Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar uzun yazmışsın renktaş ama bunlar futbolumuzun genel sorunlarını da içeriyor.

Ben ise tek bir cümleyle yanıt vereyim: "Vizyonunuz olanaklarınızla sınırlıdır."

Evet jem karacan, umut sözleşme yenileme sabri sözleşme yenileme bunlar olanaklardan kaynaklanan vizyon

Bunun adı yanlış insanlar tarafından yönetilmektir ki buna bu teknik direktör bozuntusu dahil vizyon yada olanak ile alakalı değil

Bu ateş üfleyerek sönmez

Evet jem karacan, umut sözleşme yenileme sabri sözleşme yenileme bunlar olanaklardan kaynaklanan vizyon

Bunun adı yanlış insanlar tarafından yönetilmektir ki buna bu teknik direktör bozuntusu dahil vizyon yada olanak ile alakalı değil

Bu ateş üfleyerek sönmez

Evet daha önceki dönemlere kıyasla olanaklar dahilinde alınmış kararlar.

En azından devre arasında 20 milyon euro harcatıp sezonu tr kupasıyla kapatmaktan iyidir.

Evet daha önceki dönemlere kıyasla olanaklar dahilinde alınmış kararlar.

En azından devre arasında 20 milyon euro harcatıp sezonu tr kupasıyla kapatmaktan iyidir.

Hamza'yı savunmanın mantıklı bir tarafı olamaz geçiniz

-Tapatalk-

Seni rahatsız eden ne?

En basitinden şöyle bir açıklama

Yabancı bir oyuncuyu alacağıma türk oyuncu tercih ederim

Bunda ilk anda yadırganacak bişey yok

Ama işte Türk oyuncular futbolcu değil

Buna rağmen bu adam sabri gibi umut gibi adamları el üstünde tuttu

Hatta bir yerden sonra inat etmeye başladı takımın başarısı falan umrunda değildi

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
En basitinden şöyle bir açıklama

Yabancı bir oyuncuyu alacağıma türk oyuncu tercih ederim

Bunda ilk anda yadırganacak bişey yok

Ama işte Türk oyuncular futbolcu değil

Buna rağmen bu adam sabri gibi umut gibi adamları el üstünde tuttu

Bu ateş üfleyerek sönmez

Ben hatasız olduğunu iddia etmedim ki renktaş Sabri ve Umut hakkındaki açıklamalarını çokça da eleştirdim zaten.

Fakat karşıda toptan bir yüklenme olunca bizde de toptan bir savunma refleksi gelişiyor yani.

Futbol deyince, taktik deyince vizyon deyince akla gelen ilk hoca kimdir ? Mourinho dediginizi duyar gibiyim arkadaslar,
Peki Wesleymiz ne demis idi?
Hamza hocam Mourinho gibi!!

Demek ki hocamda 1 futbol

ustadidir

İyi forumlar...

Ben hatasız olduğunu iddia etmedim ki renktaş Sabri ve Umut hakkındaki açıklamalarını çokça da eleştirdim zaten.

Fakat karşıda toptan bir yüklenme olunca bizde de toptan bir savunma refleksi gelişiyor yani.

Hata ondan dönülür ise hatadır

Bu adamın ki hata değildi tamda istedikleriydi

Bu ateş üfleyerek sönmez

Hata ondan dönülür ise hatadır

Bu adamın ki hata değildi tamda istedikleriydi

Bu ateş üfleyerek sönmez

Peki hata yerine yanlış karar diyelim o zaman. Dünyada yanlış kararlar alan tek insan olmadığı kesin.

Örneğin "Bu ateş üfleyerek sönmez" diyen insanlar da yanlış kararlar alabilir, almıştır da. fakat bu onların doğrularını yok etmez diye düşünüyorum.

Futbol deyince, taktik deyince vizyon deyince akla gelen ilk hoca kimdir ? Mourinho dediginizi duyar gibiyim arkadaslar,
Peki Wesleymiz ne demis idi?
Hamza hocam Mourinho gibi!!

Demek ki hocamda 1 futbol

ustadidir

İyi forumlar...

Sneijder o gün bir depresyon geçirmiştir büyük olasilik. Olur öyle şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt