Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vicdansız pislik. Sabriyi de soktu son anda utanmaz. Allah belanı versin defol git haysiyetsiz. Nefret ediyoruz senden nefret. Bil bunu.

ulan koskoca galatasaray bir golün üstüne yatmaya calisiyor oda astanaya karsi, 1:1 olduktan sonra nasil tekrar hucum edebildik yani istesek oluyormus utan ulan hamza

91 de sabriyi neden aldin ulan sen nasil bir belasin
Fenerli hamza
Fenerin usagi

Ulan boktan oyunu yarım saattan fazla izledi ya!!!
Sinirden kendimi becerecektim burda!!!

Hamza taraftara atar yapacağına adam gibi oynat takımı astana nedir ya allah belanı versin adi herif. koskoca galatasarayımı Özbek ile ne hale getirdiniz allahınızdan bulun emiii. Ha unutmadan şanssızlık der imdi çıkarda

Mac sonu cikip taraftar cok sabirsiz her macta galibiyet bekliyorlar diye firca atar simdi bu bize.Ulan bu macta galibiyet beklemicezde hangi macta beklicez.Cik adam ol iki dk istifa ediyorum de defol git

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüzüne tükürsem agizini acmamalisin karaktersiz, capsiz herif.

Jose'yi kesmek nedir? Semih icin Denayer'i bek oynatmak nedir, hadi oynattin bek yok diye, Chedjou'yu oynatmamak nedir?

Ne desek az, sadece git, senin gibi NAZI bir herif dünyada istenilmiyor.

baski-altinda-verilen-istifa-dilekcesinin-etkileri.jpg

DENGE DENGEOĞLUNU SEVMEK İÇİN 10 SEBEP

BİR GÜN İSTİFA EDECEK OLMASI

İSTİFA İSTİFA İSTİFA. TEK İSTEĞİMİZ İSTİFA.

aslanım benim son dakikada oğluna maç başınıda kazandırdı. yahu bişey denemez artık istediğin kötü kelimeyi söyle hakediyor ama bırakmıyor bırakmayacakta kalkmayacak o koltuktan. başkanın dursun hocan hamza insana cinnet geçirtirler

Son düzenleme:
bu adam ölse gram üzülmem..bu td bozuntusu 3 kupayı hala kendi kazandı sanıyor ma...

Sen ırkçı, cahil, utanmaz, çapsız, art niyetli, beceriksiz, tipsiz bir çomarsın.

Bu Denayer Chedjou ikilisini degil de yine Semih ve Balta ile devam ederse suratina sicin bence.. Az bile dedim..

konusuyor simdi

ISTIFA ET ULAN

Galatasaray tarihinin yüz karasıdır. Prandelli bunun yanında Michels yada Beckenbauer falan kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt