Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza hocayla Terim'i bir tutmak mantıksız.Hamza hocanın Terim'den çok daha iyi olacağına hiç şüphem yok.Ayrıca Hamza hoca birinin oğlu olacaksa eğer Terim'in değil Galatasaray'ın oğludur.

Hamza Hamzaoğlu nun başarılı olmasını canı gönülden istiyorum .

Ama başarılı olabileceğine inanmıyorum..

Ben Hamza hocanın seçilmesinin en önemli sebeplerinden biri olarak Melo ve Sneijderin gönderilmek istenmesi olarak görüyorum..

Hamza hoca şimdiden basında GS çocugu evladımız şöyledir böyledir diye hergün manşet yapılıyor hergün taraftarın gözünün içine sokuluyor.

Ki taraftar benimsesi Sneijder ve meloyu oynatmayınca yada problem çıkınca Hamzadan yana tavır alınsın diye oldugunu düşünüyorum...

Başkan ve ekibi gelir gelmez Sözleşmelerde Feda dan bahsetmeye başlayınca Burak ve Selcuk önce bizden fazla alanlar feda desin dediği manşetlere çıkmısdı.
Bende Sneijder ve melonu aldıgı maaşlar dururken Selcuk ve Burak ın indirime gitmeyeceğini düşünüyorum .

Ki bana sorarsan Senijder ve melonun paraları analarının aksütü gibi helal Burak ve Selcugun aldıkları ise tamamen menejer ve kazıklama işidir. Bu kadar para etmezler...

Bence bu adamlarla konusuldu anlaşıldı.

Melo ve Sneijder sezon sonuna kadar küsdürülecek taraftarın önüne atılacak.

Sezon sonuda kulüp bulmaları istenecek.

Onlar gönderilincede selcuk ve Burakla sözleşme iyileştirmesine gidicekler...

Melo ve Sneijdeirn Hamza hocadan memnun olmadıgını düşünüyorum.

Sneijder hamza hoca soyunma odasına girdiğinde ayağa kalkmayarak güç gösterisinde bulundu ( krampon giyiyorum kısmı bahane hemen arkasındaki adama ayağa kalktı)

Şimdi eskişehir maçını tekrar izlediğimde Melo yedek kulübesine büyük ihtimalle de hamza hocaya sert sert bişiler söyledi.

herkes pembe tablo çizmeye hemen hamza hocayı yüceltmeye başladı ama ben hala temkinliyim...

İşler selcuk burak ve yönetimin istediği gibi gidicek sene sonunda bu taraftarı Sneijder ve meloya düşman edicekler. Etmeye çalısacaklar

Enstantanelerine bak ilk yarıdaki, kenarda takımla oynayan, savaşan, terleyen, ıslanan bir hocamız oldu yeniden, oynatmaya çalıştığı futbol ve oyun düşüncesi, cesur oluşuyla tam Galatasaray hocası olmuş, böyle devam hocam...

Uzun bi zamandan sonra sahada ne yapmaya çalıştığı belli olan bir takım çıkardığın için tebrikler Hamza hoca :005:

Sana köstek değil,destek zamanı hocam.

Hocanin ilk 2 maçlari gayet iyi geçti. Keyifli, ofansif, çekici futbol oynadik ve ikisini kazandik. Bruma ve Tellese sans vermesi çok begendim, Selçuk ve Qral denilen amatör herifleri nasil iyi maçlar oynattigini ise daha çok begendim. Fakat Terim ve diger yerli hocalar gibi defans organize etmesini hiç bilmiyor. Her an gol yiyebilecek gibiymis oynadik ikinci yarida. Bunu düzeltmesi lazim, ama onu pek bilmedigim için onu yapabilecegini bilmiyorum.

Arsenal maç pek önemli degil - yeter ki bizi rezil etmesin.

Şu burak kazmasını oynatmak için sneijderi kanatta oynatacak. Ne burak aşkıymış be arkadaş.

Hamza hocanin bugün tercih ettigi kadroyu begendim. 4-4-2 sisteminde golleri erken bulup erken bitirelim istedi. Forvetlerimizin yetersiz olmasi nedeniyle skoru erken alamadik.

Umut'un yerine kanat oyuncusunun girmesi de son derece dogruydu. Son dakikalarda oyuna aldigi Yekta ve Hamit gereksizdi ama.. bunu belirtmeden olmaz.

Elindeki malzemeyi olumlu kullanmada SIKINTI yasamayacak bir hoca getirdik sanirim.

Muslera
Transfer Chedjou Transfer Telles
Melo Selcuk/Dze
Bruma Sneijder Amrabat
Transfer

Yabanci siniri kalksa nefis olurdu valla. Bu kadroyu seyretmek isterdim.

Hocalık olarak da karakter olarak da GS teknik direktörlüğüne çok yakıştı.

Umarım uzun yıllar takımın başında kalır.

Nasipse o şampiyonlar ligi kupası seninle beraber kaldıracagız hocam.

Hamza hocanin bugün tercih ettigi kadroyu begendim. 4-4-2 sisteminde golleri erken bulup erken bitirelim istedi. Forvetlerimizin yetersiz olmasi nedeniyle skoru erken alamadik.

Umut'un yerine kanat oyuncusunun girmesi de son derece dogruydu. Son dakikalarda oyuna aldigi Yekta ve Hamit gereksizdi ama.. bunu belirtmeden olmaz.

Elindeki malzemeyi olumlu kullanmada SIKINTI yasamayacak bir hoca getirdik sanirim.

Muslera
Transfer Chedjou Transfer Telles
Melo Selcuk/Dze
Bruma Sneijder Amrabat
Transfer

Yabanci siniri kalksa nefis olurdu valla. Bu kadroyu seyretmek isterdim.

surekli kadro yapip cemaliyi araya sikistirmaya calismayacaksin umarim Muruma

Hoca birazda duygusal bakıyor futbola. Bu nedenlede Selçuk ve Burak geri dönüş yaptı.

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt