Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala yaptığı hatanın farkında değil bence bugün açıklamalarını okudum "Yasin son 5 dakika iyi oynamaya başlamıştı Dzemaili'ye tekrar ısınmaya başla diyebilirdim" diyor.

Bak hocam sorun Yasin'in çıkması değil yerine Dzemaili'yi almak daha doğrusu sol açığa almak, Bruma'yı çıkarıp Hamit'i sağa çeksen anlarım ama Dzemaili'yi sola çekmek olmuyor işte Prandelli defalarca denedi o zaman Dzemaili'nin oynamasının amacı yok yani onu oyuna alıyorsan Orta sahayı üçlemek zorundasın. Sol kanada oyuncu alacaksan Telles'i alacaktın orada, Aydın'ı bile alsan Dzemaili'den daha iyi bir tercih olurdu

Haklısın büyük oranda. Ben de bu konuda çok eleştiriyorum. Hatta Talha gibi Hamza şampiyon yapsa da gidebilir diye düşünenlerdenim ya da en azından kalacaksa da mutlaka kurt bir sportif direktörle kalması gerektiğine inanıyorum ama oyuna kim girerse girsin hatta Yasin krımızı gördü diye düşünüp 10 kişi kalsak bile koskoca Galatasaray takımı futbolcuları o 2-02ı da tutacak arkadaş. Hamza Hoca eleştiriyi sonuna kadar hakediyor ama o sahadaki 11 adam daha fazla suçlu bence. İlk yediğimiz golde 6 tane adam aval aval topa bakarken Batdal ve arkasındaki İBB'li bomboş. Buna da Hamza Hoca birşey yapamaz.

Duygusal bir yapıya sahip olabilir saygı duyarım lakin Galatasaray Teknik Direktörü her allahın günü çıkıp özür dilemez bu nedir yav? :crushed:

Son düzenleme:
Haklısın büyük oranda. Ben de bu konuda çok eleştiriyorum. Hatta Talha gibi Hamza şampiyon yapsa da gidebilir diye düşünenlerdenim ya da en azından kalacaksa da mutlaka kurt bir sportif direktörle kalması gerektiğine inanıyorum ama oyuna kim girerse girsin hatta Yasin krımızı gördü diye düşünüp 10 kişi kalsak bile koskoca Galatasaray takımı futbolcuları o 2-02ı da tutacak arkadaş. Hamza Hoca eleştiriyi sonuna kadar hakediyor ama o sahadaki 11 adam daha fazla suçlu bence. İlk yediğimiz golde 6 tane adam aval aval topa bakarken Batdal ve arkasındaki İBB'li bomboş. Buna da Hamza Hoca birşey yapamaz.

Bizim takımın 3-4 yıldır bazı maçlarda veya maçların bazı anlarında yaşadığı birşey var. Uyuyor ya da saçmalamaya başlıyor o an kenardan müdahale gelmediği sürece 10 dakika bile sürse 3 gol yer takım o derece bocalıyor. Terim döneminden beri yaşanıyor bu, Mancini döneminde yaşandı. Terim genelde bu bocalamalar da anında müdahale ediyordu. Ama bazen takıma ayak uydurup oda uyuyordu. Hamza hoca ise genelde müdahalelerini bu bocalamaya göre değilde ezberlediği şekilde yapıyor yani Genelde 60-65 arası Yasin çıkıyor, 75-80 arası Bruma'yı çıkıyor. Birde 90 da zaman geçirecek bir değişiklik yapıyor.

Halbuki bizim değişiklikler oyuna göre olmalı. Terim çoğu zaman 45 de 1 hatta 2 değişiklik yapmıştır. Yeri geldi 30. dakika da işlerin kötü gittiğini gördü değişiklik yaptı. 60. dakika takım uyuduysa o dakikada yaptı değişiklikleri

oyuncular da suçlu.hamza maçı izliyo kenardan..bi süredir böyle bu.ve hatalar yapıyo.ama GS takımı skoru korumasını bilmeli.

Duygusal bir yapıya sahip olabilir saygı duyarım lakin Galatasaray Teknik Direktörü her allahın gün çıkıp özür dilemez bu nedir yav? :crushed:

Statta ve ekranlari basinda herkesin keyfi yerindeydi biraz oyuncularin gevsemesi biraz degisikler ile bir anda feci sonuc ortaya cikti. Boyle bir olaydan sonra Hamza hocanin ozur dilemesi kadar dogal bir sey yok takimin hocasi sonucta.

Ozur dilemek erdemliktir ama Galatasaray taraftari bundan bile nem aliyor.

Bizim taraftar Mancini ve Pran Deli gibileri tercih eder. Yabancilar ya. :cold:

Fatih Terimi seven birisi olarak en hazetmedigim tavri "en iyisini ben bilirim" havalariydi egosu yuksekti. Ancak Hamza hocanin ozur olayindan anliyorum ki bizim taraftara Aziz gibi baskan Terim gibi teknik adam lazim. Taraftari takmayip marabalari yerine koyan aga tipi adamlar lazim.

yeni sezonda kalırsam mümkün olduğu kadar az transferle sezona gireceğiz dedi ++ yandık

İşte en büyük korkum buydu
Yerlileri yeterli görüp revizyona gitmemek. Diyelim şampiyon olduk, yine bu kadroyla mı CL'de oynayacağız?!?! Yine dört dörtlük olacaksak olmasınlar şampiyon

Son düzenleme:
yahu hoca neden transfer yapmasın şaka mı yapıyorsunuz? böyle kritik bir dönemde neden oyuncuları ürkütsün gayet doğru konuşmuş. ayrıca hamza hoca deil yasini muslerayı bile çıkartsa o takım o golleri yememeliydi büyük takımda oynuyorsan 90 dk oynayacaksın bu kadar basit. 90 dk be kardeşim her gün idman yapıyorsunuz kendi emeklerinize de yazık.

yahu hoca neden transfer yapmasın şaka mı yapıyorsunuz? böyle kritik bir dönemde neden oyuncuları ürkütsün gayet doğru konuşmuş. ayrıca hamza hoca deil yasini muslerayı bile çıkartsa o takım o golleri yememeliydi büyük takımda oynuyorsan 90 dk oynayacaksın bu kadar basit. 90 dk be kardeşim her gün idman yapıyorsunuz kendi emeklerinize de yazık.

Bugün basın mensupları ile yaptığı maçtan sonra öyle dedi

Transfer yapmaz olur mu yav yapacak tabi ki. Fernandao, Doka, Donk gibi üst duzey transferler yapacak hojamiz ve apo.

Devre arası 9 transfer yaptıkta ne oldu ? Az transfer öz transfer.

Herkes görüyor Selçuk-Melo ikilisinin yetersiz,Umut'un beceriksiz,Kanatların yetersiz,Stopere iyi 1 transferin gerektiğini.

Takmayın kafanıza.

Aynen hocam az ama öz fakat bize minimum 5 transfer lazım. Umarım bu az öz transferler donk monk olmaz!

Aynen hocam az ama öz fakat bize minimum 5 transfer lazım. Umarım bu az öz transferler donk monk olmaz!

5 tane vasat alacaklarına 1 tane sağlam topçu alsınlar daha iyi. bizim klüpte 5 tane nokta transfer yapacak adam yok en iyisi tüm parayı 1 tane garanti futbolcuya yatırmak.

5 tane vasat alacaklarına 1 tane sağlam topçu alsınlar daha iyi. bizim klüpte 5 tane nokta transfer yapacak adam yok en iyisi tüm parayı 1 tane garanti futbolcuya yatırmak.

%100 katılıyorum ama takımımızda Telles'den başka bek yok. Orta saha çökük. Yasin harici kanat yok. Yedek forvet Umut. Bize en az 3-4 nokta atışı lazım. Zaten şampiyon olursak avrupaya ayak atma parası €20 mil. İyi bir yönetimle bu saydığım bölgelere nokta atışı yapabiliriz. Onun için dua edelim şampiyon olalım ve düzgün bir yönetim gelsin aksi taktirde şampiyon olamazsak gelecek çok karanlık olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt