Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Hamza'da cahil kibri var başka birşey değil. Hiç kimseye, taraftara bile kulak asmadan her yaptığının doğru olduğunu zannediyor. Egolu bir hırt oldu çıktı başımıza. Böyle saçma sapan açıklamalar yapan bir herifin anında kovulması gerek. Gerçi bu çapsız, yönetim bundan çapsız. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Yazıklar olsun lan..

Eyyy cahil Hamza. Şampiyonlar Liginde kendini de takımı da rezil etmeden defol git. Burası Akhisar değil. İdrak yollarında problem mi var? Defol ulaan!

Boş bir adam 1500 kere şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur açıklamalara bak komedi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

307587e231b924ce6398bf6073a5d81f.jpg

Tapatalk

ulan adam kendini harcadi yeminle .. inter macinda ara ara yaptigimiz presler cok hosuma gitti ama hamza nin yaptigi aciklamalari duydukca kafayi yememek elde degil. transferlerle ilgili bilgi sizmasin diye mi yapiyorlar diyorum ama transfer yapmiyorlar garip bir celiski hakim

Furkanla bile sözleşme uzatmış babası ftnin kaldığı yerden devam ediyor karaktersiz herif

Cok tehlikeli bir zihniyete sahip. Bu irkcinin gelecegi parlak degil. Efendi ayagina girip soytarilik yapiyor.

2015-2016 sezonunu kaybedeceğiz. Bu anlamsız ısrarında devam ettiği takdir de ve önlem alınmaz ise kara günler bizi bekliyor.

Geçen sezon bu adam hakkında ne kadar mütevazı falan diye bir sürü haber yapıldı. Şampiyon olduktan sonra adamın karakteri mi değişti yoksa bize itici gelmeye başladığından mıdır bilmem ama çok kibirli biri izlenimi veriyor.

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama konunu açtığım güne lanet olsun.

hamzacığım senden ricam şu : ne olur transfer yapma ..s*çma artık yeter. bu seneyi kaybettik zaten ben kabullendim . zaten dönem ortasına kadar kovulacaksın bırak senden sonraki kafasına göre transfer yapsın. enkaz devralacak adam yeni çöplerle uğraşmasın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt