Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atatürk kendisi adina bir ideolojinin olusmasini asla istememistir. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye´yi kurarken, asla geriye degil, ileri bakarak hareket etmistir. Ozamanlar mesela kadinlara hak tanimak, cok ilerici ve moderen bir davranisti ve Avrupa´da dahi esi benzeri azdi. Bugün kadinlara hak taniyorum diye siyasete girersen, sana biryeri ile güler insanlar.

"Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."

Mustafa Kemal Atatürk...

Yani Nutuk´ta yazilan önemli degil. Atatürk bugün yasasaydi, yine ileri bakardi. Bir halk kahramani dahi olsa, 1915 yillarinda yasamis bir insanin üzerine, düzen kurmazdi.

Bu arada senin bahsettiğin şeyin ittihat terakki zihniyetinin Atatürk'ten bağımsız bir şekilde devlet içinde yapılanmış bir zihniyet ama buna Atatürkçülük dememelisin bazıları Kemalizm diyor belki o kelimeyi kullanabilirsin ama bence bu Kemalizm de değil direk sopalı seçim zihniyeti denilen terakkici ama Atatürk le fikir olarak başedemeyip, onun adına kendi fikirlerini uygulamaya koyan kişilerdir diye düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamzaoglu hamza ,umut ile ilgili nasıl fantezilerin var merak ediyorum.
Yetersiz herif.

Büyük kücük mac yoktur onun icin, yoksa bosu bosuna mi her mac gol yiyoruz, daha iyi olan takim daha fazla gol attiyor okadar yani.

prandellıyı mı ozledık sımdı anlamadım? o olsa buralarda bıle olamayacaktık herkes bılıyor...ayrıca daha ılk macından sonra hamza hocaya oyunu okuma ve mudahalelerı zayıf demıstım hala da haksız cıkarmıyor sagolsun..cok gereksız puanlar kaybettık

Terimle en ufak bir benzerligi yok bana gore hocanin terim bugun basimizda olsa 3 forvet bitirirdik maci muhtemelen,ayrica ben sıkıntinin umutta oldugunu dusunmuyorum sadece,defans dortlumuz berbat ozellikle semihten sonra, orta saha cok kirilgan ligin en az top kapan takimlarindan biriyiz gol yeme rekoru kiracaz bu gidisle savasmiyoruz , bu macin donum maci oldugu acik yirtacaksin kicini ama yok

Çok farkli durumlar. Prandelliyle nerdeyse tüm maçlari 4 gol yiyorduk. Kolay maçlari kazanamiyorduk. Sampiyonluk yarisindan kopmustuk. Hamza ise Prandelli'den kat kat daha iyi oldugunu gösterdi. Simdiki yaptigi büyük hatalar, Hamza Pran Deli den daha iyi bir teknik direktör oldugunu degistirmez.
ben prandellinin tdliğini savunmuyorum bak
sen olayı hala çözememişsin
prandelli döneminde takım içerden kasten sabote edildi
selçukun burakın nasıl kasten sattığını unutmadık
hamza döneminde oynamaya başladılar ama ona rağmen alınan sonuç ortada
trabzon gibi sıradan bi takımı bile yenemiyoruz
hamzayla prandelliye sadece yabancılardan oluşan bir kadro ver, ikisi de aynı süre aynı kadroyu yönetsin o zaman belli olur kimin ne kadar td olduğu

ama biri italya ile finale çıkmış, diğeri akhisarı çalıştırmış

referans olarak bakacak olursak arada uçurum var

hamza hoca olmadığını defalarca ispatladı

sen hamza daha iyi ama diyorsun hala

ben diyorum ankara, sen diyon ...

bugün sunu düsündüm mac sirasi: acaba prandelli kalsaydi bu takimin durumu nasil olurdu?

ben prandellinin tdliğini savunmuyorum bak sen olayı hala çözememişsin prandelli döneminde takım içerden kasten sabote edildi selçukun burakın nasıl kasten sattığını unutmadık hamza döneminde oynamaya başladılar ama ona rağmen alınan sonuç ortada trabzon gibi sıradan bi takımı bile yenemiyoruz hamzayla prandelliye sadece yabancılardan oluşan bir kadro ver, ikisi de aynı süre aynı kadroyu yönetsin o zaman belli olur kimin ne kadar td olduğu ama biri italya ile finale çıkmış, diğeri akhisarı çalıştırmış referans olarak bakacak olursak arada uçurum var hamza hoca olmadığını defalarca ispatladı sen hamza daha iyi ama diyorsun hala ben diyorum ankara, sen diyon ...
Mancini ve Prandelli kötü olunca oyuncular sabotaj ediyor, bir yerli hoca kötü olunca onun suçu oluyor. BeIn bedava.

Kazanan kadroyu bozmamayı öğrenemedin hocam. İlk geldiğinde Melo-Selçuk-Emre üçlüsü ile her maç 3-4 gol atarak hem de çok az pozisyon vererek kazanıyorduk ne zaman bozdun takım kazansa bile dağıldı.

Fatih Terim bu arada sadece ofansif, veya bazilerin dedigi gibi, ''gaz'' la futbol oynatmadigini, Hollanda maçinda gösterdi. Su yasanan olaylar olmasaydi da güzelce teknik direktörümüz olsaydi tekrar. Ama nerede o günler...

Umut' un başlığına da yazdım.

Umut, Hamza' yı "telepati" yolu ile geçirmiş. Yoksa bu kadar kısıtlı yeteneklerine, sahada hiç bir şey yapmamasına rağmen her maç kadroya girip, 90 dakika oyunda kalmasının mantıklı başka açıklaması yok.

UB: "Beni oynatacaksın ve 90 dakika çıkarmayacaksın!"
HH: "Tamam sahip"

yav he he sende balık beyni var heral güle güle kullan
trabzonu siradan bir takim zanneden, yabanci hocalar için direk bahane kullanan sensin rdash. Prandelli gibi bir mega cahil sabotaj filan olunmadi; dandik bir hoca oldugunu gösterdi. Simdi Hamza'ya da Mourinho demiyorum lakin arasinda koskoca fark var.

Hocanın şirazesi bjk maçından sonra tv çıkıp ahkam kesmesiyle kaydı. O vakit bu vakit toparlayamadı.

baskan adaylari umarim bunlari görüyordur ve ezbere hamza hoca ile devam etmek istiyoruz sevdasindan vaz geciyorlardir

trabzonu siradan bir takim zanneden, yabanci hocalar için direk bahane kullanan sensin rdash. Prandelli gibi bir mega cahil sabotaj filan olunmadi; dandik bir hoca oldugunu gösterdi. Simdi Hamza'ya da Mourinho demiyorum lakin arasinda koskoca fark var.
yav nasıl inanmak istiyorsan öyle inan
sana dert mi anlatacam 50 saat?
daha yazdığımı okumadan cevap veriyorsun
mal ortada işte
al hamzanı tepe tepe kullan
sene sonunda 3. olursan da şükret

Maçtan önce ilk 11 başlığında o kadar büyük laf ettim ki kadroyu gördükten sonra. Kazanırsak fenerliyim istediğiniz gibi alıntılayın maç sonu burdayım dedim. Ben evimden biliyorum o kadronun kazanamayacağını. Ama bay mız mız bunu takımın başında göremiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt