- 6 Mart 2015
- 4.866
- 3.565
- 1.523
Nankörlük kadar biat etmekte sorgulamamakta körü körüne destekçilikte kraldan çok kralcı olmakta cibilliyetlerimizde fazlasıyla mevcut !
üzerime alınmış gibi oldum ama körü körüne destekçilik değil ki bizimki... ortada olan başarıyı destekliyoruz... ben sezon başındaki halimi Galatasaray'la ilgili düşüncelerimi biliyorum... şu anki durumu da görüyorum... ortada bir başarı olduğu kesin... ben de bu nedenle adamı destekliyorum...
Dün akşam erman toroğlu'nu dinlemişsinizdir... Toroğlu'nun mesela Umut Bulut'la ilgili tüm düşüncelerine katılıyorum. GAlatasaray'ın forveti değil o kesin... yedek olsa bir şey demem... ama Hoca'nın bulutu oynatmasına bir şey demiyorum sebebi de şu: Burak yılmaz ki kendisi birinci forvetimiz- sakatlansa şu maçlar sırasında veya şu aralar, Pandev'in yetersiz, Sinan Gümüş'ün vereceği performansın belirsiz olduğu şu durumda Umut bulut forvet olarak takımdaki TEK alternatif, en iyi değil bakın TEK... Beşiktaş gibi Demba ba'dan sonra Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun gibi iki tane forvet olsa, veya Fenerbahçe'deki gibi Emenike SOw Webo Kuyt gibi 4 tane ilerde oynayabilecek adamımız olsa amenna bir seçim durumu olur... bizde tek seçenek var ve bazı arkadaşlar Hamza hoca'yı bu zorunlu seçeneği işaretlediği için eleştiriyorlar... Sanki kulübede İbrahimoviç oturuyor hoca oynatmıyor... desteğimiz bu yüzden...