Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk11inde bu kadar cok yerli oyuncusu olan bir takim zaten Sampiyonlar Liginde basarili olamaz. Oly, D.Zagreb, Bate bile bize göre cok basarili.

30 milyon euro harcamaya da gerek yok. Cok düsük rakamlara bile cok iyi takimlar kurulabilir.

Hamzaoglunu neden CL yüzünden elestiremiyoruz ki? Ceyrek final ötesini hedef koyan ben degildim. Gelecek yilda kupayi getirecek. Allah bilir Sampiyonlar Ligine bile gidemeyiz.

Mevcut kadro ile Benim için ligde şampiyon olması yeterlidir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kadroyu kendi eliyle berbat hale getirdigi icin her berbat oyunda kufur yemesi dogaldir. Basarili da degildir.
İsterse sampiyon olsun farketmez gecen sene neyse aynisi degisen birsey yok.
Sampiyonlar liginde lokum gibi kurada kaybedilen basit puanlari unutamam. Elindeki maci gidip korkakligiyla verdi vermeye de devam edecek. Her kritik macta ayni korkakligi gormekten biktim. Puan kaybetmekten korkup acma sapan savunma stratejisi uygulayip yine o puani kaybeden asla kendini 1 adim bile degistirmeyen bir adam.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önümüzdeki ay ilk senesini tamamlamış olacak. Bu vesileyle kendisi üzerine (olabildiğim kadar) objektif bir analiz hazırlamayı düşünüyorum zaman bulursam önümüzdeki günlerde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

adam olur artik dedik, bi bildigi vardir dedik, bizi rezil etmez dedik

sen bizi KEPAZE ettin

#HACZETTIN_ISTIFA

Önümüzdeki ay ilk senesini tamamlamış olacak. Bu vesileyle kendisi üzerine (olabildiğim kadar) objektif bir analiz hazırlamayı düşünüyorum zaman bulursam önümüzdeki günlerde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Can Kardes, hamzayi bosver, bugünün bankolari hangi maclar sence? bana banko mac lazim, hafta sonuna saglam kasayla girmeliyim. Hafta sonu Gladbach bankosu bekliyor bizi :D

Can Kardes, hamzayi bosver, bugünün bankolari hangi maclar sence? bana banko mac lazim, hafta sonuna saglam kasayla girmeliyim. Hafta sonu Gladbach bankosu bekliyor bizi :D

Avrupa Liginde garip sonuclar ortaya cikabiliyor, ben pek karismiyorum AL'ye. Cogu zaman bir kupon yapip 5€ atiyorum. Gecen sene tutturmustum 4 tane beraberlik :)

Beraberlik oynuyorum son dönemlerde. Kademe kademe yükseltiyorum. Maksimum tutturdugum beraberlik 5 simdiye kadar, gecenlerde burada birisi konusunu acmisti adam 10 tane beraberlik tutturmus, benim de hedefim oraya dogru gidiyor :asd:

Vallah Gladbach maci sakat, güzel bir seri yakaladik bende bayagi para kaldirdim Gladbach sayesinde bu seri sirasinda ama mutlaka bitecek bir gün bu seri. Ingolstadt kolay rakip olarak gözükebilir ama bence zorlanabiliriz bu mac. Bugünkü banko mac bence Besiktas maci, Besiktas alir maci. Fenerin maci da berabere biter.

Avrupa Liginde garip sonuclar ortaya cikabiliyor, ben pek karismiyorum AL'ye. Cogu zaman bir kupon yapip 5€ atiyorum. Gecen sene tutturmustum 4 tane beraberlik :)

Beraberlik oynuyorum son dönemlerde. Kademe kademe yükseltiyorum. Maksimum tutturdugum beraberlik 5 simdiye kadar, gecenlerde burada birisi konusunu acmisti adam 10 tane beraberlik tutturmus, benim de hedefim oraya dogru gidiyor :asd:

Vallah Gladbach maci sakat, güzel bir seri yakaladik bende bayagi para kaldirdim Gladbach sayesinde bu seri sirasinda ama mutlaka bitecek bir gün bu seri. Ingolstadt kolay rakip olarak gözükebilir ama bence zorlanabiliriz bu mac. Bugünkü banko mac bence Besiktas maci, Besiktas alir maci. Fenerin maci da berabere biter.

Kanka, eminmisin ya bjk macindan? bana 3-4 oranli 2-3 macli saglam bi kupon lazim, katlamam gerek.

Kanka, eminmisin ya bjk macindan? bana 3-4 oranli 2-3 macli saglam bi kupon lazim, katlamam gerek.

Ben Besiktasa HCX oynadim. Ben oynadim ya simdi bunlar kazanmaz :D Aga bak biraz iddia sitesinde iste oranlara ve takimlarin son durumlarina vs rahatca bulursun 3-4 mac.

Mesela Dortmund istedigi gibi gol atiyor son zamanlarda, onlar mutlaka 2-3 gol atar bugün yine.

Hamza 2. Uefa kupasini muzemize tasirmi sizce

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aykut kadar ilerlemesi bile mucize, Astana dahil bundan sonra Avrupa'da Hamza ile alınacak galibiyetler çok büyük başarıdır.

Gecenin bu saatinde tekme tokat dalasım var bu Galatasaray düşmanına. Oyuncu değiştirme ve oyunu okuma özürlüsü. Galatasaray TD dediğin sağlıklı biri olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt