Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligi şampiyonlugundan bahsediyordu di mi bu. aklima geldikçe gülüyorum.:D

Selçuk ve Bilal ile gelecegi inşaa ediyor:asd22:

Hamza kotu hoca anladikta bari transferden anlasaydi

feneri ve Azizeyi sike devasindan "aklandigi" icin tebrik aciklamasi yapmasini bekliyorum en yakin zamanda.

Sezon sonuna kadar yerli sevecek artık.

Fener sampiyon olmus kadar sevinmistir heralde

La bu Hamza size ne etti kardeşim

bazıları kudurmuş nereye bk atacagını şaşırmıştır ;)

Eminim ki, senin yüzünden yine ceza yiyecem

bana bak Joseyi oynat yoksa tekmeyi kurdummu yuvarlar atarim haaa :mad:

Hamza devre arasında yerli almayacakmış.Yalan çıkmaz inş.

CRbvu7fXAAAd8oj.png

Büyük umutlar ve astronomik paralara alınıp hayal kırıklığı yaratan futbolcular Galatasaray’ın transfer politikasına yeni bir yön verdi. Oynamadan milyonlar ödediği ve kurtulamadığı tarzdaki oyuncularla bir daha muhatap olmak istemeyen yönetim, rotayı yabancıya çevirdi.

Son yıllarda kadrosuna kattığı yerli futbolcuların, performansı ve tavırları ile birlikte yaptığı yatırımın karşılığını da alamaması üzerine Galatasaray, ocak ayında Türk oyuncu transferi yapmama kararı aldı.
Yakın geçmişte transfer edilen 10 futbolcunun uzun süreli kontratların ardından G.Saray’ı son durak olarak görüp, forma için savaşmaması ve ‘git’ dendiğinde ise sözleşmesine güvenip zorluk çıkarması bu kararın alınmasında etkili oldu.

Hürriyet-Ali Naci

Ali Naci diyorsa yalandır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tamam artık euro 2016'ya kaldık ya hanzo babasına futbolcu yetiştirmek için Muslera-Sneijderide yedek bırakır

Şimdi bu istatistiğe bakıp Hamza'dan iyisini mi bulacağız diye düşünüyordur yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt