- 10 Nisan 2013
- 58.580
- 41.723
- 3.943
Sinan gümüş gibi pırıl pırıl yükselen bir değer var iken.Emre çolak gibi eski apaçi yeni leşte neden ısrar ediyor anlamak güç.
Bruma'yı Sinan'ı oynatmak için gönderdik lütfen renkdaş.
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan gümüş gibi pırıl pırıl yükselen bir değer var iken.Emre çolak gibi eski apaçi yeni leşte neden ısrar ediyor anlamak güç.
inş zaman bulursun rtşÖnümüzdeki ay ilk senesini tamamlamış olacak. Bu vesileyle kendisi üzerine (olabildiğim kadar) objektif bir analiz hazırlamayı düşünüyorum zaman bulursam önümüzdeki günlerde.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Önümüzdeki ay ilk senesini tamamlamış olacak. Bu vesileyle kendisi üzerine (olabildiğim kadar) objektif bir analiz hazırlamayı düşünüyorum zaman bulursam önümüzdeki günlerde.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Can Kardes, hamzayi bosver, bugünün bankolari hangi maclar sence? bana banko mac lazim, hafta sonuna saglam kasayla girmeliyim. Hafta sonu Gladbach bankosu bekliyor bizi![]()
Avrupa Liginde garip sonuclar ortaya cikabiliyor, ben pek karismiyorum AL'ye. Cogu zaman bir kupon yapip 5€ atiyorum. Gecen sene tutturmustum 4 tane beraberlik
Beraberlik oynuyorum son dönemlerde. Kademe kademe yükseltiyorum. Maksimum tutturdugum beraberlik 5 simdiye kadar, gecenlerde burada birisi konusunu acmisti adam 10 tane beraberlik tutturmus, benim de hedefim oraya dogru gidiyor![]()
Vallah Gladbach maci sakat, güzel bir seri yakaladik bende bayagi para kaldirdim Gladbach sayesinde bu seri sirasinda ama mutlaka bitecek bir gün bu seri. Ingolstadt kolay rakip olarak gözükebilir ama bence zorlanabiliriz bu mac. Bugünkü banko mac bence Besiktas maci, Besiktas alir maci. Fenerin maci da berabere biter.
Kanka, eminmisin ya bjk macindan? bana 3-4 oranli 2-3 macli saglam bi kupon lazim, katlamam gerek.
Mevcut kadro ile Benim için ligde şampiyon olması yeterlidir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ozaman başarili mi oluyor bu leş ligde şampiyon olunca Reco.
Kadro avrupa içinde leş işte orda başarı zor
Sent from my iPhone using Tapatalk