Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam öyle bir ırkçı ki yabancı maçlara bile tahamül edemiyormuş meğersem. eelenelim diye şu kadroyu kurdurdu.
kına yak haysiyetsiz.

içinden sağ bek stoper ön libero bir tane de forvet çıkarsana

Bu çapsız gitti ama eseri dimdik ayakta duruyor... Melo salsın sana kobrayı!!! 3 kupalı 4 yıldızlı takım ha! Ulan geçen sene Sneijder ve Muslera takımı şampiyon yaptı, kaymağını bu çökelek yedi. Yok böyle bişey ya!!!

Senin oluşturduğun kadroya sokayım yerli sevici adi ırkçı şerefsiz haysiyetsiz karaktersiz dalaksız ciğersiz meziyetsiz beyinsiz

Bu çapsızın isminin arkasına "| hain hıyar" eklentisinin yazılmasını talep ediyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Rezil hoca irkci hoca ulan takimi ne hale cevirdin copluge cevirdin simdi senin coplugunu nasil temizlecegiz ondan haber ver hiyar agasi.

Daha takimin basinda iken belirtmistim sürekli: GALATASARAY TARIHININ YÜZ KARASI.

Galatasaray gibi bir Avrupa takimini faşistligi yüzünden, egosu yüzünden paramparaca etmistir. Sürekli 3 kupa ile övünmesi de bu dedigimi ispatliyor iste. Galatasaray'in hedef tablosundan Avrupa'yi silip atmistir, hedef ve cita'yi lig seviyesine cekmistir.

Serefsiz herif.

Tam bir enkaz bıraktı. Sene başında çok kaliteli oyuncuları alma imkânımız bulunuyorken,muhtemelendirki kendisinin vetolarıyla podolski dışında kimse alınmadı.Kadromuz yeterli dedi, yıldızımız Burak dedi,sağ bekte Sabri'miz var dedi,Umut hep bu kadroda olmalı dedi,tempomuzu Jem yükseltecek dedi,Bilal benim doğrum dedi..Su kadronun eksikleri ve yapılması gerekenler "bariz" belliyken, bir teknik direktör anca bu kadar takımı sabote edebilirdi, Hamza Bey başardı bunu.

Son düzenleme:
Bu itoglu itine itoglu it dersem cezalik bir durum olusuyor mu arkadaslar?

bu herife ırkçı dedigimiz icin bazı arkadaslardan tepki yöneticilerdende ceza almıştık,şaka gibi

AslanStatistic ‏@StatisticsGS 2 dk.2 dakika önce
Hamzaoğlu: "Melo giderse yeri dolar. Futbolda herkesin yeri dolar. Bugün Hakan Şükür'ü arıyor muyuz? Burak Yılmaz var." (5 Months ago)

hakan şükürü de arıyorum ulan

Arkadaslar bende bu adama sovuyorum habire ama konusunu uplamayin kilit vuracam vallah, delirtti bu beni hala delirtmeye devam ediyor, biraktigi su enkaza bakarmisin. REZIL BIR TAKIM OLDUK. Takimda COPLER dolu..

Hamzaoğlu: "Melo giderse yeri dolar. Futbolda herkesin yeri dolar. Bugün Hakan Şükür'ü arıyor muyuz? Burak Yılmaz var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt