Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Hala yaptığı hatanın farkında değil bence bugün açıklamalarını okudum "Yasin son 5 dakika iyi oynamaya başlamıştı Dzemaili'ye tekrar ısınmaya başla diyebilirdim" diyor.
Bak hocam sorun Yasin'in çıkması değil yerine Dzemaili'yi almak daha doğrusu sol açığa almak, Bruma'yı çıkarıp Hamit'i sağa çeksen anlarım ama Dzemaili'yi sola çekmek olmuyor işte Prandelli defalarca denedi o zaman Dzemaili'nin oynamasının amacı yok yani onu oyuna alıyorsan Orta sahayı üçlemek zorundasın. Sol kanada oyuncu alacaksan Telles'i alacaktın orada, Aydın'ı bile alsan Dzemaili'den daha iyi bir tercih olurdu
Haklısın büyük oranda. Ben de bu konuda çok eleştiriyorum. Hatta Talha gibi Hamza şampiyon yapsa da gidebilir diye düşünenlerdenim ya da en azından kalacaksa da mutlaka kurt bir sportif direktörle kalması gerektiğine inanıyorum ama oyuna kim girerse girsin hatta Yasin krımızı gördü diye düşünüp 10 kişi kalsak bile koskoca Galatasaray takımı futbolcuları o 2-02ı da tutacak arkadaş. Hamza Hoca eleştiriyi sonuna kadar hakediyor ama o sahadaki 11 adam daha fazla suçlu bence. İlk yediğimiz golde 6 tane adam aval aval topa bakarken Batdal ve arkasındaki İBB'li bomboş. Buna da Hamza Hoca birşey yapamaz.