Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamzatorun basligini buraya tasimak da bana nasip oldu cok sükür bu günleri de gördük ya

Umut'u ve Sabri'yi takımın başına musallat edip gitti. Hain olduğunu biliyorduk zaten de Aziz'i koy, o yapmaz bu yaptıklarını. Daha da dönme..

:dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dans::dance::dance::dance::dance::dance::gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom:

ilk hakaret de benden olsun

evlat sevici kopek seni

:oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley: leyley ley leley

it kopek hirsiz hamza
yalanci serefsiz herif

:( hoşçakal oz büyü....

ahahahahahah bsg ya :melo:

Sayin moderatörler,ne olursunuz bu mutlu günün hürmetine bir saatligine küfür ve hakaret serbest olsun.
Millet icindekileri döksün.:D

Ulan o kadar sövdüğüm dönemde adamın gitmesine sevinemedim.

Çünkü transfer toplantısından sonra olduğu söyleniyor eğer öyleyse yönetim transfer yapmayacağını söylemiştir bu da atar yapmıştır onlarda tamam git demiştir.

Gelince herşey güllük gülistanlık olmayacak transferi falan unutun bence tek iyi şey oda düzgün hoca gelirse bundan sonra adam gibi kadro çıkarır düzgün maçlar izleriz

Allah'ım goooooool.

Yerli çetesi dağılsın formayı hak edenler giysin.

Adayım Lucien favre.

Moderatör tarafında düzenlendi:
3 kupa için teşekkür ederim kendi adıma.Geçen sene Fb maçında Umut'u sağ açık oynatmanla kapasiteni belli etmiştin aslında ama yine de içimde acaba düzelir mi ümidi vardı.İçerideki Benfica maçını aldıktan sonra iyice ümitlenmiştim düzeleceksin diye ama Rize maçına çift forvet çıkışın ve dünkü açıklamalarınla seninle olmayacağını net olarak anladım.Ayrılman doğru oldu.Güle güle.

hamzaoğlu şu başlıkta yorumları oku başlığın sebebini anlarsın. dalga geçti resmen bizle. etme bulma dünyası..

Senin yüzünden nice kahramanları feda ettik.Eğer gittiğin haberi doğruysa Admin olarak üstüme düşeni yapacağım aktif cezalarada güzellik yapacağım.

Messi'yi almış kadar sevindim bu hainden kurtulduğumuza

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt