Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu: Umut'tan her anlamda memnundum. Her teknik direktörün çalışmak isteyeceği bir futbolcu.

Hamza Hamzaoğlu, "Bizim Umut Bulut gibi oyunculara ihtiyacımız var." diyeli 1 ay oldu.

Hamza Hamzaoğlu: "Sağ bek için Dani Alves ve Maxi Pereira ile görüştük ancak rakamlarda anlaşamadık. Sonra Sabri ile sözleşmeyi yeniledik."
Hamza Hamzaoğlu: "Sabri eleştiriliyor ama ona haksızlık yapıyorlar. Onun mevkisinde oynayanlardan daha az paraya, daha fazlasını yapıyor."
Hamza Hamzaoğlu: Transfer için artık geç. Ben oyıncularımdan memnunum.
Hamza Hamzaoğlu: "Kulübümüz açısında kârlı bir transfer dönemi yaşandı..."
Hamza Hamzaoğlu, ''İlk kez artı ile kapattık transferi. Jem'i de daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor istedi diye duymuştum."

Adam Maxi'yi Sabri için, Kaliniç Burak için veto etti yahu

En agir küfür bile az gelir

Dogru transferle Benficayi 2 kez yenip 2. olarak gruptan çikabilirdik ama yapmadi elin köylüsü

Son düzenleme:
Bu adamın Galatasaray'ın başına getirilmesi skandaldır. Bu forumda bu konunun bulunması daha büyük bir eziyet veriyor.

Kaldırın şu konuyu cidden.Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.Kitleyin gitsin işte zırt pırt karşımıza çıkıyor.Sövmedim sövmedim en sonunda yeminimi bozduracak bu çapsız bana.

Bu konunun derhal forumdan iz bırakılmadan silinmesini rica ederim.

Allah senin belanı versin adi şerefsiz.İnşallah gittigin bütün takımları küme düşürürsün.It oğlu it.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin Allah bin türlü belani versin insallah!!!!Gün yüzü göreme insallah köpek!!!!

bu şerefsizi yanlış zamanda kovduk ihale yönetime kaldı medyada herkes bunu savunuyor,umarım bir daha görmeyiz bunu

Silin bu hiyarin konusunu, her gün her gün hortlanmasi insanlari cok geriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt