Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. Yalnız işin şu tarafı kötü. Hamza'nın şuanki eşi durumu başından beri biliyormuş. Bu kadının da durumu Hamza'nın eşinin bildiğinden haberi yokmuş. Hamza'ya bak sen ya.

Vay anam vay.. Neler dönmüş Serhat ya..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamza'nın eşi de nereden öğrendi ki acaba,birilerinden mi duydu adamın telefonunu falan mı karıştırdı yoksa Hamza kendisi mi itiraf etti,vay anasını bildiğin dizi gibi olay. :D

Esine helal olsun, ben bu dengetöre dayanamazdim kadin olsam, hem dengetör hem baska kari ile yatiyor.:D

vay vay vay, bari çocuğu nüfusuna alsın da gerçekte adam mı değil mi görelim

Almış zaten. Çocuğun annesi de yasal babası diye belirtmiş zaten.

Hamza'nın eşi de nereden öğrendi ki acaba,birilerinden mi duydu adamın telefonunu falan mı karıştırdı yoksa Hamza kendisi mi itiraf etti,vay anasını bildiğin dizi gibi olay. :D

Böyle birşeyin gizli kalması çok bir durumdur diye tahmin ediyorum. Eninde sonunda patlak verirsin yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu herifin daha ne halt yemeleri vardır kim bilir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günahı kendi boynuna beni sadece Galatasarayla olan durumu ilgilendirir şuanda kulüpte görev yapmıyor

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çocuğun burnu çok küçük.Bu çocuk Hamza'dan değil.

N'GUEMO Retweetledi: Amkspor
cocuğa Umut Bulut ile Gomez'in fotosunu gösterin,Umut'u seçerse babası kesin Hamza Hamzaoğlu'dur :d

:D

Kulakları ve saçları da Hamza'yı andırıyor.Olabilir mi acaba?

Sinem hanim güzel kadinmis.

96969f33b2cfb1fd875290b5ebc78707.jpg

Bu mu güzel lan. Hamza herşeyde vasat seviyor.

Çirkin kadın yoktur, az ayran vardır.
-----------------------------------Hamza Hamzaoğlu

{taptap}

Guzel kadinin hamzoyla ne isi olur zaten be kardesim.

Dursun Özbek: Ağzınız açık kalır Hamza hocanın neden ayrıldığını anlatırsam.Bunun kime faydası var?

:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt