Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirli olsun kendisi cok begendigim bir td.dur basarili olacagindan suphem yok

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Beyefendiligine,adamligina laf eden carpilir.Hamza'nin aciklamalari bana samimi geldi ve sneijder ile bi sorun yasayacagini da zannetmiyorum..

Takimin eksik yönlerini yerli yabanci ayrimi yapmadan iyi analiz edip abdüs gibilerini florya dan olabildigince uzak tutabilirse basarili olacagini inaniyorum..

☆$☆

Gucu yetmez abi. Kesemez Burak'i, Selcuk'u, Sabri'yi, Semih'i filan. Mayis'a kadar gitmis olur zaten kesemezse de. Sorun sahada. Bunu cozerde yaniltir insallah.

B3yBn8_CEAAZAKE.jpg

Gucu yetmez abi. Kesemez Burak'i, Selcuk'u, Sabri'yi, Semih'i filan. Mayis'a kadar gitmis olur zaten kesemezse de. Sorun sahada. Bunu cozerde yaniltir insallah.
kendisi bilir salihcim!bir günde devrim yaratsin diyen de yok zaten..mevcut sorunlari gözardi edip devrim yerine kukla olmayi tercih ederse kendini florya'nin cöplügünde bulur..

☆$☆

Hadi hayirli olsun. Insallah iyi isler basarir. efendi bir kisilige sahip

Gönülden başarılar hamza hocam

Kişiliğin ile davranışların ile 10 numara adamsın senin başarılı olmanı yürekten istiyorum.

Kimyamı tutmadı hiç zorluk çıkarmadan bırakır gider öyle efendi bir insan, arkasından kötü konuşulacak biri değil, bizi anlar yani taraftarı, nasıl açıklama yapması gerektiğini bilir yani herşey çok güzel olacak inşallah.

camiaya hayirli olsun.

umarim güzel futbol oynatip, gençlere şans vererek şampiyon yapar bizi.

işi kesinlikle kolay olmayacak

Son düzenleme:
Hayırlı olsun,umarım formayı adaletli dağıtırsın,senden tek beklentim bu hocam.

Hamza hocayı karakter olarak sevdim. Herkeste iyi bir izlenim bıraktığını düşünüyorum. Hırslı ve başarıya aç. Galatasaray'lı. Bir şeyler başarmak, kanıtlamak istiyor. Çok büyük bir fırsat var elinde. İşi hiç de kolay değil. Akhisar'a tempolu, göze hoş gelen, hücum futbolu oynatıyordu. Burada daha kaliteli oyuncu kadrosuyla çalışacak. Oyuncuları doğru yerlerde, doğru taktik ve sistemle kullanırsa verim alacaktır. Saha dışında takımda bir sevgi ve arkadaşlık ortamı oluşturacağını düşünüyorum. Yerlilerin performansı artabilir. Hamza hocamıza yürekten güveniyor ve başarılar diliyorum, destekçisiyiz! Allah yardımcısı olsun.

Bizim kadromuz gerçekten kötü durumda.Selçuk'u keselim diyoruz yerine oynatacak adamın yok.Ha, şans verilmeli tabi adalet açısından fakat Yekta, Furkan oynadıkları ilk maçlardan sonra küfür yemeye başlarlar.Forvetlerimizden al birini vur ötekine.Hücum hattının bu ligde ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.

Benim kişisel olarak hocadan beklentim, forma adaletini sağlasın ve sahada rakibi ısıran, önde oynamaya çalışan bir takım olsun, bu benim için yeterlidir.Uyuşuk ve ruhsuz futbol ve futbolcu görmek istemiyor artık bu taraftar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt