kac gün kaldi transfer döneminin kapanmasina?
☆$☆
2 şubatta bitiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kac gün kaldi transfer döneminin kapanmasina?
☆$☆
Insallah bi hafta kala bir ahmaklik yapmazlar.2 şubatta bitiyormuş
Şükür etcegimize gitmiş bitmiş bir sezonu bize kazandirdigina sevincegimize hep gömelim bi kerede iyidi diyelim ya.Takim 28 pas ile gol atiyor, ve burada insanlarin konustuklarina bak Allahim ya... He canim, he... Teknik adamlik oyuncu degisikligi, ve transferler´den ibarettir zaten... Takimin degisimini göremeyen ve Hamza hocanin kattiklarini, gelip burada futbol felan tartismasin. Hamza hocanin yaptigi hatalar bunlar olsun, cok fazla iyi niyetli. Yoksa 1.5 senedir alamadigim zevki aliyorum oyunumuzdan. Adam gidip 5 tane genc futbolcu kullaniyor, gelip agzinda loliplu bebeler adama korkak diyorlar...
Şükür etcegimize gitmiş bitmiş bir sezonu bize kazandirdigina sevincegimize hep gömelim bi kerede iyidi diyelim ya.
Oldu mu bu simdi?cok sert aciklamalar yapiyorsun adem.Türkiye´de insanlar futbolu kendi asaglik komplekslerini asmak adina bir arac olarak kullandigi icin, pozitif bir degisime sükür edecek bir yapi yok maalesef. Cingene´yi kral yapmislar, ilk olarak babasini asmis hesabi, all over again....
Biz açıklama yapmasınıda iyi biliriz.Oldu mu bu simdi?cok sert aciklamalar yapiyorsun adem.
☆$☆
Oldu mu bu simdi?cok sert aciklamalar yapiyorsun adem.
☆$☆
Valla ben de keyif aldim,ama burak sacmaligi disinda koray,bruma ve emre gibi gencleri seyretmek hosuma gitti.Evet biraz tatli sert aciklamalarim var bugün... 90. dakika güzel bir mac izlemisim, keyif almisim, buraya bir göz atiyorim keyifim kaciyor... Bu ortamada bulunup da etkilenmemek elde degil, sert muhalefet etmek zorunda kaliyoruz...
Evet biraz tatli sert aciklamalarim var bugün... 90. dakika güzel bir mac izlemisim, keyif almisim, buraya bir göz atiyorim keyifim kaciyor... Bu ortamada bulunup da etkilenmemek elde degil, sert muhalefet etmek zorunda kaliyoruz...