Ali Karadal
Sarı Üye
- 19 Nisan 2015
- 776
- 320
- 933
Yapboz oyuncaklarıyla bir şekil oluşturamayan bebekler bile şu adamdan daha iyi kadro yapısı oluşturur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftar bugün destek verdi hatasını gösterip yasini aldırttı oyunaUlan bi susunda destek verin be az sabredin şurda 6 hafta kalmış napalım kovalımmı adamı size prandelli müstehak
Ulan bi susunda destek verin be az sabredin şurda 6 hafta kalmış napalım kovalımmı adamı size prandelli müstehak
sl'ye bununla gidersek...
pranDELI döneminde 4er 4er yiyorduk... bununla en az 5-6 yeriz her mac...
Adam elinden geleni yapıyor buraya çok zor şartlar altında geldi gelen geçenden 4 yiyen takıma geldi devre arası 0 transfer yaptı ben transfer istiyorum diye tutturmadı bu takımı ben kurmadım diye ağlamadı sizi bilmem ama benim sezon başında 0 olan şampiyonluk umudumu yüzde 70 lere getirdi.Bunun için bile saygıyı hakediyor.Bu sözler hep ayni kaliptan çikiyor. Destek adam gibi işini yapana verilir. Biz son 6 hafta antrenörsüz şampiyon olduk.
Bu kadarını Prandelli'de yapıyordu ama oyuncular nedense sahada yürüyorduMuslera bile dayanamadı saha içinde taktik vermeye başladı artık. Takımın başında bir hoca olmadığını belgeledi resmen o hareket. Tek yaptığı sahaya takımı çıkarıyor, sonra sadece seyrediyor. Gol kaçınca dövünüyor falan.
Prandelli gitti 1 hafta sonra Hamza geldi maça çıktı. O yürüyen oyuncular bir anda canavar gibi koşmaya başladılar daha dün gibi hatırlıyorum
Ya Prandelli'yi göndermek istediler ya da klasik hoca değişikliği yani taze kan yükselişi yaşadık bilemiyorum ama Hamza'nın Prandelli'den pek fazla bir artısını göremiyorum artık. Tek artısı belki anadolu takımlarına karşı daha cesur daha atak oynatmasıdır lakin Umut, Olcan vs.. saplantılarından dolayı o artıları da eksiye çevirdi sağolsun
Yani işin gerçeği ne Prandelli'den ne Hamza'dan bu takıma hoca moca olmaz. Prandelli'ye good bye demiştik şimdi sıra şampiyon olsak dahi Hamza'da... Bir de yeni FT falan diyenler vardı bu forumda Yani şu açıklamanın üzerine ne denilebilir kiHamza Hamzaoğlu: Bruma ve Yasin'i rakip yorulunca alırız diye taktik yaptık. Öyle de oldu. Olcan ve Emre yordu onları sonradan aldık.
:Trollface:
Şu açıklamasında samimi olduğuna inanmıyorum. Bu çok kötü birşey... Lakin samimi ise durum daha da vahim aynı olayı defalarca yapmak ne hatadır ne taktik
bana umutun katkısını izah etsin inanın kızmayı bırakıcam
8tas'in rekorunu kirariz.Bayern geliyor bir de.
demek ki rakip takımın savunmasıda bizim gibi umut yüzünden sinir hastası olup vücut yorgun düşüp olayı bırakıyorumut ile rakip savunmayı yorarım, diri yasin ile acarım düsüncesinde.
hoca yorgun savunmalara kafayı takmıs.
8tas'in rekorunu kirariz.
Adam elinden geleni yapıyor buraya çok zor şartlar altında geldi gelen geçenden 4 yiyen takıma geldi devre arası 0 transfer yaptı ben transfer istiyorum diye tutturmadı bu takımı ben kurmadım diye ağlamadı sizi bilmem ama benim sezon başında 0 olan şampiyonluk umudumu yüzde 70 lere getirdi.Bunun için bile saygıyı hakediyor.
Düşün birde Hamza Bayern'i yeniyor![]()
Eline Barça - real karmasini ver üstüne maradonayla peleyi ekle berabere bile kalamaz.Düşün birde Hamza Bayern'i yeniyor![]()
Eline Barça - real karmaşık ver üstüne maradonayla peleyi ekle berabere bile kalamaz.

Eline Barça - real karmasini ver üstüne maradonayla peleyi ekle berabere bile kalamaz.
Ahahahahahhmaradona ve pele yedek soyunur, rakip yorulunca alir maca![]()
Hahahamaradona ve pele yedek soyunur, rakip yorulunca alir maca![]()
boyle daha makul imho
boyle daha makul imho