Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel dengeli bir takım bıraktın geride hain herif.

Polyannalar da uyanmıştır artık nihayet diye umuyorum. Yazın bu hıyarın en az 2 senemizi çalacağını ve heba edeceğini söylerken seni koruyan o fedailerin de ortalarda yok. Deliklerine girdiler.

Allah senin belanı versin gerizekalı herif sıçtın kulübün içine Dursunla beraber.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler

Abartmayın sövün edin felanda insan olun azıcık

sözlü uyari aldim bidakine güzel bi ceza yiyecem diye kendimi tutuyorum . Ama bekle er yada gec patlama olacak

3-4 oyuncu (misal: Kaliniç, Maxi, Mulumbu, Kono) aldirsaydi su an 1. olurduk. Gruptan büyük ihtimalle çikmis olurduk. Ulan Hamza

Hacı hayırlı olsun şu antreman kalitesini artırmak için jem bilo umut vs topla git işte olurmu

Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Bursa'yla anlaşma tamam. Hani dinleniyordun lan? :D

Bu sülüğün konusunun şanlı forumda olması gsc üyelerine hakarettir

Hanzonun gitmesi bizi mutlu etsede üzüleceğimiz bi konu var.Oda bundan sonraki her td arayışında bu salağın ismi bizimle anılıcak malesef be bu malın td kariyeri boyunca ortalama 2-3 kere daha bize gelir malesef

Kulübü düşürdüğü bu durumun hesabını elbet sorucaz bu maldan böle kovulmak yetmez sadece

Ultramallar bi işe yarasada hamzaya dursuna sabrie umuta falan gangbang düzenlese bi işe yararlar en azından

Kim bilir kac senemizi heba ettin capsiz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özbek'in açıklamalar doğruysa yatacak yerin yok Hamzaoğlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt