Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğru diyon. sabri-balta-yasin-emre colak gibi adamlara prandelli zamanında kimse bakmıyordu, hepsi devre arası gitsin diyorduk, simdi adamlar bizi tasıyor.

keşke gitselerdi.
Çolak a yapılan eleştiriler her zaman aynıydı hala da aynı. Adam devamlı değil. Sabri ye hala gitmesin diyen var mı? Balta nın eti budu bu zaten. Yasin e hiç değinmiyorum. Devre arası Yasin i göndermeye çalışan adam Hamza Hoca nın ta kendisidir. Adam gitmekte direnince kaldı.

Şampiyon olursak sınırsız kredi kazanacak ve başarılı olacağına inanıyorum.

Ugur,Serdar aziz,bilal kısa, mahmut bilmem neyi... isteyen adamdan büyük takım hocası olmaz.
Bu adam devre arası umut yeter diye forvet istemedi.

Lig maçında Yasin-Bruma yedek, kupa maçında adamlar sahada. Ben bu işten bir şey anlamadım.

Hamza Hoca için Türkiye Kupasında finale çıkardı diyebiliriz.
Yasin Öztekini 11'de başlatmamasına bende kendimi zor tutuyordum ama sivas maçında şimdi gördükki sahanın Umutla beraber en berbat ötesi leş 2 ismiydi.

Kim ne derse desin, geldiginden beri Galatasaray yeniden rahat bir sekilde maclari kazanmaya basladi. Bu kadrodan birsey olmaz, les, cöp denirken birden Hamza olmasa sanki her maci kazanacakmisiz gibi bir hava esmeye basladi. Yada her maci kaybedince Hamza´nin sucu oluyor, ama galibiyetlerimizde nedense pay sahibi degil.

Hamza Hamzaoglu´nun hatalari genel olarak kücük ama önemli detaylardir.

- Umut israri hem taraftari cileden cikartiyor, hemde Umut´a zarar veriyor. Adam teknik olarak oldugundan bile kötü bir duruma gelmeye basladi.
- Aydin olayi aciklanamaz birsey. Bu cocuk nasil, ve neden Sinan Gümüs yerine orada yer almayi hak ediyor ? Yasi artik nerdeyse 28 olmus adami, halen zorla oynatmanin mantigi olamaz.

Bunlarin disinda hoca iyi gidiyor. Umarim su Yasin-Bruma olayini bozmaz. Arada sirada da switch yapmalari lazim, Bruma devamli bazen sola gecmenin yollarini ariyor. Orada calim atip, iceriye kat etmek onun icin daha rahat, ve pas konusunda yardim bulabiliyor.

Hoca'nın başarısını teslim etmek ama hatalarını ve gelecek ile ilgili çizdiği olumsuz portreleri de tespit etmek lazım. Başarılı olmasını çok çok isterim ama Aydın'ı oyuna sokma, kadroya alma fikri kötü değil, ürkütücü.

Evlatlarin maç başılarini halletti gene sağolsun. Ayıp be.

bi gercek var yinede berbat futbol, takim olarak gol atamadik, ve yine gol yedik. Hamza kalksin yatsin bireysel adamlara sükrettsin

11195813_493117950840139_1160006213_n.jpg

11184489_695085457264470_1434195566_n.jpg

11186828_766653400117222_1218506096_n.jpg

11190960_1573282732930249_1398890397_n.jpg

Allah korusun seneye bu hamza ile lige baslamayiz umarim.

Yabanci siniri yokken bu adamin kuracagi kadroyu dusunmek bile urkutuyor beni.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hamza Hoca için Türkiye Kupasında finale çıkardı diyebiliriz.
Yasin Öztekini 11'de başlatmamasına bende kendimi zor tutuyordum ama sivas maçında şimdi gördükki sahanın Umutla beraber en berbat ötesi leş 2 ismiydi.

1 maç iyi degil diye haklimi oldu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt