Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence BJK maçını çok rahat kazanacak. Sahada 4-1 avantajı olan değil, şampiyonluk için puan almak zorunda olduğunu bilen oyuncular olacak. Allah yardımcın olsun hoca.

Öyle çok winner adamlarımız yok vallahi oyuncular tecrübeli tabi ki ama kapasiteleride belli. Sneijder'in mutlakiyetle gününde olması gerek bi kere. Melo bu maça özel hazırlanır muhtemelen. Diğer oyuncularda pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum herkes aynı oynar yine maç sonu Selçuk'a söveriz, oynarsa Umut baya bi küfür yer statta, Burak yine gol kaçırır, Telles savunma yapamaz, stoperler paso adam kaçırır, Muslera kurtarır vs. klasik yine.

Öyle çok winner adamlarımız yok vallahi oyuncular tecrübeli tabi ki ama kapasiteleride belli. Sneijder'in mutlakiyetle gününde olması gerek bi kere. Melo bu maça özel hazırlanır muhtemelen. Diğer oyuncularda pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum herkes aynı oynar yine maç sonu Selçuk'a söveriz, oynarsa Umut baya bi küfür yer statta, Burak yine gol kaçırır, Telles savunma yapamaz, stoperler paso adam kaçırır, Muslera kurtarır vs. klasik yine.
BJK'nin Konya maçını seyrettin mi? Son 3-5 maçları da ondan pek iyi değil, baya fos takımlar pozisyona giremiyolar. 45bin kişinin önünde civcive dönerler. Birazcık gurur yaparlarsa zorlayabilirler de onu da pek sanmam.

Bizde winner çok yok orası doğru da onlarda da loser'dan başka bişey yok. Sneijder ve Melo azcık kendilerini hissettirirlerse, Yasin, Burak ve Selçuk/Hamit de biraz destek çıkarlarsa bence tahmin ettiğimizden rahat kazanırız.

Alkışlanacak bir hareket, tebrik ediyorum hocamızı. Gerçekten, takımla ve oyuncularla bağı kuvvetli.

Gösterilmesi gereken tepkiyi gösterdi.

BJK'nin Konya maçını seyrettin mi? Son 3-5 maçları da ondan pek iyi değil, baya fos takımlar pozisyona giremiyolar. 45bin kişinin önünde civcive dönerler. Birazcık gurur yaparlarsa zorlayabilirler de onu da pek sanmam.

Bizde winner çok yok orası doğru da onlarda da loser'dan başka bişey yok. Sneijder ve Melo azcık kendilerini hissettirirlerse, Yasin, Burak ve Selçuk/Hamit de biraz destek çıkarlarsa bence tahmin ettiğimizden rahat kazanırız.

Bjk 2.devre çok düştü özellikle Demba ba 10 kişi oynatıyor takımı da Bilic dahil kimse görmüyor galiba. Adam önünden giden topa bile koşmaya tenezzül etmiyor kaç haftalardır. Bjk baya sağlam loser bi takım ama Töre gününde olursa Telles'i aşırı zorlar Sabri Olcay'ı halleder bi şekilde. Demba ba'nın gününde olacağını sanmıyorum çünkü aylardır gününe gelemedi bizim maçta gelirse artık yani bilemem. Yine de diri takım yani güvenemiyorum bizimkilere bi türlü bizde çok kötüyüz. Özellikle Sneijder'in düşmesi bu ara kötü oldu. Sivok'un Burak'a pek nefes aldıracağını sanmıyorum. İş Sneijder Yasin'de yoksa başladığı gibi de bitebilir maç.

Hamza Hamzaoğlu: "Dzemaili yabancı bir oyuncu, nereden çıkacağını bilmiyordu. Uyaracaksan düzgün uyar. Oyuncumu ittirmesi zoruma gitti."

Bu herif şampiyon olursak seneye CL'de prandelli'nin rekorunu kırar!! Oyunu okuma sıfır hele oyuncu değişiklikleri tam facia.süper oynayan takımı yaptığı 2 değişiklikle 180 derece dönderiyor.

Seneye kalırsa lige ilk yarı sonunda havlu atarız.

Şampiyon olursak bunu kendisine değil muslera-ismail kartal ve bilic'e borçluyuz.

Bjk 2.devre çok düştü özellikle Demba ba 10 kişi oynatıyor takımı da Bilic dahil kimse görmüyor galiba. Adam önünden giden topa bile koşmaya tenezzül etmiyor kaç haftalardır. Bjk baya sağlam loser bi takım ama Töre gününde olursa Telles'i aşırı zorlar Sabri Olcay'ı halleder bi şekilde. Demba ba'nın gününde olacağını sanmıyorum çünkü aylardır gününe gelemedi bizim maçta gelirse artık yani bilemem. Yine de diri takım yani güvenemiyorum bizimkilere bi türlü bizde çok kötüyüz. Özellikle Sneijder'in düşmesi bu ara kötü oldu. Sivok'un Burak'a pek nefes aldıracağını sanmıyorum. İş Sneijder Yasin'de yoksa başladığı gibi de bitebilir maç.
Demba Ba Konya maçında biraz daha istekli gibiydi, orta sahadan top falan dağıtıyordu ama başka adam da yoktu.

Töre'den ben de tırsıyordum biraz, formda olsa Telles'in içinden geçerdi de baya kötü son haftalarda. Ve bence biz daha diriyiz, BJK şu hafta arası oynanan maç yüzünden şaftı kaymış bi görüntü çizdi. Belki bu hafta arasında toparlamış olacaklar ama moraller bozuk.

HEDEFE SON 2 ! @AslanStatistic

İki farklı hoca profili. Saldırı olunca kaçan Ersun Yanal diğer tarafta oyuncusunu sahiplenen Hamza Hamzaoğlu.

CFZZRV0WgAAuJ4S.jpg

CFZZRV6WYAAiyFH.jpg

Geçen seneki TS maçı feneri şampiyon yapan maçlardan en önemlisi oldu , bugünkü sivas maçındaki olay ile geçen seneki TS maçı arasında uzaktan yakından en ufak bir benzerlik bulunmamaktadır , sap ile samanı karıştırmayın !

skordan bağımsız olarak hamza hocadan desteğimi çekiyorum şahsen. anti-hamza team haklıymış maalesef.

Bugüne kadar hep destekledim , gelişiceğini umut ettim ama olmadı. Keşke adamlığı kadar Futbol bilgiside mükemmel olsaydı. Adam gibi adam ona lafım yok , olamazda.

Umarım 4. Yıldızı takıp zirvede bırakır. Maç sonu röportajları izledikten sonra sanki sene sonu bırakacakmış gibi bir hava aldım , hissettim. Bilmiyorum bende başka kimse farketti mi?
Sanki kendiside anlamış yeterli olmadığını. Öyle birşey algıladım. Bilmiyorum...

Son düzenleme:
Dzemaili olayında tebrik ederim. Amaaaaaa. Çok kötü bir teknik direktör olduğunu değiştirmez. 2-0 geridesin 75'de değişiklik yapıyorsun rakip akın akın geliyor. Yahu adam sen iyi misin ? Oyunu okuma "0". Sinan Gümüşün Umuttan daha kötü yapacağı bişey göster kanıt göster eyvallah diyecem.

Yine ne yaptı etti 90 dakika tuttu ya oyunda Umutu

Allasen oynatma hoca su umutu gozunu seveyim ya. Bana bile gina geldi dusunemiorum digerlerini.

Dzemaili yi savunmasi bugun guzel davranisti. Mac bitiminde kapamistim videolardan gozuktugu kadariyla direkt dalmis kalabaliga.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt