Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamsın hocam.

Bazı eziklerin hevesini kursağında bıraktın, Allah razı olsun.

diziliş yanlış hocam ama bu oyuncu grubuyla bu kadar max verim alınr.

bakıyorum ki forumda hala atıp tutanlar var hocaya futbol bilginizin kısıtlı olduğunu yorumlarınızla anlayabiliyorum bu takımın ilk 6 haftada ne olduğunu gördük şuan ki performansı beğenmiyenler var şu at gözlüğünüzü çıkartın artık takım 90dk koşmaya başlamış istediğimiz özlediğimiz GALATASARAY'I görüyoruz ama sizler hala bunu bile beğenmiyorsunuz şaşırıyorum sizlere forvet hattına kazma diyenler olmuş acaba sizler nesiniz?? bence artık bu takımın arkasında durulması gerekiyor ona buna sallayarak bir faydamız olmaz her ne olursa...

Önemli bir sınavı geçti bu akşam.. zor bir maçta geriden gelmek önemli..

Hamza hoca gerçekten kendini ispatladı bu gece, oyuna yaptığı müdahalelerle oyunu çevirdi bence,

Ben bu sene karıköyde şeytanın bacağını kırcaz diyorum ve Hamza hoca adını tarihe yazdıracak..

Kadıköy'de kazanabilmemiz için 0-1 öne geçmemiz lazım,hemen ardından da 0-2 yapmamız lazım.Koskoca 15 senede 3 kez öne geçmişiz 0-1,üçünü de 10 dk bile koruyamamışız.En son kazandığımız maçta ise 0-1 öne geçtikten 5 dakika sonra 0-2 yapmışız da kazanmışız.

Şöyle de garip bir istatistik var.En son 1990-1991 sezonunda içerde dışarda yenmişiz Fener'i.Dile kolay 24 yıl.

Maç çevirme psikolojisini de bu takıma işlemesi o kadar önemli ki. İnşallah devam edecek bu neticeler.

iyidir iyi.emre çolak,chejdou ve sneijder sıcışlardaydı...burak ve umutu saymadım bile...ne bekliyodunuz ki?takımın yarısı yoktu sahada.

İki kere geriden gelip kazanmak hem de böylesine zorlandığmız bir maçta gerçekten önemliydi. Çok iyi bir başlangıç yaptı , bir de deplasmanda böyle bir geri dönüş gösterebilirse , dirençli kalabilirse çok büyük işler başardığını gösterir hocamız.

Kadıköy'de kazanabilmemiz için 0-1 öne geçmemiz lazım,hemen ardından da 0-2 yapmamız lazım.Koskoca 15 senede 3 kez öne geçmişiz 0-1,üçünü de 10 dk bile koruyamamışız.En son kazandığımız maçta ise 0-1 öne geçtikten 5 dakika sonra 0-2 yapmışız da kazanmışız.

Şöyle de garip bir istatistik var.En son 1990-1991 sezonunda içerde dışarda yenmişiz Fener'i.Dile kolay 24 yıl.

Katılıyorum. Fener'i en iyi oldugumuz sezonlarda bile yenemedik ki bu sene yeni yeni toparlanıyoruz, imkansız bence.
Ancak hala aklımda baros'un o üst direğe çarpan pozisyonu var :)) 3-2 bitecekti maç ne güzel. ah ah.:)

Beşiktaş maçına bugünkü 11'le çıkmayı düşünmüyordur umarım.

Emre çolak sağ ön olmaz hocam.

Ya yasini koy öne ya Hamiti ben yinede hamiti tercih ederim takım savunması açısından.

İki dk skor taraftarlığını ve millete laf sokma çabalarını bir kenera bırakıp oyuncu tercihlerindeki ve dizilişteki hataları görün. Hepimiz Hamza hocamızı seviyoruz ve destekliyoruz ama bazı şeylerden vazgeçmesi gerekiyor artık. Neyse renkdaşlarım şimdi bunları bir kenara bırakıp galibiyetimizi kutlayalım. Şüphesiz ki hepimizin çabasının adı GALATASARAY!

Katılıyorum. Fener'i en iyi oldugumuz sezonlarda bile yenemedik ki bu sene yeni yeni toparlanıyoruz, imkansız bence.
Ancak hala aklımda baros'un o üst direğe çarpan pozisyonu var :)) 3-2 bitecekti maç ne güzel. ah ah.:)

Aynen.Gol atacak zamanları da kalmamıştı o gol olsa. :D 2-3 bitseydi Kadıköy fobisi de bitecekti.

Yenersek dediğim gibi olursa olur işte.Peş peşe goller bulursak olur.Yoksa tek farklı skoru koruyamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt