Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakıyorum ki forumda hala atıp tutanlar var hocaya futbol bilginizin kısıtlı olduğunu yorumlarınızla anlayabiliyorum bu takımın ilk 6 haftada ne olduğunu gördük şuan ki performansı beğenmiyenler var şu at gözlüğünüzü çıkartın artık takım 90dk koşmaya başlamış istediğimiz özlediğimiz GALATASARAY'I görüyoruz ama sizler hala bunu bile beğenmiyorsunuz şaşırıyorum sizlere forvet hattına kazma diyenler olmuş acaba sizler nesiniz?? bence artık bu takımın arkasında durulması gerekiyor ona buna sallayarak bir faydamız olmaz her ne olursa...

Sallayanlara bakıyorumda ben genelde Sniejder' in mevkisindeki seçiminden dolayı yapıyorlar bunu. Aslında bir futbolcu özelinde hocayı yerden yere vurmak bana göre aptallıktır. Önce takım oyunu ve skor gelir. Sniejder bizim için taraftar ve takım olarak çok önemli bir isim ama asla onun üzerinden başarılı bir hocayı yerden yere vurmak çok yanlış olur.

GT-I9300 Tapatalk

İki dk skor taraftarlığını ve millete laf sokma çabalarını bir kenera bırakıp oyuncu tercihlerindeki ve dizilişteki hataları görün. Hepimiz Hamza hocamızı seviyoruz ve destekliyoruz ama bazı şeylerden vazgeçmesi gerekiyor artık. Neyse renkdaşlarım şimdi bunları bir kenara bırakıp galibiyetimizi kutlayalım. Şüphesiz ki hepimizin çabasının adı GALATASARAY!
konya maçı kadrosunu bozamazdı ve bozmadı.olması gerekeni yaptı yani.ama değişiklikler yapılması gerekiyo 11de...bunu da yapacak inşallah.

Kadıköy'de kazanabilmemiz için 0-1 öne geçmemiz lazım,hemen ardından da 0-2 yapmamız lazım.Koskoca 15 senede 3 kez öne geçmişiz 0-1,üçünü de 10 dk bile koruyamamışız.En son kazandığımız maçta ise 0-1 öne geçtikten 5 dakika sonra 0-2 yapmışız da kazanmışız.

Şöyle de garip bir istatistik var.En son 1990-1991 sezonunda içerde dışarda yenmişiz Fener'i.Dile kolay 24 yıl.

Bu sene olacak o, aslında şampiyon olduğumuz sene de 1-0 öne geçtik penaltıyla ama sonradan öyle bir saçma oyun oynadık ki mecalimiz yok gibiydi, sanki şaibe vardı maçta, ama bu defa öyle olmayacak, kan akacak kan..

Maçın 2.yarısı kendisi için büyük bir testti, biraz da şansının yardımıyla geçti diyebiliriz. Öyle veya böyle bir antrenör etkisi olduğu ortada, bu gözüktü. Ama şu da var ki, bu kadronun Konya galibiyeti maalesef göz boyamış. Ki cidden 1-0'dan sonra çok iyi bir performans vardı o maçta. Ben baya şaşırmış ve etkilenmiştim. Fakat ne var ki bu oyuncu kadrosu ne kadar yetersiz ve ne kadar laubali olduklarını bize tekrar hatırlattılar.

Şimdi bundan sonrasına gelirsek eğer; artık geçiş dönemi bu maçla birlikte atlatıldı. Bu futbolculara asla taviz vermemesi gerektiğini söylemiştim, bugün de bu görülmüş oldu. Gelecek maçlarda çıkacak kadrolarda eyyam mı, yoksa adalet mi olacak göreceğiz. Zira Konya ve bugünkü maçı arka arkaya sıraladığımızda görünüyor ki, bu kadrodan istikrar falan beklenmez. En efektifini bulana kadar ilk 11'lerde yavaş yavaş 1'er 2'şer değişimler görmemiz lazım.

Bu arada Sinan Gümüş'ü tekrar A2'ye göndermesi yakışmadı. Biraz daha adalet duygusunu göstermesi ve hissettirmesi lazım.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin'i 3-2 yenen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kritik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
Pes etmeyen bir takım yaratmak istediklerini ifade eden Hamzaoğlu, "4 maçtan sonra ufak bir düşüş bekliyorduk ancak bu kadar beklemiyorduk. İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık, ikinci yarıda daha istekli, daha arzulu oynadık. Mersin çok iyi bir takım ve bize karşı da çok iyi mücadele ettiler. Rıza hocayı da tebrik ediyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç oldu ancak pes etmedik ve son ana kadar mücadele ederek kazanmayı bildik, oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Soyunma odasında futbolcular ile yaptığı konuşmayı da anlatan Hamzaoğlu, "İlk yarıda bazı pozisyonlardan dolayı, futbolcularımız ile hakem arasında yaşanmaması gereken diyaloglar yaşandı ve bu da konstanrasyon sorununa yol açtı. Devre arasında bu konuda futbolcularımız ile konuştum ve hakem ile konuşmalarının bir getirisi olmayacağını ve gücümüzün saha içerisinde hakeme yetmeyeceğini söyledim. Daha sonra oyuna daha fazla konsantre olduk" şeklinde konuştu.

-sneijder daha çok gole yakın oynamalı, hatta gizli forvet olarak bile oynayabilir.

-emre çolak baya şımarmış bu bariz belli, hocanın kendine getirmesi lazım.

-semih kaya maalesef sırıtıyor, defans için alternatif planlar lazım.

-kanatlar emre çolak-sneijder olunca defans allaha emanet kalıyor, bruma'nın takıma adapte edilmesi lazım

benim tespitlerim bunlar

koray günter ve sinan gümüşü ilk 11e koy hocam.semih ve umut artık olmamalı ilk 11de.

Bu sene olacak o, aslında şampiyon olduğumuz sene de 1-0 öne geçtik penaltıyla ama sonradan öyle bir saçma oyun oynadık ki mecalimiz yok gibiydi, sanki şaibe vardı maçta, ama bu defa öyle olmayacak, kan akacak kan..

Zaten o 3'ten biri o. :D Diğeri 2001 4-4 biten kupa maçı,ki bu unutulmaz bir maçtır,0-1 öne geçtik 4-2 geriye düştük son 10 dakikada 4-4 yaptık,diğeri 2008'de hatta lincoln 45.saniyede atmıştı,diğeri de 2013 işte Burak'ın penaltısı.

Aynen,o maç çok inanmıştım yeneceğimize.Öne geçince de tamam iş bitti de demiştim.Yok böyle bir sevinç.Sonra oyuncular da kafasında maçı bitirince mağlubiyet geldi.

Hamza Hoca oyun icerisinde daha üretken bir Galatasaray yaratmali. Hamit'in zorlama pozisyonu ve Telles'in isabetsiz ortasi disinda hicbirsey ortaya koyamadik sayilir.

Son düzenleme:
Görüntüler Hamza hocayı gösterdiği zaman bir güven geliyor adama.
Bu takım bu sezonu 3. bitirse bile Hamza hoca ile devam edilmelidir vesselam.

4231 taktigin dogru oyuncu tercihlerin yanlis.

1 ) Sneijder ve Emre gobekte oynibilecek 2 tane isim, kanat'ta oyniyamiyorlar oynatma orda. Burak'tan verim alicam diye Sneijder'i verimsiz hale getirmek sacma sapan birseydir, Koy Sneijder'i Umut'un arkasinda.
2 ) Selcuk her mac cok kotu oyniyor artik ilk 11 oynamaya hak etmiyor, kes sunu artik.
3 ) Sinan'i A2 gondermen cok sacma olmus, adami kazanman gerekiyor ilerdi lazim olacak o cocuk 35 yasina gelmis Hamit ve gobekli Olcan degil.
4 ) Semih saatli bomba, cikar artik sunu cocuk biraz kendine gelsin toparlasin.

Yapacağı bir şey yok. Fazlasını yapıyor adam.

Rıdvanın bir sözüne katılıyorum. "Ancelotti yi getirsen bu kadar faydalı olamazdı " dedi adam doğru söyledi.

Kimse beklemiyordu bu ölü takımdan bu kadar mücadele böyle galibiyetler...
Eğer devre arasına kadar liderlik yarısından kopmazsak hem kampta takımı daha iyi hazırlar. Hemde 2-3 transferle çok daha iyi olur bu takım..

Sneijder ve Emre mecburiyetten sağ ve sol oynuyor.
2 maçda gördüğümüz emre sağda yapamıyor yapamaz.
Oraya Hamit yada yasini monte etmeyi düşünebilir. Emre bu sene sakatlık veya cezalı olunmadıgı takdirde yedekde beklesin yedek kulübesi de maç içinde çok önemli.

Devre arasında Uğuru alacaklar sanırım stopere.
Stoperleri Chedjou-Uğur yapıp Hakan baltayı sola çekip 1 tane yabancı boşluğu yaratılır tellesi keserek.

O boşluğu da Niasse ile doldururlarsa ki eminim istiyordur Niasseyi inşallah da alırlar.
Hucumda daha zengin daha iyi bir takım oluruz.

Umutu çok seviyorum çokda katkı veriyor takıma ama Umut burak 2 lisi sezon sonuna kadar götürmez.
Niasse de umuttan çok çok daha iyi ve bir çok tehlikeli özelliği olan bir oyuncu.

GS a çok faydalı olur...

2 transfer GS da bir çok şeyi değiştirebilir.
Korayı bu sene pek düşünmüyor ama 2.yarı belki Sinan ı Sağ kanata monte edebilir.

Ilk 11 dogruydu.
Deplasmanda 0-5 kazanan takimi bozmak yanlis olurdu.
Yaptigi degisikliklerde yerindeydi.

Bazı arkadaşlar sadece eleştirmek için foruma yazıyor. Hal böyle olunca yiğidi öldürürken hakkını teslim etmiyorlar.

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt