Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nankörlük kadar biat etmekte sorgulamamakta körü körüne destekçilikte kraldan çok kralcı olmakta cibilliyetlerimizde fazlasıyla mevcut !

üzerime alınmış gibi oldum ama körü körüne destekçilik değil ki bizimki... ortada olan başarıyı destekliyoruz... ben sezon başındaki halimi Galatasaray'la ilgili düşüncelerimi biliyorum... şu anki durumu da görüyorum... ortada bir başarı olduğu kesin... ben de bu nedenle adamı destekliyorum...

Dün akşam erman toroğlu'nu dinlemişsinizdir... Toroğlu'nun mesela Umut Bulut'la ilgili tüm düşüncelerine katılıyorum. GAlatasaray'ın forveti değil o kesin... yedek olsa bir şey demem... ama Hoca'nın bulutu oynatmasına bir şey demiyorum sebebi de şu: Burak yılmaz ki kendisi birinci forvetimiz- sakatlansa şu maçlar sırasında veya şu aralar, Pandev'in yetersiz, Sinan Gümüş'ün vereceği performansın belirsiz olduğu şu durumda Umut bulut forvet olarak takımdaki TEK alternatif, en iyi değil bakın TEK... Beşiktaş gibi Demba ba'dan sonra Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun gibi iki tane forvet olsa, veya Fenerbahçe'deki gibi Emenike SOw Webo Kuyt gibi 4 tane ilerde oynayabilecek adamımız olsa amenna bir seçim durumu olur... bizde tek seçenek var ve bazı arkadaşlar Hamza hoca'yı bu zorunlu seçeneği işaretlediği için eleştiriyorlar... Sanki kulübede İbrahimoviç oturuyor hoca oynatmıyor... desteğimiz bu yüzden...

Ankette kalsın oyu kullanmıştım ama son 3 haftada her ne kadar puan kaybetmesekte fikrim değişti.Ben gidebilir diyorum.Çünkü kadro tercihi yapamıyor.Süper transfer yapsak nolacak yedek kulübesinde oturacaksa??? Yerine gene yerli teknik adam tercih edebiliriz.

Sivas'a karşı durum 2-0 olmuş dk 70 küsür. Adamlar sağlı sollu geliyor ve bizim hocamız! yeni oyuncu değiştirmeyi aklına getiriyor. Tabi aklında prensi Umut'u oyundan çıkarmak hiç yok. Eminim maçtan sonra da Umut'un performansından da memnun olmuştur.

8-0 kazansak 2.maçta Sinan Gümüş yine oynamaz .

Şampiyonluğu garanti olsa Rize maçında yine umut-olcan-yekta çıkar.Bakın görüceksiniz.

Fenerbahceliyim, Hamza Hocanin gitmesini isterim. Adam sag kanatsiz, sol beksiz(ofansif katkisi cok az), son derece dar bir kadroyla, sizi nereden aldi, nereye getirdi, hala adama salliyorsunuz? Mancini olsaydi, Kasimda yaristan kopmustunuz.

Hamza Hamzaoglu gidince yerine kim gelecek? Lucescu deniyor. Shakhtar adamin kalacagini acikladi. Baska kim var? Tuchelin ismini yazan bir üye gördüm. Meloyla Sneijderle Gs, Tuchelin yüksek tempolu, presli oyununu mu oynayacak? 3 ayda kovulur.

Yabanci bir TD gelecek. Adamin taktik anlayisi, oyun anlayisi farkli. Gsden ona göre oyuncu isteyecek? Alacak mi belli degil. Turkiye ligi genelde son tercihlerden birisi. İstedigi oyunu oynatacak mi? Bilinmez. Daha önce Aragones, Rijkaard, Del Bosque, Mancini, Prandelli hepsi basarisiz oldu.

Kloppu getirirsin, adamin basarili olma ihtimali cok az. Sistemine oyun planina göre kadro kurmazsan basarili olamaz.

Yerinizde olsam Hamzanin kalmasini isterdim. Bir forvet(Lewandowski tipi) bir sag kanat, Ujfalusi tipinde savunmayi yönetecek bir stoperle, Gs, en azindan 1 seviye atlardi. Yabanci Tdyle Gs, herseye sifirdan baslar.

Bana kalsa, yeni bir Mancini, Rijkaard yada Prandelliye hayir demem. :D

Son düzenleme:
Fenerbahceliyim, Hamza Hocanin gitmesini isterim. Adam sag kanatsiz, sol beksiz(ofansif katkisi cok az), son derece dar bir kadroyla, sizi nereden aldi, nereye getirdi, hala adama salliyorsunuz? Mancini olsaydi, Kasimda yaristan kopmustunuz.

Hamza Hamzaoglu gidince yerine kim gelecek? Lucescu deniyor. Shakhtar adamin kalacagini acikladi. Baska kim var? Tuchelin ismini yazan bir üye gördüm. Meloyla Sneijderle Gs, Tuchelin yüksek tempolu, presli oyununu mu oynayacak? 3 ayda kovulur.

Yabanci bir TD gelecek. Adamin taktik anlayisi, oyun anlayisi farkli. Gsden ona göre oyuncu isteyecek? Alacak mi belli degil. Turkiye ligi genelde son tercihlerden birisi. İstedigi oyunu oynatacak mi? Bilinmez. Daha önce Aragones, Rijkaard, Del Bosque, Mancini, Prandelli hepsi basarisiz oldu.

Kloppu getirirsin, adamin basarili olma ihtimali cok az. Sistemine oyun planina göre kadro kurmazsan basarili olamaz.

Yerinizde olsam Hamzanin kalmasini isterdim. Bir forvet(Lewandowski tipi) bir sag kanat, Ujfalusi tipinde savunmayi yönetecek bir stoperle, Gs, en azindan 1 seviye atlardi. Yabanci Tdyle Gs, herseye sifirdan baslar.

1. Prandelli kalsa kasımda yarıştan kopabilirdik, ancak Mancini kalsaydı şu ana kadar şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.
2. Tuchel zaten Dortmund'la anlaştı.
3. Klopp'un gelmesi imkansız.
4. Bizim beklerde sıkıntı varsa sanki sizin orta sahanız (bkz: selçuk, meireles, bitmek üzere olan emre, 30 hafta varlığı hissedilemeyen diego) ve forvetleriniz (bkz: emenike, kuyt) mükemmel.
5. Nereden aldı nereye getirdi yanlış ifade çünkü aldığında 2. sıradaydık ve liderin yalnızca 1 puan arkasındaydık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

her mac 4 yıyen takımın taraftarına bak sen kupada fınal sampıyonluk yolunda en buyuk favorı halıne gelınce prandellı zamanında da 1 puan gerıdeydık dıyebılıyor.burda hepımız basta oyunculara ve prandellıye demedıgımızı bırakmıyorduk cok cabuk unutma becerımız var hafızamız cok zayıf taraftar olarak...gecen sene mancını zamanında ceyhunu unutanlar sımdı umut ustunden yuklenıyor.

adam fenerbahçeli, sizden daha mantıklı düşünüyor forum ahalisi!...

her mac 4 yıyen takımın taraftarına bak sen kupada fınal sampıyonluk yolunda en buyuk favorı halıne gelınce prandellı zamanında da 1 puan gerıdeydık dıyebılıyor.burda hepımız basta oyunculara ve prandellıye demedıgımızı bırakmıyorduk cok cabuk unutma becerımız var hafızamız cok zayıf taraftar olarak...gecen sene mancını zamanında ceyhunu unutanlar sımdı umut ustunden yuklenıyor.

dk 89

drogba çıkıyor ceyhun giriyor :D

1. Prandelli kalsa kasımda yarıştan kopabilirdik, ancak Mancini kalsaydı şu ana kadar şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.
4. Bizim beklerde sıkıntı varsa sanki sizin orta sahanız (bkz: selçuk, meireles, bitmek üzere olan emre, 30 hafta varlığı hissedilemeyen diego) ve forvetleriniz (bkz: emenike, kuyt) mükemmel.
5. Nereden aldı nereye getirdi yanlış ifade çünkü aldığında 2. sıradaydık ve liderin yalnızca 1 puan arkasındaydık.

Mancini kalsaydı şampiyonduk lafı tam bir hayal/rüya... O gitsin inter i şampıyon yapsın bizi sonra yapar kardeş :D

Mancini kalsaydı şampiyonduk lafı tam bir hayal/rüya... O gitsin inter i şampıyon yapsın bizi sonra yapar kardeş :D

Inter'in başına da sezon ortasında geçti. Sanki öncesinde ligde terör estiriyolardı da Mancini ile çöküşe geçtiler. Hatta tam tersi son hafta Juve'ye kaybetmeseydi Avrupa ligine gidecekti. İç saha maçlarında bütün rakipleri eziyorduk. Bir şansı daha hak etmişti kesinlike.

şence fb 2011 de şike yaptı mı yapmadı mı? herkes yaptı fener radara yakalandı vs veya hukumet cemaat illüminati komplo vs olaylarına girmeden tek bi cevap. evet yaptı. hayır yapmadı?

Inter'in başına da sezon ortasında geçti. Sanki öncesinde ligde terör estiriyolardı da Mancini ile çöküşe geçtiler. Hatta tam tersi son hafta Juve'ye kaybetmeseydi Avrupa ligine gidecekti. İç saha maçlarında bütün rakipleri eziyorduk. Bir şansı daha hak etmişti kesinlike.

Bizim Hamza Hoca sene başındamı geldi ? bak takım ligde lider kupada finalde forumun yarısı küfür ediyor adama. Mancini denen TD başımızda olsaydı 100 milyon avro daha eklerdik borca.. Unutmadan devre arası 1 tane transfer yapılmadı Hamza hocaya ...

Mancini kalsaydi, sampiyon muydunuz? Adam Drogbali kadroyla Kasimda yaristan koptu. Deplasmanda mac kazanamiyordunuz. Drogba olmadan bu kadroyla Mancni, Ekimde yaristan kopardi.

Bizim takimin heryerinde sorun var zaten. Burada onu tartismiyorum.

Prandelli döneminde 1 puan gerisindeydiniz de fiksktürünüz kolaydi. Cogu zor rakibe karsi icerde oynadiniz. Ondan 1 puan gerideydiniz. Hatirlatirim.

Bizim Hamza Hoca sene başındamı geldi ? bak takım ligde lider kupada finalde forumun yarısı küfür ediyor adama. Mancini denen TD başımızda olsaydı 100 milyon avro daha eklerdik borca.. Unutmadan devre arası 1 tane transfer yapılmadı Hamza hocaya ...

Özellikle ligin 2. yarısında takım daha derli toplu oynar hale gelmişti. Oynanan oyundaki gelişme görülüyordu. Mancini yerli teknik adam değildi. Klasik Türk antrenörü gibi gazlayarak oynatmayıp sistem inşaa etmeye çalışıyordu ve onun tarzı öyleydi. Ayrıca iletişim sorunu da vardı ki bu bence çok büyük bir sorun. Hamza hoca göreve geldiğinde ise takım onun verdiği gazla 5-6 hafta maksimum istek ve azimle oynadı. Son 4-5 haftadır da kazanıyoruz ama çok iyi futbol oynadığımızı söyleyebilecek biri var mı? Bu sezon şans yanımızda oldu çünkü o son dakika gollerinden yalnızca biri bile gelmeseydi şu an işler çok farklı olurdu.

Edit: yanlış anlama Hamza hoca düşmanı değilim. Hatta şampiyon yapması halinde önümüzdeki sezon da yola kendisiyle devam edilmesi yönünde oy verdim o ankete. Sadece Mancini'nin hakkını yendiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

+1907

Hamza Hoca elindeki kadrodan yüksek verim aldi. Oyunculari kazandi. Mancini bunu yapamadi. Kalsaydi, 100 milyon euro harcatirdi, takim 10 milyon euroluk zor güclenirdi. Yoksa Terim kalsaydi, gecen sene biz sampiyon olamazdik. Gs, yine 10 puan fark atardi. Fizik olarak iyi bir Drogba ve Sneijder var diye, sene basinda cogu Fblinin sampiyonluktan umudu bile yoktu.

Umutu oynatiyor diye elestiriyorlar, sanki Bale varda ondan Umutu oynatiyor? Brumanin Gsye katkisi yok denecek kadar az.

Son düzenleme:
Özellikle ligin 2. yarısında takım daha derli toplu oynar hale gelmişti. Oynanan oyundaki gelişme görülüyordu. Mancini yerli teknik adam değildi. Klasik Türk antrenörü gibi gazlayarak oynatmayıp sistem inşaa etmeye çalışıyordu ve onun tarzı öyleydi. Ayrıca iletişim sorunu da vardı ki bu bence çok büyük bir sorun. Hamza hoca göreve geldiğinde ise takım onun verdiği gazla 5-6 hafta maksimum istek ve azimle oynadı. Son 4-5 haftadır da kazanıyoruz ama çok iyi futbol oynadığımızı söyleyebilecek biri var mı? Bu sezon şans yanımızda oldu çünkü o son dakika gollerinden yalnızca biri bile gelmeseydi şu an işler çok farklı olurdu.

Edit: yanlış anlama Hamza hoca düşmanı değilim. Hatta şampiyon yapması halinde önümüzdeki sezon da yola kendisiyle devam edilmesi yönünde oy verdim o ankete. Sadece Mancini'nin hakkını yendiğini düşünüyorum.

Kardeş eğer mancini tipi TD getiriyorsan elinede en az 45-50 milyon avro luk bütçe vermelisin bir verebilir miyiz? Hayır, ozaman az bütçeyle iş yapabilecek öncelikle ligde şampiyon yapacak bir TD lazım. Bunu da Türkiye de bu ortamda yerli TD ler yapar/yapabilir. Kimi alalım ersun/ismail/yılmaz vural/hikmet/şenol güreş/abdullah avcı/v.b. ? Şimdi herkes yabancı serbest artık gerek yok diyenler olacak ama unutulmamalı ki 14 tanede yerli olacak ve hiç bir takım ilk 11 inde 8 değişiklik yaparak şampiyon olamaz. Bu yüzden ilk 11 e en fazla 4 max. 5 tranfer yapılabilir. Yabancı isimli biri gelse 11 in 9 unu gönderir...

Lütfen bana Prandelli yada Mancini demeyin. Bu adamlar yüzünden kanser olacaktim. Mancini yabanci sinirinin oldugu ülkede Honvedin oyuncusunu deneyen bir TDydi. Fazla söze gerek yok.

Chedjou varken Rhodolfoyu isteyen, Yabanci siniri azalmisken Drogbayi kaybetmisken, takimin en büyük eksigi, bir santraforken Gomisi veto edip, Keitayi isteyen bir TDydi. Gsye inanilmaz zarar verdi. Nakit akisimizi bozdu. Kadroyu sisirdik.

İcerde rakipleri eziyordukta, küme düsen Kayseriye 1-0 yenilerek, Fbnin puan kayiplarinin oldugu dönemde, ligdeki sansimizi tamamen neden kaybettik? Acik oynayan, geriye dönüsleri yapamayan takimlara karsi farkli galibiyetler aldik. Biz cok iyi oldugumuz icin degil, rakiplerin hatalariyla. Ne zaman compact, iyi alan daraltan takimlar oldu, üretkenlik sorunu yasadik. Gecen sene ne zaman bu tarz bu takimla oynadik, cok zorlandik.

Lütfen bana Prandelli yada Mancini demeyin. Bu adamlar yüzünden kanser olacaktim. Mancini yabanci sinirinin oldugu ülkede Honvedin oyuncusunu deneyen bir TDydi. Fazla söze gerek yok.

Chedjou varken Rhodolfoyu isteyen, Yabanci siniri azalmisken Drogbayi kaybetmisken, takimin en büyük eksigi, bir santraforken Gomisi veto edip, Keitayi isteyen bir TDydi. Gsye inanilmaz zarar verdi. Nakit akisimizi bozdu. Kadroyu sisirdik.

İcerde rakipleri eziyordukta, küme düsen Kayseriye 1-0 yenilerek, Fbnin puan kayiplarinin oldugu dönemde, ligdeki sansimizi tamamen neden kaybettik? Acik oynayan, geriye dönüsleri yapamayan takimlara karsi farkli galibiyetler aldik. Biz cok iyi oldugumuz icin degil, rakiplerin hatalariyla. Ne zaman compact, iyi alan daraltan takimlar oldu, üretkenlik sorunu yasadik. Gecen sene ne zaman bu tarz bu takimla oynadik, cok zorlandik.

Avrupa da başarılı olmasının sırrı da bu bence hakkını yemeyelim Avrupa'da ligdekinden çok daha iyi idi Mancini. Ama Stsl gibi bir ligde rakiplerin anti futbol oynuyorsa Mancini tarzı td ler ile başarı imkanı çok az bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt