizik olarak, her mac birazcik zorlaninca adaleler yerlerde sürünüyor. Her mac erkenden oyundan cikma tehlikesi yasiyor...

Burak ve Sneijder´i restmen oyunda pasifize ettin hocam.

Beraberlik için sahaya çıkarak benim için bitti onuncu dakikada süre geçirmeye çalışıyoruz var mi böyle bi rezillik anadolu takımı mıyız biz ?

cl macinda bu taktik ile oynadigimizi hayal edemiyorum
kalbur üstü her takim ilk yari en az 3 4 tane atmisti bize simdi
sezon sonu mutlaka yabanci biri sart böyle korkak adamlarla cok daha rezil oluruz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ciddi söylüyorum elestiri yapmak, ve art niyetli olmak arasinda cok büyük bir fark vardir...

Hoca değil diyeni mi istersin fişini çekeni mi...Türkiye'de adam asmak ne kolay. Skor güzel gelirse yutulur söylenenler. İnşallah da yutulur.

Hamza maçı satmış. Bu rezilliğin başka açıklaması olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt