Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadıköy'de kazanırsa ayvayı yedik Umut'la da SÖZLEŞME uzatır.

Bilal ile kesinlikle başlamamalı.

Aynı kadro sabri yerine denayer bilal yerine de Jose kesinlikle oynamalı.

Hamzaoglu taraftara laf sokmuyor, trip atiyor. "Sen beni hic sevmiyorsun diyen sevgili gibi. Acikcasi ben taraftara laf sokacak teknik adam istiyorum yillardir, ve hayalim o yüzden hep Mourinho oldu. Aynisi Van Gaal icinde gecerli, bir yumrugu masaya vurup, siz kimsiniz la diyebilsin.
ikisinide sevmiyorum Klopp varken gerisi teferruattır.. ben alman ekolünü severim laf sokma değil ne yaptığını bilicek hoca dediğin taktisyen olucak Unai Emery gibi

kadıkoyde kazandı diye buna iyi td diyen bundan daha -kotu laf- kusura bakmayın
uploadfromtaptalk1445583362602.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl yav ilk yarı Selçuk'la 1 Burak 2 tane % 100 lük pozisyon vardı atsalar yenerdik bile.
Tamamda ibisler baya goller kacirmisti o macta,direkten dönen frikik ve dönen topu bos kaleye tamamlayamayan Kuyt falan.
Normal sartlarda o pozisyonlarin hepsi kalemizde gol olurdu kadiköyde.

2-0 kazaniriz,golleri 90+2 de Umut ve 90+5 te Sabri atar ve ömür boyu sözlesmeyi kaparlar ikiside.
Nasil teori ama??:D

İtalyan şart değil zaten sezon ortasında geldiklerinde çok da başarılı olamıyorlar.

Ujfa reisin gelmesini isterim mesela.

ujfalusi gelse ne olacak. takımda neler degisecek mesela ??

kimse gelirse gelsin transfer yapmayacak, bunuda hesaba katın. mevcut takımla daha iyi futbol nasıl mümkün sizce ??

ujfalusi gelse ne olacak. takımda neler degisecek mesela ??

kimse gelirse gelsin transfer yapmayacak, bunuda hesaba katın. mevcut takımla daha iyi futbol nasıl mümkün sizce ??
Kim gelirse gelsin Hamza'dan kötü olamaz. En azından her hafta adam kayırmalarını ve saçma sapan açıklamalarını duymak zorunda olmayız.

Kim gelirse gelsin Hamza'dan kötü olamaz. En azından her hafta adam kayırmalarını ve saçma sapan açıklamalarını duymak zorunda olmayız.

abi bu cözüm degil ki. kim gelirse gelsin hamza'dan kötü olmayacagının garantisini kimse veremez. hamza'dan kötü sürüyle hoca var, yerli veya yabancı..

mesela mevcut kadro ile benfica macını domine etmemizi bekleyen varmıydı ? hani 2-1 kazandık ama futbol yetersiz diyen olabilir ama bu kadro ile bundan daha ii si cıkmaz dı.

mevcut kadro ile daha ii futbol icin tek hamle var bence, oda chedjou'yu ön libero, denayer'i stoper oynatmak, fb macından sonra bekliyorum bunu.

keza sinan'da ilk 11 baslatılabilir. baska hamle kalmıyor zaten.

biz ne kadar sallasakta, bence oyuncular hocayı sevmeye basladı, keza oyuncular birbirlerini seviyor. hani takım oyunu olma yolunda ciddi bir ısık var, su asamada hoca degistirmek intihar olur die düsünüyom.

Son düzenleme:
abi bu cözüm degil ki. kim gelirse gelsin hamza'dan kötü olmayacagının garantisini kimse veremez. hamza'dan kötü sürüyle hoca var, yerli veya yabancı..

mesela mevcut kadro ile benfica macını domine etmemizi bekleyen varmıydı ? hani 2-1 kazandık ama futbol yetersiz diyen olabilir ama bu kadro ile bundan daha ii si cıkmaz dı.

mevcut kadro ile daha ii futbol icin tek hamle var bence, oda chedjou'yu ön libero, denayer'i stoper oynatmak, fb macından sonra bekliyorum bunu.

keza sinan'da ilk 11 baslatılabilir. baska hamle kalmıyor zaten.

biz ne kadar sallasakta, bence oyuncular hocayı sevmeye basladı, keza oyuncular birbirlerini seviyor. hani takım oyunu olma yolunda ciddi bir ısık var, su asamada hoca degistirmek intihar olur die düsünüyom.
Bu kadar alternatifsiz ve dar rotasyonun olmasının en büyük sebebi de kendisidir. O yüzden kendisi istedi bu durumda olmayı. Bundan sonraki sonuçlar futbolcuların değil onun başarısı veya başarısızlığı olacak.

Yabancı forvet gelse Burak'ın yerine mi oynayacak diyen birisi yine iyi dayandı bu güne kadar.

Bu kadar alternatifsiz ve dar rotasyonun olmasının en büyük sebebi de kendisidir. O yüzden kendisi istedi bu durumda olmayı. Bundan sonraki sonuçlar futbolcuların değil onun başarısı veya başarısızlığı olacak.

Yabancı forvet gelse Burak'ın yerine mi oynayacak diyen birisi yine iyi dayandı bu güne kadar.

alternatifli kadro para ister. yönetim para yok diyor, hoca ne yapacak ?

şunu diyebiliriz. hoca zamanında yönetimin yancılıgını yapmayacaktı. taraftarın karsısına cıkıp, yönetim para vermiyor, dolayısıyla kalite transfer ve futbol beklemeyin diyebilirdi. en kalite yabancı hocayıda getirsen bunları aynen söylerdi. hamza'yı bu konuda elestirebiliriz ama transfer konusunda ne yapabilirdi ?

kıt bütce ile aldıgımız topcular; podolski-denayer-carole-bilal-rodrigez. 5'ide bir sekil katkı sağlıyor, vasat transferler degiller yani. gross ise yönetimin basarısızlıgı.

hoca ısrar ile yabancı bir santrafor istedi ama yönetim para yok dedi.

devre arası burak'ı satıp kalite bir yabancı santrafor ile akar gideriz, biraz sabırlı olun, devre arasını min. puanla görelim gerisi gelir.

alternatifli kadro para ister. yönetim para yok diyor, hoca ne yapacak ?

şunu diyebiliriz. hoca zamanında yönetimin yancılıgını yapmayacaktı. taraftarın karsısına cıkıp, yönetim para vermiyor, dolayısıyla kalite transfer ve futbol beklemeyin diyebilirdi. en kalite yabancı hocayıda getirsen bunları aynen söylerdi. hamza'yı bu konuda elestirebiliriz ama transfer konusunda ne yapabilirdi ?

kıt bütce ile aldıgımız topcular; podolski-denayer-carole-bilal-rodrigez. 5'ide bir sekil katkı sağlıyor, vasat transferler degiller yani. gross ise yönetimin basarısızlıgı.

hoca ısrar ile yabancı bir santrafor istedi ama yönetim para yok dedi.

devre arası burak'ı satıp kalite bir yabancı santrafor ile akar gideriz, biraz sabırlı olun, devre arasını min. puanla görelim gerisi gelir.
Jem Paul'u antrenman oyuncusu olarak oynatmak için 600 k veriyoruz. Bu Reading'de şuana kadar oynadıklarından daha büyük bir para.

Yabancı sınırı kaldırılmasına rağmen en az yabancılı kadrolardan biri bizde.

Diğer transferlerde risk aldı. Tuttu, tutmadı orası ayrı ama riskin tutmama ihtimali de vardı.

Daha çok şey yazabilirim bu vizyonsuzlukları yüzünden.

Jem Paul'u antrenman oyuncusu olarak oynatmak için 600 k veriyoruz. Bu Reading'de şuana kadar oynadıklarından daha büyük bir para.

Diğer transferlerde risk aldı. Tuttu, tutmadı orası ayrı ama riskin tutmama ihtimali de vardı.

Ben antrenman icin alındığını inanmıyorum şahsen

Git A2den oyuncu al onu antrenman oyuncusu yap
Maliyet: 0 dolar

Kirli oyunlar dönüyor

akhisar'dan bize gelip bir anda vizyon show yapamazdı. mancini bunu yapar ama hamza yapamaz.

vizyon yavas yavas oturacak, bizdeki dönemi 1 yıl bile degil ama artık gecmisteki söylemlerini düsünüp dersler cıkarıyordur.

hamza'ya sağlam bütce verilmedi. beni düsündüren bu. acaba 30-35 m euro'luk bir bütce versek su an nasıl futbol oynardık ??

ben herseyi takım üzerinden değerlendiriyorum ve bu kadro ile daha ii futbol olmaz diyorum. en kral hocayıda getirsen transfer isteyecek, min. 30 m euro'luk bütce isteyecek, karsılayamayız, dolayısıyla gelir 3-4 ay sonra çeker gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt