Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hocanin hatalari oluyor, bende elestiriyorum. İbb macinda Burak yokken Yasinide oyundan cikarmasi, Fb macinda Yasini oynatmamasi, Olcan iyi ofansif katki alsa da onu sol bek oynatmasi gibi.Ama artilari eksilerinden cok fazla fazla. Burak, Yasin ve Telles gibi oyuncularin Hamza Hocayle gelisimleri ortada. Savunma problemide Semihin dönüsüyle cözülmeyecek bir problem degil.

Son macta Burak yok, mactan önce yedeklere baktim, macini kaderini degistirebilecek bir oyuncu bile yok. Emre C.den baska oyuna hareketlilik getirecek bir oyuncu bile yoktu. Onunda perfonmansi inisli cikisli. Hem Pandev hemde Dzemailinin tempolari cok düsük. İBB macinda cogu kisi Dzemailinin oynamasini istiyordu. Oynadi, bizi 10 kisi oynatti.

Tuchel falan Turkiye liginde basarili olamaz. Almanya ligindeki futbol organizasyonu, yapisi cok farkli. Mainze TDlik yapmakla, büyük bir takima TDlik yapmak cok farkli seyler. Lucescu Turkiyeden gideli 10 seneden fazla oldu. Savas varken bile takiminda kaldi. Ligi tanimiyor, 10 senede Turkiyede futbol cok fazla degisti. Felsefesi cok farkli. Basari garantisi yok. GSnin 3 nokta transfere ihtiyaci var. Eger bu 3 transfer olursa, takim hem defans hemde hucumda 1 seviye atlar. Yeni bir TD gelmesi, herseyin sifirdan baslamasina neden olur. Bu yüzden her sartta Hamza Hocanin kalmasi gerektigini düsünüyorum.

Benim anlamadigim, bu forumda Manciniye bile sabir gösterilmesi gerektigini söyleyen cok kisi vardi. Hic umut vermeyen, ligin acik ara en iyi kadrosuyla Nisanda ligi kaybeden, Dany sayesinde zar zor 2.olan Manciniye bile.

.....Benim anlamadigim, bu forumda Manciniye bile sabir gösterilmesi gerektigini söyleyen cok kisi vardi. Hic umut vermeyen, ligin acik ara en iyi kadrosuyla Nisanda ligi kaybeden, Dany sayesinde zar zor 2.olan Manciniye bile.
Geçen sene hiçbir maçı seyretmemiş gibi yorum yapmışsın ,
Hamza'yı savunmaya çalışırken geçen senenin pisliğini aklamamak lazım !

hocam gel inat etme , Akhisardan kankalarinla olmaz bu is ..

Galatasaray buyuk bir kulup , yanina al futboldan daha iyi anliyan yardimcilar ..

Hamlelerin cok zayif , o acigini yardimcilarin kapatir ancak

Geçen sene hiçbir maçı seyretmemiş gibi yorum yapmışsın ,
Hamza'yı savunmaya çalışırken geçen senenin pisliğini aklamamak lazım !

Mancini GSye geldigi gün GSnin ligi kaybettgini söyledim. Ne kadar Cityli arkadasim varsa, onlarda benzer bir sekilde düsünüyordu. Mancini bana hic bir zaman umut vermedi.Bazi maclarda rakipler acik oynayip, geriye dönmeyince 6 gol attik. O maclarda 6 atan Manciniyle, nedense, alan birakmayan takimlara cogunlukla puan kaybettik. Küme düsen Antalyaspora bile ortasahayi kaybediyorduk. Transferde maaslarla birlikte 50 milyon euroyu carcur etmesinden hic bahsetmiyorum. Kadronun sismesinden vs. Onun yüzünden bu yaz, 20 milyon euro az harcadik.

Hamza Hocayi savunmuyorum. Sadece artilarinin eksilerinden fazla oldugunu söylüyorum.

Mancini GSye geldigi gün GSnin ligi kaybettgini söyledim. Ne kadar Cityli arkadasim varsa, onlarda benzer bir sekilde düsünüyordu. Mancini bana hic bir zaman umut vermedi.Bazi maclarda rakipler acik oynayip, geriye dönmeyince 6 gol attik. O maclarda 6 atan Manciniyle, nedense, alan birakmayan takimlara cogunlukla puan kaybettik. Küme düsen Antalyaspora bile ortasahayi kaybediyorduk. Transferde maaslarla birlikte 50 milyon euroyu carcur etmesinden hic bahsetmiyorum. Kadronun sismesinden vs. Onun yüzünden bu yaz, 20 milyon euro az harcadik.

Hamza Hocayi savunmuyorum. Sadece artilarinin eksilerinden fazla oldugunu söylüyorum.
Bende Manciyi savunmuyorum ,
ama geçen sene fenerin nasıl kazandığınıda billiyorum , bizim yerlilerimizin saha içindeki soytarılıklarınıda unutmadım ,
oyun açısından bu senede orta sahayı rakibe teslim ediyoruz , son maçta karabük dahi çok rahat ekarte etti ,
bu sene rakip kapansada açılsada çok rahat orta sahayı alabiliyor , misal düşecek balıkesir son yarım saat kepaze etti bizi şansa bala maçı aldık ,
birde geçen sene 50 milyon harcanmadı devre arası 19 milyon harcandı maaşları hariçmi bilmiyorum ama maaşlarla dahi 50 milyon yapması imkansız , bu 19 milyonunda önemli bir kısmı zaten Telles 'in bonservisi ,,

Hamza hoca mancinin geldiği gün gelmiş olsa ve Juve maçı ile beraber başlasaydı o gruptan bizi çıkartırdı diyen var mı ?
Kasımpaşa maçında sesimi duyuramadım diyen seneye 3-4 yabancı hayali kuran birisi başımızda hiçmi endişelenmiyorsunuz yahu !

Elin Italyaniyla ne kadar basarisiz oldugumuzu gördük.

Bokunu çikartmayi da gerek yok

Bende Manciyi savunmuyorum ,
ama geçen sene fenerin nasıl kazandığınıda billiyorum , bizim yerlilerimizin saha içindeki soytarılıklarınıda unutmadım ,
oyun açısından bu senede orta sahayı rakibe teslim ediyoruz , son maçta karabük dahi çok rahat ekarte etti ,
bu sene rakip kapansada açılsada çok rahat orta sahayı alabiliyor , misal düşecek balıkesir son yarım saat kepaze etti bizi şansa bala maçı aldık ,
birde geçen sene 50 milyon harcanmadı devre arası 19 milyon harcandı maaşları hariçmi bilmiyorum ama maaşlarla dahi 50 milyon yapması imkansız , bu 19 milyonunda önemli bir kısmı zaten Telles 'in bonservisi ,,

Hamza hoca mancinin geldiği gün gelmiş olsa ve Juve maçı ile beraber başlasaydı o gruptan bizi çıkartırdı diyen var mı ?
Kasımpaşa maçında sesimi duyuramadım diyen seneye 3-4 yabancı hayali kuran birisi başımızda hiçmi endişelenmiyorsunuz yahu !

Kadronun sismesi, maaslar ve bonservisler toplam 50 milyon euro. Genel kurulda tablo vardi, orada da 50 milyon euro civari oldugu söylendi.

Mancininin en büyük basarisi zaten o buzlu sahada bizi gruptan cikarmasi. Saha normal olsa ve Juve Kopenhag karsisinda beklenenden fazla puan kaybetmese bizi gruptan cikarirdi diyen var mi? Bende onu merak ediyorum.

GS mali krizde, FFP var. Diger takimlarin mali durumlari da GSden kötü. GS eger 3-4 yabanci alirsa, büyük fedakarliklar yaparak aliriz. Bu yüzden GSnin hedefinin ligde sampiyonluk, Clde de gidebilecegimiz yere kadar gitmek olmasi gerektigini düsünüyorum.

Düsecek Balkes, Bjkye karsi 2-0dan 2-2 yapti. 3-0 öndeyiz, rakip 10 kisi, orada mac bitti. Oyuncular maci birakti. Hamza Hoca zaten bunlari düzeltmemiz gerektigini söylüyor. Bunu oyuncularda söyledi, bunu engellemeye yönelik calismalar yaptigimizi da söylediler. Hamza Hoca hata yapiyor, fakat o hatadan ders alip, düzeltiyorda.

2 tane italyan TD gördük. Hangisi bir oyuncu kazandilar? Hangi GSli oyuncu onlarla gelisti?

hoca ıkıncı yarı hamle yapmadıkca takım dusuyor...bu dususlere engel olması lazım kondusyonda mı sıkıntı var yoksa konsantre mı bozuluyor anlamıyorum az kaldı 3 3 olacaktı mac

Benim GSde en cok istedigim 3 sey var. 1-Kalifiye bir sportif direktör 2-Turkiyedeki ve Avrupadaki futbol yapisini bilenlerden olusan bir transfer komitesi. 3-Her mevki icin ayri coachlar. Örnegin stoperler icin Ujfalusi yada Stam gibi birisi.

tumblr_nmdsaommCp1t1cm0fo1_500.png

Ne kadar eleştirsekde güzel foto.

Eleştiri ayrı.

Ama Hamza Hoca güzel insan ve yakışıyor Galatasaray'a. Hocalığını eleştirmek ayrı ama başarılı olmasını çok istiyorum.

Mactan sonra skora gore keske o ciksydi bu girseydi gidisat farkli olurdu demek elestri degildir girecek adamin katki verecegini nerden biliyon kahinmisin? ,biri kuyuya tas atiyor millette pesinden gidiyor forumun genel durumu bu ,elestri yapilcksada mantikli ve ici dolu elestriler gorelim,Hamza hocaya gelirsek şu ana kadar yaptiklari takdir edilmeli,prandelliden devraldigi takim ve su anda bulundugumuz konum degerlendirilse takima kattiklari ortada.

Bununla da olmayacak. Hala hatalarindan ders cikarmasini ögrenemedi gitti.

Fener macinda denedin ve gördük ki ise yaramadi, ise yaramayan seyi neden yine denersin arkadas?

Istersen takimi sampiyon yap.

Umutu sag acik da oynatan adam defolsun gitsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kendisine transfer hakkı verilmeyen, Yasin'i bu takıma monte eden, Polyanacıların bile şampiyonluk hayali kuramadığı günlerden takımı buraya getiren adam defolsun(!)

transfer hakkı versen nolcak gitcek çöpleri doldurcak vizyon diye bişey yok adamda bu seneyi kurtarsın yeter

Seneye umuttan kurtulucaz arkadaşlar relaks, yerine merter oynayacak.

Terimin efendi olan versiyonu!!! Ama onun gibi cahil ,taktik ve stratejiden anlamayan birisi.olurda takımın başında kalırsa yapacağı çapsız transferlerle seneye nasıl döküleceğini görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt