Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Hoca degil, yazik gunah hocayim diye ortalikte geziyor.
Futbol bilgisi 0in altinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim su anki sahadaki yapimizdan farklı bi kadro değil ki zaten. Orta sahada Melo halihazırda tek başına savaşıyor. Dizilişi yassı yapınca gözüne batiyosa 4132 seklinde yazılsın.Orta saha delik deşik Melo tek başına bütün orta sahayı sırtlayacak sanırım , hemde bu temposuyla.
Öztekin tercihini de beğenmedim ancak gerisine katılıyorum.
Tamam arkadaş Manciniyi sevebilirsin ama şu anda formamız için emek harcayan bir teknik direktöre böyle şeyler yazmak ayıp.Hamza gibi capsizlarla herzaman basarisiz olacagiz![]()
Tamam arkadaş Manciniyi sevebilirsin ama şu anda formamız için emek harcayan bir teknik direktöre böyle şeyler yazmak ayıp.
Eleştir hatalarını yaz ki hataları var ama çapsız şampuan yüzü felan bunlar yanlış.
Manciniyi bende kötü bulmuyordum ama mesela herzaman gösterdiğiniz başarılar konusunda bişeyler yazmak istiyorum.
İtalya'da Juventus ortalarda yok iken şampiyon oldu diye biliyorum ben. Şimdi Juventus varken Milano takımlarının ne hallerde olduğu malum.
İngiltere'de o kadroya rağmen kaç puan önde götürdüğü şampiyonluğu son dakikada mucizevi bir şekilde kazandı.
Hem İtalya'da hemde İngiltere'de çalışırken çok iyi kadrolara rağmen Avrupa'da hiç bir başarısı yok aksine City kadrosu ile aldığı sonuçları baz alırsak çok başarısız denebilir.
Duygu sömürüsü yaptığım yok benim ki sadece saygı göstermek.Formamiz icin emek harciyor ? Adaleti olmayan kisinin ne emegi olur ? Birakin boyle duygu somurusu yapmayi sanki 0 euroya yapiyor
Elestiri degil, hatali oldugunu bile bile cahilci ayni hatalari yapmayi devam ediyor cunku capi o kadar.
Terimde 2 sene boyunca FB BJK sike ile ugrasirken sampiyon oldu, ozaman hic boyle konusmuyordunuz tabi isinize geliyordu.
Pellegrini geldi oda avrupa'da birsey yapamadi City ile, ayrica bi tek City'de para yokki diger takimlarinda parasi var.
Formamiz icin emek harciyor ? Adaleti olmayan kisinin ne emegi olur ? Birakin boyle duygu somurusu yapmayi sanki 0 euroya yapiyor
Elestiri degil, hatali oldugunu bile bile cahilci ayni hatalari yapmayi devam ediyor cunku capi o kadar.
Terimde 2 sene boyunca FB BJK sike ile ugrasirken sampiyon oldu, ozaman hic boyle konusmuyordunuz tabi isinize geliyordu.
Pellegrini geldi oda avrupa'da birsey yapamadi City ile, ayrica bi tek City'de para yokki diger takimlarinda parasi var.
Arkadaşım botokslu felan ayıp bunlarsenin botokslu da aynı yıllarda başarılıydı. demek ki ünal babanız da rakipler şike ile uğraşırken başarılıydı.
Aysal bi tek futbolda basarili olmadi, her dalda basarili oldusenin Aysal da aynı yıllarda başarılıydı. demek ki ünal babanız da rakipler şike ile uğraşırken başarılıydı.
Duygu sömürüsü yaptığım yok benim ki sadece saygı göstermek.
Sende işini bedavaya yapmıyorsun bu doğanın kanunu.
Fatih hoca birinci senesinde ligde çok iyi top oynatarak şampiyon yaptı.
ikinci senesinde ligde kötü oynatarak şampiyon yaptı ama Avrupa'da elde ettiklerimizden ötürü ben fatih hocayı başarılı buluyorum.
Malum Avrupa'da rakiplerimiz şikeciler değildi.
Peki sana göre ne yaptı da adaletli değil bir kaç örnek rica edebilirmiyim?
Pellegrini benim için henüz başarılı değil çünkü oda Avrupa'da tam randıman vermedi şimdiye kadar.
Ancak bu kötü teknik direktör olduğu anlamına gelmez.
Oynattığı futbol mesela hiç fena değil.
Aynısı Mancini için geçerli çok iyi futbol oynatıyordu ama elindeki kadro ile Avrupa'da ki sonuçları baz alarak bana göre yüzde yüz başarılı değildi.
Agla biraz daha agla, pesinde kosun iste Terimin arkasindan.şike sadece futbolu mu etkiliyor yani, fenerbahçe'nin ekonomik kaybı sadece futbolda mı oldu? beşiktaşın hocası da dahil tüm kadroyu getirebilir miydi manevi baban feda olayları olmasa?
Yav he he kivir kivir.neden ağlayayım yaş ortalaması 65 olan adamların ego savaşı beni neden gersin. senin gibilere bir laf anlatmak ışid militanına laiklik anlatmak kadar boş bir iş aslında. fanatiksiniz siz vahiy bile gelse fikriniz değişmez maksat zaman geçsin işte. aysal ve terim 2 yıllık başarı için bu klübün önümüzdeki 10 yılını bitirmiştir ben bunu söylüyorum geçen zaman fikirlerimin sağlamasını da yapacak.
Cahillik felan değilAysal bi tek futbolda basarili olmadi, her dalda basarili oldu
Iste bunlar hepsi cahillik.
birinci senesine katılıyorum ki ben zaten iyi top oynatarak şampiyon yaptı dedim ilk yıl için başarılı kelimesi geçmedi.1ci senesinde sadece lig oldugu icin basarili oldu Terim, haftada 1 mac herkes ne guzel yatti aldik maclari.
2ci senesinde rezalet futbol ama rakipler daha rezalet olmasiyle birlikte yendik.
GS disinda Terime bakarsak basarisiz bir adam oldugu asikardir arkadas, bi turkiye ile yari final oynadi ama prandelli gibi capsiz bile final oynamis bir hoca.
Adaletsizlik Selcuk'da diretmektir, Hamiti oyuna almaktir Sinan'a sans tanimamaktir.
Aynı anda 5 mesajı editleniyor ceza almıyor.
Mehmet Ocak'ın yönetimde sağlam adamları var.