Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yerli mafya tayfasina bagli hamza basarili olabilmesi icin, adamlar begenmedi bir td karsilasirsa göndermek icin elinden geleni yapiyor. albayrak gibi adamlar oldu sürecede selcuk sabri burak gibilerini de kadro disi birakamaz birakmak isterse bile biraktirmazlar

kendisi dogru isim.

taraftarlara yeniden heyecan verecek, futbolculara ekip olmayi yeniden ögretecek ve camia'ya kaybedilen inanci yeniden asilayacaktir.

İnşallah uzun yıllar istikrarlı ve başarılı bir şekilde takımın başında kalır ve bir an önce takımı sabote eden yetenek yoksunlarını tribünlere yollayıp, forma adaletini sağlar

Hayırlı olsun Hamza hocam.Başarılı olacağına güvenim tam.

Akhisar gibi bir takıma oynattığı futbol takdir edilesiydi, istikrarlı bir teknik direktör, efendi, başarıya aç, hırslı, heyecanlı.
Diksiyonu baya düzgün hocanın nasıl konuşacağını biliyor futbolculara kendini çoktan sevdirmiştir bile, oyuncular ona inanırsa ki tahminimce futbolcular Hamza hocayı çok sevecekler ve ona güvenecekler, bu iş oldu demektir. Kimya tutar.
Birkaç maç takımın başında görelim daha net anlaşılır herşey.

Güveniyorum Hamza hocaya başarılı olacak hissiyatı oluşuyor bende.

Beklentiden olsa gerek ankette bir nevî ön yargılı davranarak hayır demiştim. Lâkin bugünkü fotoğraf/videolardan sonra enteresan bir şekilde sonuna kadar destek olacağım hissine sahibim. Hiç ummuyordum bu derece güven hissiyatı vereceğini. İçten gelen bir şey tamamen, güveniyorum hocaya. Hayırlı olacak inşallah.

kendisini severim ama prandelliden ağzımız yandı, 3-4 maç izlemeden övmeyeceğim.

prandelli'nin gelisini ne kadar istemediysem, bu adamin gelisine bir o kadar sevindim :)

bence cok basarili olacak. en azindan takima ve taraftara istenilen ve arzu edilen coskuyu verecektir.

yeni bir ft doguyor bence (basari olarak)

ins. önümüzdeki 3 maci da alir (arsenal maci dahil)

Kendisini istemeyen cogu kisi goruntulerden sonra basarili olacagina inandi.

Umarim baskasinin ayakcisi olmaz ve kendi dusuncelerini takima yansitir.

Yeter ki cesur olsun, ozgur olsun. Basarisiz olsa da sabrederim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu görevde olan herkese desteğimiz sonsuz taa ki layıkıyla yapamadığı zamana kadar

Gelmesini en azından denenmesini istediğim bir td ancak şu noktada ne övüyor ne de yeriyorum şahsi düşüncem başarılı olacağı yönünde ama sabretmek lazım ayrıca 6 ay dediğin nedir ki mucize beklememek lazım bir de yönetsel sorun olduğu da çok açık kısacası sabretmek lazım hayırlı olsun hocam

Sony Xperia

Bu şartlarda şampiyon olamayabiliriz.Sabretmek lazım.Takımda gelişme olursa yola devam edilmeli.

Hayırlısı olsun. Efendi adam. Akıllı davranırsa iyi işler yapacağına inanıyorum. Bekleyip görmek lazım. Hoşgeldin hocam

Ersun ne yapmış öyle trabzonu ya.Gerçi sonra düşüş olabilir trabzonda. Ama hamza hoca'da böyle bir başlangıç yapsa süper olur

Herşeyden önce adam gibi adam.Eğer Fatih Terim gibi bir marka olmak istiyorsa tüm inancını Galatasaray ruhuyla birleştirmesi gerekir ve inanıyorum ki egosu olmayan bir insan olarak Türk futboluna çok şey katacaktır.Allah utandırmasın.Ümitliyim kendisinden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt