Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grow a pair of balls... Korkak Hamza, cesur ol be biraz!

İçimizden hallederiz diye gevelerken ki parmak sallayan cesaretinden eser yok...

Yine berbat 11 ile ilk yarıya damga vurdu

Bilal'in Temposu ön libero icin yetmiyor o yuzden dunyanin en iyi 10 numaralarindan biri olan Sneijder'i ön libero oynatiyor 2. Mactir.

Prandelli'den bi farki yok

Hamza oyunu okumak diye birsey bilmiyor. Ezbere birkaç değişikliği var her maç onu yapıyor. Bugün Jose'nin çıkacağını çoğu kişi tahmin etmişti. Adam kötü olanı değil mactan önce kağıda kimi yazdıysa onu çıkarıyor.

Inanilmaz yetersiz bi TD. Selçuk, Burak, Umut gibi ne oynadığı ne halta yaradığı belli olmayan adamları kritik oyuncuymuş gibi yorumlaması ayrı skandal. Burakın sakatlığı ve Selçuk un olmayışı işine yaradı son haftalarda. Şimdi göreceğim Burak dönünce gene önemli maçlarda 9 kişi oynayacağız. O zaman ne anlatacak.

İyi teknik direktör olmadığı kesin. Çok acemi. Ama Terim ilk geldiğinde de aynı şeyler söyleniyordu. Sonradan usta oldu...Aynısı olacak demiyorum ama belli de olmaz.

Hamzaoğlu: "Hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuyu almayı tercih ediyorum"

Kadro konusunda her TD eleştirilir diye mevcut kadromuzun içine etmesi mi lazim? Takimin ön liberosu yok. Sol bek için alternatifi yok. Forvet yillardir lesh (bunu Hamza için suçlamiyorum ama geçen transfer dönemi Buraki yallama yerine gönderebilirdi), sag kanadi yok (Yasin Umut ve Podolski sag kanat oyuncusu degiller).

Galatasaray sampiyonluk için oynayan ve Avrupada basarili olmayi çalisan takim, ona göre de takviyeler ve kadro kurulur. Hamza bunu yapmayi yerine evlatlarina sahip çikti.

Ama sen Gençlerbirligi ve 3 kupayi yendigimize sevin, yarin yenilirsek sende 180 derece degisirsin, sonra yine yeneriz yine bu tür yorumlar yazarsin. Günlük taraftarisin.

Yenilirsek bozulurum tabi ama onu bunu kovmaya kalkmam. Yenilmek futbolun içinde var. Önemli olan takımın topladığı puan ortalaması. O da şu anda iyi. Daha ne o zaman? Ama bir yenilgi yada beraberlik olduğu zaman kıyamet kopuyor burada. Hamza nın kellesi isteniyor. Bence asıl günlük taraftarlar bunlar.

Transfer konusunu konuştuk. Takımın eksikleri elbette var. Dar bütçeyle bu kadarı olabildiğini düşünüyorum. Evlatları falan gibi deyimler çok saçma. Her teknik direktör sadece kazanmak ister. Evladını oynatıp kaybetmeyi göze alabilir mi? Evladı dediğiniz Bilal kötü futbolcu değil. Dün akşam çok güzel bir gol atıp takımı ateşledi. Astana ya da gol atmıştı.

Son olarak, Hamza kimsenin babasının oğlu değil. İyi olursa kalır, kötü olursa gider. Bu kadar basit.

Umut ayağını kırsa alçılı ayağıyla yine umut'u oynatacak!!!

bu adam bu sansla yener. Yada bu futbol ile baya rezil oluruz. ortasi malesef yok.

Hamza resmen yaradana sıgınmış

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merak ediyorum hamza hiç benficayı izledimi gaitan diye muhteşem ve hızlı bir oyuncuları oldugundan haberi varmı

melo gibi bir adamı hamza efendi en cok bu maclarda arayacak birlosu kurtarsın onuda görelim

bu adam bu sansla yener. Yada bu futbol ile baya rezil oluruz. ortasi malesef yok.

ne şansı yaw. sivas ile osmanlı maclarında nerdeydi bu şans ?

muslera gibi bir kalecinin yedigi o goller.

bu sezon sadece trabzon macını şansa kazandık.

fb taraftarı bile sizin kadar şans demiyor.

Sezon başında en büyük hamza hoca destekcilerindendim.Yani adam 3 kupa almış daha ne yapsın deyip,bu sene daha iyi olacağız gibilerinden hayal kuruyordum.Hatta ve hatta Hamza hocayı sevmeyenlerle çok sert tartışmalara giriyordum siz adama haksızlık yapıyorsunuz diye.
Bugun o arkadaşlardan özür diliyorum abi siz baştan sona kadar haklıymışınız.Manevi evladı Umut bulut oynatıp Sinan gümüş,Rodriquez,Yasini ikinci plana atan,poldiyi kendi mevkinde değil inantla ve ısrarla sağ kanatta oynatan,her maç gerek ilk 11 gerekse taktik değiştirerek doğru düzgün sistemi dahi olmayan hamza hoca benim gözümde artık yılmaz vuraldan bile alt seviyelerdedir....

Rodrigez i çıkardı diye bozuldu millet. Bilal i çıkarmalıymış. Bilal golü attı. Rodrigez in yokluğunu kimse hissetmedi.

Biraz da iyi taraflarını görün adamın.

İyi de bu iş tamamen şans. Şansa kadere oynuyoruz tabi bozuluruz ve Hamza o kadar şanslı ki evladı yerihe Rodriguezi çıkarttı ve evladı gol attı.

Ben burda iyi bir taraf görmüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamzanın fedaileri saçma sapan argümanlar ile savunmaya devam ediyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

chedjouya da sol kanattan cizgiye in bilali ileri cikaracam onun kafasina at topu demis

c'mon celal

Her şey olabilir ama olmayabilir de. Devre arası Chedju yu ileri gönderdiği belli. İkinci yarı çok çıktı ileri.

Ama size göre hepsi şans hepsi tesadüf. Şampiyon oldu şans, üç kupa aldı tesadüf. 1-0 dan 4-1 e getirdi maçı, çok ballı.

Galatasarayın attığı her gol kapak olarak size geri dönüyor haberiniz yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt