Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tdye benzeyen tipin ben taaa ilk yarinin sonundaki gbirligi macinda anladim bi cacik olmayacagini

rezil herif,sezon sonu kovulmali,kovulmadan da ins cöplerini getirmez bize

her an cikiyor,bilal güray merter filan

alimallah,görmeye tahammülüm kalmadi kendisini

Açıklama yapsın diye bekliyoruz ama gelemedi hala.

Futbol bu kadar mı zor! Her oyuncu belki kendi mevkisinde oynasa bu kadar zor ulaşamayacağız hedefe. Hocam artık kendine gel bu iş böyle gitmez! Özür vs.
dileme sakın. Sürekli kadro yapısıyla oynanır mı!

Adem, Hamza' nın iyi gittiğini düşünerek yanılıyor.

İyi giden Hamza değil. Şimdiye kadar ya Sneijder çıktı, ya Burak çıktı, ya Yasin çıktı, birileri çıktılar maçı aldılar. Hamza' ya rağmen aldılar.

Bugün de neredeyse Emre alacaktı ama olmadı.

Hamza' nın kadro seçimleri, oyuncu değişiklikleri tam bir skandal.

Terim' le kıyaslayanlar içinse söylenecek bir şey yok. Bu maçta takımın başında Terim olsaydı, 3 puanı cebine koymuş İstanbul' a dönüyordu takım. Bu maçında çok önemi olmazdı zira 6-7 puan önde olurduk büyük ihtimalle.

Medyada Hamza'nın devam etmesini söyleyenlere bakın hep fenerliler!! Birde başkan adaylarının bu tuzağa düşüp hamza'yı takımda tutacaklarını söylemesi de cabası.

senin t.d olmadigini zaten biliyorduk ama bukadarda kötü oldugunu bu mactan sonra anladim futbol cahili

Calma calma - daha yariştan çikmadik. Mersin ve BJK maçlari yenebilirsek - ve Fenev minimal 1 kez kaybederse büyük ihtimalle bu Ligi kazaniyoruz.

gurur varsa istifa et, yeminle taffarel senden daha iyi td yapar

fosik hamza fanboylari cosmus yine

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Küfür ve hakaretten baska yapabildigin hic birsey yok, basit bir ilk okul cocugu gibi hareket ediyorsun. Ben Galatasaray´i destekliyorum, ve teknik adamimiz Hamza Hamzaoglu´na hakaret eden insanlara karsi, tepkimi koyuyorum. Ama senin niyetin, istedigin Galatasaray olmadigi belli. Siz Galatasaray´i siyasetinize, egonuza alet edenlersiniz. Futbol taraftari bile degilsiniz.

Ben sana dogru duzgun uslupla bisey yazdim sen bana hakaret ettin. Ee dogal olarak misliyle karsiligini alinca ehehe ilkokul cocugu zihniyetine baglamak acizlikten baska bisey degil. Aslinda bu kadar igrenc uslupla yazmak hosuma gitmiyor. Maglubiyetin ustune aptal saptal bir mesaj sinir stresi iyice artirdi. Ayrica o mesaji senin dogru duzgun tartisma uslubuna guvenerek yazmistim. Diger mesajlari yazarken kastettigim sen degildin zaten muhattabi cevap verdi.

Buna alindin galiba ama ben onu asiriya kacan kisi icin yazmistim

₪tapa

Son düzenleme:
bok gibi oynadik
su oynasin bu oynasin demeye gerek yok, strateji olarak bi halt edemedik, kac haftadir iyi oynayan yasine top gelmedi
emre degisikligi ne kadar dogruysa pandev o kadar yanlis idi
defans evlere senlik her mac, 10 mactir gol yiyoruz galiba mal spikerler oyle seyler diyodu
hoca get it right
yahut sene sonunda shuto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt