Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umutu artik yedeklere cek hoca

Açık bir şekilde söylüyorum bir daha kendisini savunmam. Ben Galatasaray ın hocası değilimi kendi söyledi bugün. Taraftar oyuncu değiştirtiyor bizim hoca uyuyor. Yoksa maçı kazanamayacağız. Bugün istifa etmesi lazım.

Taraftara ve Hakan Baltaya dua et.

git bu takımdan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray 'lı bir yönetim olsa bu gece kovardı bu Hamza'yı

Hocam sen yapma bari ya , aklı başında adamsın , Hamza mı getirdi bu galibiyeti ? Yatsın kalksın Yasin ve Hakan Baltaya dua etsin.

Yoksa staddan çıkamayacaktı. Bariz bir şekilde şampiyonluğu istemiyor gibi oyuncu tercihleri yapan adamın bu klüpte işi olmamalı.
Bu maç için katılmıyorum 4 tane çok net pozisyonu da kacirmalari hocanın suçu değil, sistem vs. hep eleştirelim ama bu tarz maçlar için önemli olan skor

Hoca akıllan artık Umut-Olcan sevdandan vazgeç Yasin-Şıno'yla 11'e yazacağın ilk isim olsun

Ulan hamza.. Vazgeç şu umut olcandan artık. 6 hafta kaldı,saçma sapan işlere girişme taraftar fena patlayacak yoksa.

Bu aksam Hamza ve Umut senlik yapar artik ve yeni bira kahset cekerler.

Olcan ve Umutta ısrar ettikce , küçük kalibre takım hocası olduğunuda pekiştiriyorsun sayın hocam. Yapma etme , gözünü seviyim biraz adaletli ol

Beni Hamza hocada rahatsiz eden geldiginde yaptiginin, tamami ile tersini yapmasi oldu. Bugün yedek kulübesine, sonra da bir sahaya baktim, ve sasirdim.

- Sinan Gümüs
- Yasin Öztekin
- Koray Günter
- Bruma
- Semih Kaya

Hadi Yasin 28 ve esek kadar adam, ama gerisi bu takimin gelecegi. Bu cocuklar oynamali, varsin sampiyon olmayalim, ama oynamali. Göründügü gibi tamami ile tecrübeye güvenmenin, sonuca gitmeyi de garantilemiyor. Yahu bu adamlarin nerdeyse hepsi sahada olmali, 1-2 oyuncusu da hazir kita sonradan oyuna girmek adina. Bu cocuklari oynattigi sürece, sonuca da gidecegimizi düsünüyorum. Cünlü bu takimda pas konusunda, ve topa karsi oyunda yeterli derecede oyuncu bulunuyor, eksik olan olay dinamizim. Dinamik ve hizli oyuncular katildigi an, takim makine gibi gol pozisyonu üretmeye basliyor.

Umut Bulut ta bizim göremediğimiz ne var hoca. Senin görüpte bizim göremediğimiz ne? 4-4-2 için bu kadar kasmaya gerek yok. Yasini oynat forvete daha iyi.

Bu maç için katılmıyorum 4 tane çok net pozisyonu da kacirmalari hocanın suçu değil, sistem vs. hep eleştirelim ama bu tarz maçlar için önemli olan skor

Değişiklikleri yaptıktan sonra oldu o pozisyonlar. Antep ligin en zayıf takımlarından biri şu an zaten farketmişsinizdir. Hiçbir tutar tarafları yok her tarafları ayrı dökülüyor küme düşmeye ciddi adaylar bence orta sırada olmalarına rağmen. 4-5 atardık bugün normal şartlarda ama hoca anormalleştirdi olayı. Çift forvet oynamak daha ofansif oynamak demek değil bunu anlama kapasitesi yok gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt