Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün 0-1 mağlup durumdayken, rakip takım kalenin önüne otobüs çekmiş beklerken, Sneijder' i alıp, Emrecan' ı oyuna sokan adamdan ben hiç bir şey beklemem.

Tavsiyem siz de beklemeyin, hayal kırıklığı yaşarsınız.

ben siz kızarsınız diye söylemiyorum ama ben güvenmiyorum bu adama.inşallah hatalarını görür ve hakedene verir formayı.

Boyle giderse fazla barinamaz.

Seneye yabanci sinirinin duzelecegini varsayarsak ve kadroyu buyuk oranda yabancilarla yenilersek kendisine zaten gerek kalmayacak. Yabanci hocalarin buyuk bir bolumunun basarisiz olma nedeni, yerli futbolcularin fazla olmasindan, futbol anlayisinin Avrupaninkinden 50 sene geri olmasindan dolayiydi.

Umarım bir daha Olcan'a Yekta'ya Telles'e Sabri'ye falan şans vermez. Yoksa sezon sonu gidici.

Maçına felan bir şey demiyorum da,Fenerbahçe iyi top oynuyor derken amacın neydi onu merak ediyorum.O kadar penaltıdan sonra,ya bu hoca futbol cahili olanları görmüyor;ya da bizim başkandan sonra bu da Fenere yamanma,şikeyi unutturma olaylarına yardımcı oluyor.Eskiden Fenerbahçeliydim açıklaması felan.Manidar işler yapıyor bu adam.

Hafta sonuda aynı çıkacak muhtemelen ,
NTVSpor da açıklamalarını dinlemiştim ümitlenmiştim ama maalesef sadece iyi konuşuyor , gördüklerini uygulayacak ne gücü var nede daha kötüsü ÇAPI ,
bugün Prandelli V2 gibiydi kısaca !

Rize maçında da Olcan'ı oynatırsa artık umut falan kalmaz, son kalan kırıntıları da bitirir.

Hamza Hoca' nın şu ana kadar en bariz kötü özelliği oyuncu seçimlerindeki hatası. Bu maç benim için hiçbir şey ifade etmediği için skor üzerinden değil sadece oyuncu seçimleri ve bu maçı fazla önemsemesi hayal kırıklığı yarattı.

Kupayı fazla önemsemesinin nedeni bana göre, sene sonunda kalsada gitsede kupa almak. Sadece istatsitik için uğraşıyor kupada.

sınan gumuş olacak dıyor.21 yasında a2 dekı en ıyı futbolcumuz.sans verıldıgınde ben futbolcuyum dıye bagırıyor resmen.30 yasında mı olacak sınan gumuş.bu maçı kaybetseydık yıne ama emrecanı sınan gumuşu ızleseydık.takıma monte etmek ıçın gırışımde bulunsaydık.2.yarı 5-6 hafta ıçınde yarıştan koparız.bu olcandan yasın ıyı sınan gumuş çok çok ıyı.pandev burak bu takımda forvet oynar.yada sınan gumuş burak.

İlaveten hasbelkader şampiyon olsak bile sezon sonu ŞUTLANMALI ,
yabancı sınırı kalkarken hala yerli yalakası , vizyonu niasselerden serdarlardan fernandao bilallerden ibaret adamın işi yok bu klüpte !

Bu mağlubiyet iyi oldu. Kupada olması da önemli.

Kafasında olduğunu konuşmalarındaki ipuçlarından anladığımız yerli takıntısını, Olcan'ın karaktersizliğini, Sinan'ın kaleci olmadığını, Melo'dan stoper olamayacağını gördüğü bir maç oldu.

İnşallah bizimle birlikte bu yanlışları görmüştür.

Bugün 0-1 mağlup durumdayken, rakip takım kalenin önüne otobüs çekmiş beklerken, Sneijder' i alıp, Emrecan' ı oyuna sokan adamdan ben hiç bir şey beklemem.

Tavsiyem siz de beklemeyin, hayal kırıklığı yaşarsınız.
Tebrik ediyorum doğru tespit. Emrecanı oyuna sokmasının neden sneijder fobisi.

hamza bir gazla geldin ama bu akşam sneijderi çıkarıp sahada olcanı tutuyorsan ve emre colağıda sneijderin yerine oynatıyorsan sende hoca olmaz..

Bu mağlubiyet iyi oldu. Kupada olması da önemli.

Kafasında olduğunu konuşmalarındaki ipuçlarından anladığımız yerli takıntısını, Olcan'ın karaktersizliğini, Sinan'ın kaleci olmadığını, Melo'dan stoper olamayacağını gördüğü bir maç oldu.
Hoca eğer gerçekten bunları değerlendirirse gerçekten iyi bir sonuç oldu.
İnşallah yanlışlarından döner.

Rize maçinda vizyon belli olur. Melo yine defans oynarsa bitmişiz biz. Ben seneye ne olur diye düşünüyorum. Şu yerliler'in hiç biri 11 oynamaz bizde.

sezon sonu bize hoca mı yok Allah aşkına?14 yabancının avantajı var üstelik.ramos,ladroup gayet başarılı olur bizde.

Evet onu demeye getirdim zaten. Bu sene başarılı olsa bile bir sonraki sezona yabancı hocayla anlaşmamız gerekir diye düşünüyorum. Hamza Hoca 14 tane yabancıyla başa çıkamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt