Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak değişikliği saçmalık ötesiydi.

{taptap}

Bile bile lades kulübü mü olucaz hamza bey.tarık transferinin imzası bile kurumadı adam oynamıyor bile onda payın yoktu ama ibret gibi örnek var işte gözünün önünde bile bile lades yapıp serdarı alırsan bile bile lades değil güle güle hades olursun.

sezon basında gelse dzemali-pandev-tarık-olcan-yasin çöplerinin maliyetine kalite bir santrafor-merkez-stoper aldırsa takımın bugüngü konumu cok daha farklı olurdu.

hoca enkaz devraldı ve kulüpte kurus para yok. ee artık hocalıkta bir durum yok.

Takim 28 pas ile gol atiyor, ve burada insanlarin konustuklarina bak Allahim ya... He canim, he... Teknik adamlik oyuncu degisikligi, ve transferler´den ibarettir zaten... Takimin degisimini göremeyen ve Hamza hocanin kattiklarini, gelip burada futbol felan tartismasin. Hamza hocanin yaptigi hatalar bunlar olsun, cok fazla iyi niyetli. Yoksa 1.5 senedir alamadigim zevki aliyorum oyunumuzdan. Adam gidip 5 tane genc futbolcu kullaniyor, gelip agzinda loliplu bebeler adama korkak diyorlar...

Hamza bu sene takımı şampiyon yapsın, Terim in pabucu dama atılır. Ayrıca bu nedenle şampiyon olmak isterim.

Takim 28 pas ile gol atiyor, ve burada insanlarin konustuklarina bak Allahim ya... He canim, he... Teknik adamlik oyuncu degisikligi, ve transferler´den ibarettir zaten... Takimin degisimini göremeyen ve Hamza hocanin kattiklarini, gelip burada futbol felan tartismasin. Hamza hocanin yaptigi hatalar bunlar olsun, cok fazla iyi niyetli. Yoksa 1.5 senedir alamadigim zevki aliyorum oyunumuzdan. Adam gidip 5 tane genc futbolcu kullaniyor, gelip agzinda loliplu bebeler adama korkak diyorlar...
Şükür etcegimize gitmiş bitmiş bir sezonu bize kazandirdigina sevincegimize hep gömelim bi kerede iyidi diyelim ya.

tamam arkadaşlar hamza hoca bir çok hata yapıyor ama şöyle düşünün ilk defa büyük takım calıstırıyıor mutlaka hataları olacaktır önemli olan bu hatalardan ders cıkarmasıdır.
fatih terim ilk zamanlarını bir sorun abinize babanıza nasıldı

alanya turnuvası ilk mac bütün oyuncuları ilk yarı değiştirip sonra sakatlık olunca macı on kişi tamamladı. büyük hataydı..
zaten bu dandik turnuva 2 adamı kaybettirdi bize.
sonra bugünkü mac sakat burak oyuna girmesi hemde ihtiyaç yokken.ne denir buna bilmem.

gençlerbirliği macındada oyuncu değişikliğinde hata yaptığını söylemişti..

yani hocamız cok hatalı kararları var.
yönetimin el atması lazım. bir uyarı şart

Şükür etcegimize gitmiş bitmiş bir sezonu bize kazandirdigina sevincegimize hep gömelim bi kerede iyidi diyelim ya.

Türkiye´de insanlar futbolu kendi asaglik komplekslerini asmak adina bir arac olarak kullandigi icin, pozitif bir degisime sükür edecek bir yapi yok maalesef. Cingene´yi kral yapmislar, ilk olarak babasini asmis hesabi, all over again....

Türkiye´de insanlar futbolu kendi asaglik komplekslerini asmak adina bir arac olarak kullandigi icin, pozitif bir degisime sükür edecek bir yapi yok maalesef. Cingene´yi kral yapmislar, ilk olarak babasini asmis hesabi, all over again....
Oldu mu bu simdi?cok sert aciklamalar yapiyorsun adem.

☆$☆

oyuncularda ki istek bile yeter. Oyuncu hamleleri futbolun detayları bunlar tecrübeyle olur ama oyun olarak çok iyiyiz.

Oldu mu bu simdi?cok sert aciklamalar yapiyorsun adem.

☆$☆

Evet biraz tatli sert aciklamalarim var bugün... 90. dakika güzel bir mac izlemisim, keyif almisim, buraya bir göz atiyorim keyifim kaciyor... Bu ortamada bulunup da etkilenmemek elde degil, sert muhalefet etmek zorunda kaliyoruz...

Hahahaha gecen hafta tecrübesiz avrupa'da Hedefimiz varsa olmaz derken eleştiren adam amator diyor şimdi. Hahaha :D

Evet biraz tatli sert aciklamalarim var bugün... 90. dakika güzel bir mac izlemisim, keyif almisim, buraya bir göz atiyorim keyifim kaciyor... Bu ortamada bulunup da etkilenmemek elde degil, sert muhalefet etmek zorunda kaliyoruz...
Valla ben de keyif aldim,ama burak sacmaligi disinda koray,bruma ve emre gibi gencleri seyretmek hosuma gitti.
Insallah hoca bu yerli stoper israrindan vazgecer.Koray,bruma,sinan gibi gencleri takima kazandirirsa sampiyon olmasak dahi kredisi devam eder,en azindan ben öyle düsünüyorum.

☆$☆

Adem senin hayatın muhalefet, yapma şimdi :) Senin bakış açın avatardaki Ahmet Çakar'ın yanından geçmez. Bilakis sen Sinan Engin'sin, Ertem Şener'sin. Yani sen "Yapma hocam", "Öyle deme hocam", "O çok iyi çocuktur hocam" diyenlerdensin. Futbolun içindeki kişileri eleştirmek yerine forumdakileri eleştiriyorsun sürekli. Yani eleştirenleri eleştiriyorsun. En azından ben hep öyle denk geliyorum. Ha bu yazımı da yanlış anlama, bu bir eleştiri değil sana karşı. Sadece seninle ilgili analizim bu yönde. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt