Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi adamlarin pionu olmaktan utanmiyormusun hocam? Yazik sana.

niye kessin abartmayın mahalle maçı mı her şeyde Selçuk ağzınıza dolamışssınız baydı artık geçin bunları adam bişeyler düşünüyor belk, ilk maçtan dalmayın hemen 4-5 haftaya görürüz neyin ne olduğunu ben de eleştiriyorum Selçuk'u fakat oraya takılıp duruyor bazı arkadaşlar anlam veremiyorum

hocam sinan bruma bu maçlarda 90 dk oynatılacak adamlar. tr kupasında farklı kaleci oynatma işini italyan da becerir. ha verimsiz oyuncuları bu maçta deniyim sonra sağlam bi rotasyon yapayım diyorsan tamam

Kadrodan daha cok...Takim nasil bi futbol oynayacak önemli

Hamza nin Sistemi nasil olcak.

Dizilisler önemli degil...önemli olan Sistemlerdir.

gelmeden önce sneijder ve terimin yardımcısı olması nedeniyle eleştirdiler
sonra basın toplantısını dinleyip adam gibi adam dediler
şimdi kadroyu beğenmedikleri için eleştiriyolar
güzel bir futbol oynayıp kazanırsak yine övmeye başlarlar
bi bitmediniz be

Adami hemen linç etmeyin, ilk maçi, garanti galibiyet istiyor riske girmek istemiyor.

Selçuk'u savunmuyorum ama Furkan Özçal ve Umut Gündogani dogru dürüst oynadiklarini görmedigimiz için, onlari bugün Esese karsi oynatmak risk olabilir. Kupa maçlarin diger maçlari onlari ve diger yeteneklerimize sans verebilir.

Kendisi de galibiyet ile başlayıp ivme kazanmak istiyor lütfen hak verin ;

Birde grubun en zorlu ekibi ile oynuyoruz onuda göz önünde bulundurun , diğer 4 maç birde son Eskişehirspor maçında istemediğiniz kadar süre verip gereken oyuncularımızı görmemizi sağlayacaktır kendisi , şuanda bize düşen sonuna kadar kendisine destek olmak.

#BugünGünlerdenGalatasaray

#SaldırGalatasaray

#GalatasarayınMaçıVar

Keske elinde sihirli bir degnek olsa da 2011-2012 sezonunda oynadigimiz futbolu oynatsa.

Burda sallayanlar Eskişehir' in fener karşısında nasıl oynadığını bilmiyorlar heralde.

Gençler oynamalı evet ama bu maçta değil. Diğer çerez takımlara karşı oynamalı.

GT-I9300 Tapatalk

Burda sallayanlar Eskişehir' in fener karşısında nasıl oynadığını bilmiyorlar heralde.

Gençler oynamalı evet ama bu maçta değil. Diğer çerez takımlara karşı oynamalı.

GT-I9300 Tapatalk
Eskişehir'in kadrosunu gördün mü sen renktaş? Rotasyon yapması gereken biziz 40 kişilik kadromuz var ama Eskişehirspor tam yedek kadro çıkmış. Bir terslik var. :D

Eskişehir'in kadrosunu gördün mü sen renktaş? Rotasyon yapması gereken biziz 40 kişilik kadromuz var ama Eskişehirspor tam yedek kadro çıkmış. Bir terslik var. :D
Kimse ilk maçında riske atmaz oyunu. Kaldı ki Mancini bile as kadrolarla çıkıyordu kupa maçlarına.

Hocanın 5-6 ayı var ve kendini ispatlamak zorunda. Burada kupa alamazsa gideceğini biliyor.:)

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt