Eldeki malzemeyle verim almayı bilen bir adamdı bence bunu kabul etmem gerek. Çıkardığı kadrolar, oyuncu değişiklikleri genellikle fiyaskoydu ama zayıf bir kadroya iyi sayılabilecek bir oyun oynatabiliyordu.
Yalnız... O kadar büyük hatalar yaptı ki benim gözümde 3 kuruşluk değeri kaldı sadece.
1) Hangi insan evladı Dani Alves'in, Maxi Pereira'nın, Rafael'in vs yerine Sabri'yi tercih edebilir? Sen hangi akla hizmet taraftarı Dani Alves'i izleme zevkinden mahrum edip Sabri denen odunu Galatasaray'a layık görebilirsin? Hadi Dani Alves çok para istedi diyelim Sabri'nin aldığı para nedir arkadaş? Ulan sen hangi hakla bu herife trilyonları bağlayıp bir de üstüne opsiyon ekleyip kulübün istikbalini kapatırsın?
2) Umut gibi futbolu tamamen bitirmiş, vücudu artık çekmeyen, pozisyon sezemeyen, topun peşinde koşmaktan başka bir meziyeti kalmayan (o da meziyetten sayılırsa) adamı nasıl başımıza süper futbolcu diye kakalarsın?
Neyin kafasındasın lan neyin tribini atıyorsun? Neyi kanıtlamaya çalıştın bunca zaman? Olabilecek en rezalet kadroyla başarılı olup kendine süper hoca damgası vurulması hayalinin peşinde koşturman yüzünden mi biz bunları çektik? Bu sebeple mi koca Galatasaray'ı Akhisar seviyesine çekmek için k.çını yırttın? Bazen diyordum çok mu yüklendik acaba diye ama her seferinde de çıkıp yüzsüzce laf sokmaya devam ediyordu. Daha sayılabilecek bir sürü saçmalığını saymıyorum sırf bu söylediğim 2 sebep benim kendisinden bir ömür tiksinmeme yeter de artar bile. Ve çok net söylüyorum bunları yapan adam takıma, kulübe, taraftara ihanet etmiştir. Keşke ligde şampiyon olduğu gün görevi bıraksaydı da kendisini öyle hatırlasaydık.