Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konusmalari cok güzel, Adam gibi Adam, insallah basarili olacak...

Aslan Statistic AslanStatistic · 7 sa. 7 saat önce
Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilecekler listesi (AMK Spor)
Eboue
Zan
Furkan
Yiğit
Engin B.
U.Gündoğan
Aydın
Pandev
Dzemaili
Sinan(Kiralık)

B39LtQtCAAALeMC.jpg

ADAM

Hamza Hamzaoğlu: Devre arası Melo'ya sarı kartın var çıkarayım seni dedim, hocam oynamak istiyorum dedi.

Tahmin etmiştim bunu dediyse adama güvenirsin sonuçta Melo tecrübeli ve üst düzey biri... Bruma veya Emre Çolak gibi tecrübesiz değil ki. Ama güvenilmez ha k.kart doğru mu değil..

Hamza Hamzaoğlu: "4-2-3-1 sistemiyle oynarken tek forvetle oynuyormuşuz gibi bir algı oluşuyor. Bu sistem arkadaki üçlüye gol attıracak"

iyi oyuncu ama renktaş. Umarım gelişim gösterir.

Orası öyle ya, bir kumaşı var belli ediyor. Ama biliyorsun bize karşı oynayan çoğu oyuncu ve çoğu takım kariyer zirvesini yaşıyor. Serdar Özkan'ı bilmesek bu adam Messi falan derdik herhalde bugün. O Andaç mıdır nedir, o herifte ilk kez oynadı, önüne geleni ipe dizdi. Yani bu performanslar onların iyi olmasından mı yoksa bize karşı oynamalarından dolayı mı, tartışılır :)

Aslan Statistic @AslanStatistic · 7 sa. 7 saat önce
Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilecekler listesi (AMK Spor)
Eboue
Zan
Furkan
Yiğit
Engin B.
U.Gündoğan
Aydın
Pandev
Dzemaili
Sinan(Kiralık)

Umut gercekten kötü bir futbolcumu? gönderiyorsunuz bari kiralik gitsin , geri kalanlarda hakli

Adam Gibi Adam ! Hoca Gibi Hoca ! 1 kere bile Sana laf sallarsam adam degilim be Hamza hocam !

Gönderilecek listesindekileri neden yolladılar demem zaten faydalanamıyoruz bir şekilde

Güzel başladı güzel gitsin hocam. Allah utandırmasın. Kanat futbounu özlemişiz. Umarım sneijderi de en iyi şekilde monte edersin kadroya. Burağı kesmen büyük artı

Orası öyle ya, bir kumaşı var belli ediyor. Ama biliyorsun bize karşı oynayan çoğu oyuncu ve çoğu takım kariyer zirvesini yaşıyor. Serdar Özkan'ı bilmesek bu adam Messi falan derdik herhalde bugün. O Andaç mıdır nedir, o herifte ilk kez oynadı, önüne geleni ipe dizdi. Yani bu performanslar onların iyi olmasından mı yoksa bize karşı oynamalarından dolayı mı, tartışılır :)

Onu da zaman gösterecek. Bundan sonra yakın takibimde olacak bu eleman. bakalım anlık bir performansmıydı. :)

Hoca değişikliğinden Selçuk, Yasin ve Bruma olumlu etkilenmiş. Soğuk ve duygusuz Olcan' ın tepkisizliği devam ediyor.

GT-I9300 Tapatalk

Gideceklerden sadece Dzemaili oynadi zaten kadroda. Hic oynamadan gönderilecek olan isimlere üzülüyorum ama bosu bosuna para ödemeye gerek yok. 40 kisilik bir kadromuz var maalesef kiradakilerle birlikte.

Muslera, Sinan
Chedjou, Semih, Koray, Hakan, Telles, Sabri, Tarik
Melo, Selcuk, Dzemaili, Yekta, Hamit, Sneijder, Yasin, Emre, Olcan, Bruma
Burak, Umut, Pandev

Hamza Hoca bu isimlerle devam edecek gibi, ben bunu hissettim basin toplantisinda. Hic sans bulamayan 6 oyuncuyu kadroya bile almamasi bunu gösteriyor.

Aynen oyle.
Bugun de 4-2-3-1 oynadik aslinda Pandev 2. Forvet gibi oynadi.
Pandev ofansif orta saha/ss gibi oynadı doğru. 2. yarı Emre ortaya geçti Bruma sağa. Eğer 4231 oynayacağız dediyse müthiş bir haber zamanla Burak'ı keser umarım.

Sağlamsa Lassa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt