Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana şu an acayip acıdım. Hangisini kesersen kes arkandayım. Hiç birine acıma hoca

Daha Hızlı daha tempolu hocam, şu 1 senedir yatanların canını çıkar.

Sana beğenmeyenlerin suratına balgam at.
Kudurt aysal fanlarını hadi bakalım.

Maça gelirsek Burak olmayınca bir heyecan oluyor,hep böyle.

B381fVNCEAAr2sR.jpg

Devamlı kanatları kullanmaya çalışması, Olcan'ı sol kanatta kullanması şu ana kadar hoşuma giden yanları oldu. Melo'yu göz göre göre oyunda tutarsa ihaleyi başına alır. Selçuk'ta sırf duran toptan 2 gol attı diye çoktan göz boyamıştır. Umut-Pandev ikilisi de baya etkili şimdiye kadar. Bakalım oyuna hamleleri nasıl olacak, merak ediyorum.

Etkisi olduğu aşikar, takıma geleli 2 gün oldu ama hırs ve istek getirmiş, hızlı oynamaya, koşmaya, pres yapmaya başladı takım, inşallah daha iyi olacak, güven artıyor.

Melonun atılacağını kör bir insan bile anlayabilirdi,göz göre göre takım 10 kişi kaldı.

Meloyu oyundan almaması oyunu ne güzel okuduğunu gösterir, umarım bu acemilikleri tekrarlamaz

Ay lav yu hamza hodzam

(Prandelli izle ve takim nasil oynatilirmis gor!!! Ustelik 10 kisiyle!!!)

Hamza hocam seni kullanmaya çalışanların yüzünü kara çıkar ve bu takıma 4. yıldızı takarak tarihe adını yazdır..

Sağlam bir galibiyetle başladık Allah yolunu açık etsin hocam

Muhtemelen devre arası uyardın ama Melo baktın sert dalıyor çıkaracaksın laftan anlamaz o..

Hayırlı olsun , Allah yolunu açık etsin hocam ...

Sanırım Umut'un golün ardından ''bravo çocuklar bravo çocuklar'' diye kendi kendine konuşman beni benden aldı hocam , büyüksün.

Tebrikler güzel hocam. Akhisar maçını da alırsak iyi bir başlangıç olmuş olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt