Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.752
- 7.289
- 1.743
Iyi basladin da, ama Buragi 11e monte edersen kendi sonunu hazirlarsin hocam. Aman ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devamlı kanatları kullanmaya çalışması, Olcan'ı sol kanatta kullanması şu ana kadar hoşuma giden yanları oldu. Melo'yu göz göre göre oyunda tutarsa ihaleyi başına alır. Selçuk'ta sırf duran toptan 2 gol attı diye çoktan göz boyamıştır. Umut-Pandev ikilisi de baya etkili şimdiye kadar. Bakalım oyuna hamleleri nasıl olacak, merak ediyorum.
Evet, nitekim dediğim oldu ve az daha ihaleyi başına alıyordu. Bunun dışında oyuncuları yerli yerinde kullanması güzeldi. Bruma'yı sağda, Olcan'ı solda kullanmasını ayrıca tebrik ediyorum. Bunu yapması bile kendisine bir artı kazandırdı benim gözümde.
Gel gelelim bundan sonrası için yapacaklarını ayrıca merak ediyorum. Eyyam yapmazsa saygımı kazanacaktır. Her şeyden önce eyyamcı olmadığını göstermek zorunda. Umut Gündoğan, Furkan, Sinan gibi oyunculara da kapıları açmalı. Sinan Bolat'a da ligde daha çok şans vermeli, hem maç ritmini yakalaması hem de kontenjandan kurtarmak için. Kısacası eyyam yapma ve adaletli forma ver yeter. Çok zor değil bunları yapabilmek.
Şu Eskişehirdeki Erkut'a da bir aşık atarsa iyice saygımı kazanır. Çok dikkatimi çekti eleman. üzerine gidilirse iyi bir futbolcu kazanmış olur türk futbolu. Alırsak bizde tabi.![]()

Aman biz almayalım renktaş, olacağı varsa da bize gelince olmaz o kesin. Türk futboluna Eskişehir kazandırsın, biz beceremiyoruz o işleri.Ayrıca Eskişehir'e de tek kuruş kazandırmamak lazım artık. Bu da başka bir sebep tabi
![]()