Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam köledir. FT'nin ağzının içine bakan köle. Akhisarı çalıştırırken FT çağırdı diye milli takıma gidip orda yardımcı antrenörlüğe kadar düşen çapsız şizofren bi köledir.

Sabri sol kanat ondan hemen önce Sneijder sol kanat Bilal forvet arkası. Allah senin belanı versin şerefsiz ırkçı. Denayer ve Chedjou gibi muhteşem uyumlu olacak 2 stoperin var biri yedek klübesinde diğeri sağ beke devşirilmiş. Lanet olsun sana
FT boyle malliklar yapmaz ya. Bu hamza baska bir sey bence.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Sinir krizi geçirdim bağırsaklarımdan spazm geçirdim... Hala rahat değilim. Gram şerefi varsa arena tribününün Allah aşkına ağlattın şu Prandellioğlunu

Hainsin hain!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
allah belanı versin ya, adam bizle billur gecer gibi 90. dkda sabriyi alıp yasini cıkarıyor

Mutlu musun lan adi herif. Mutlu musun lan hain herif. Senin dövülüp gitmeni istiyorum. O olmayan beynini patlatsinlar. Bir daha GS İle ilgin olmasin.

U la mancini ye saladik kötü diye ondan kötüsü prandelli geldi. Daha kötüsü olamaz artık dedik ....He olmaz

U la mancini ye saladik kötü diye ondan kötüsü prandelli geldi. Daha kötüsü olamaz artık dedik ....He olmaz
Mancininin tırnağı bile olamaz bu hain. O adamın en azından bir dik duruşu vardı bu yalancı gibi her gün yalanlar masallar anlatmıyordu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Maç sonu açıklamasından görüleceği gibi kazakistanda alınan 1 puandan gayet mutlu. Adamın çapı bu kadar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vadi Efsaneleri ‏@vadiefsaneleri 24 Ağu

hamza hamzaoğlunda bir baron karahanlı havası seziyorum rahmetli de dengeleri çok önemserdi anasının .mını tersten gördü sonra

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
İsminin yanından teknik direktör ifadesini silin lütfen. Malzemeci bile olamaz.

Hoca moca değil zaten bunu biliyoruz da,ben iyi bir insan olmadığını da düşünüyorum artık.Eskisi gibi özür de dilemiyor artık,g.tü kalkmış iyice bir şey sanmaya başlamış kendini.Demek o efendilik değil eziklikmiş.

Teknik direktör yerine seyirci yazması lazım zira maçın en az bizim kadar sadece izleyerek geçiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt