Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza hocanın belki de en büyük sıkıntısı formsuz olan Selçuk ve kalıplaşmış oyuncuları kullanması olacak. Bunun dışında herşey gayet yerinde. Hoca da yeri geldiğinde hata yapabilir. Bunda ısrar etmediği sürece sıkıntı yok. Artık ilk 11 ler bizleri şaşırtmıyor farkında mısınız. Mancini ve Prandelli varken yine nasıl bir sürprizle karşı karşıyayız diye düşünür dururduk. Burda 150 tane farklı 11 yazardık. Çoğumuz tutturamazdık bile :) şimdi en azından ne oynadığını bilen bir takım var. Ama ben şu ana kadar olan sürecin daha bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Devre arası kampından sonra beklentim artacak Hamza Hocadan.

Sneijder'in etkisini arttırmalı.
Sniejder' in oynayacağı tek mevki var. O da ceza yayı civarı. 4-4-2 den vazgeçilmediği sürece Sniejder sol kanada mecbur. Bu sistemde oynayacağı başka mevkisi yok.

Ya 4-4-2 den vazgeçilip Sniejder mevkisinde oynar yada bu sistemde verimsiz olduğu sol kanatda. Şu an bu sistemde işler iyi gittiği için Sniejder sol kanatda devam edecek gibi duruyor.

GT-I9300 Tapatalk

Sniejder' in oynayacağı tek mevki var. O da ceza yayı civarı. 4-4-2 den vazgeçilmediği sürece Sniejder sol kanada mecbur. Bu sistemde oynayacağı başka mevkisi yok.

Ya 4-4-2 den vazgeçilip Sniejder mevkisinde oynar yada bu sistemde verimsiz olduğu sol kanatda. Şu an bu sistemde işler iyi gittiği için Sniejder sol kanatda devam edecek gibi duruyor.

GT-I9300 Tapatalk

bence bunun çözümü hücuma kalkarken 4-2-3-1 le Burak'ı kanata, Sneijder'i forvet arkasına koymak lazım. Top rakipteyken de sola mı geçer bilmiyorum, tamamı topun arkasında olacak şekilde bir düzen getirilebilir. Ama bu da sıkıntılı.

bence bunun çözümü hücuma kalkarken 4-2-3-1 le Burak'ı kanata, Sneijder'i forvet arkasına koymak lazım. Top rakipteyken de sola mı geçer bilmiyorum, tamamı topun arkasında olacak şekilde bir düzen getirilebilir. Ama bu da sıkıntılı.
Bu dediğini yapacak hızlı ve komplike takım oyuncusu ve futbol anlayışı şu an yok. Bizim topçular düz oynamayı sever. Beceremezler bu oyun akışını. Ayrıca deplasmanda eleğe çevirirler bizi.:)

GT-I9300 Tapatalk

Bu dediğini yapacak hızlı ve komplike takım oyuncusu ve futbol anlayışı şu an yok. Bizim topçular düz oynamayı sever. Beceremezler bu oyun akışını. Ayrıca deplasmanda eleğe çevirirler bizi.:)

GT-I9300 Tapatalk

O zaman yapacak bişey yok hacı napalım :) düz oynasalar yeter bize :)

Avatara koydum.Besiktas'a yenilmezsek sampiyon yapar bizi

Futbolcuların vucut dillerine bakıp nasıl bir ilişki kurduğunu anlayabilirsiniz.

Sneijder çıkarken mesela, geldi orada belki de kötü oynadım, gol atamadım kusura bakma hocam gibi bir şey söyledi. Hamza Hoca geldi hemen sarıldı ve olsun performansın iyiydi, kazandıracağın maçlar çok olacak gibi bir şeyler söyledi ve sarıldı.

İçtenlik, duygu olan yerde başarı da gelir.

Profesyonellik tabi ki önemli ama saha içi duygu işidir.

İşte de, eğer çalışma ortamınız iyiyse, mutluysanız zevkle çalışır daha başarılı olursunuz. Bu da öyle bir şey işte.

Uzun seneler bizi taşıyabilecek bir his yarattı bende Hamza hoca şimdiye kadar. Hadi hayırlısı inşallah bizim Fergusonumuz olur.

I am the one who knocks!

Futbolcuların vucut dillerine bakıp nasıl bir ilişki kurduğunu anlayabilirsiniz.

Sneijder çıkarken mesela, geldi orada belki de kötü oynadım, gol atamadım kusura bakma hocam gibi bir şey söyledi. Hamza Hoca geldi hemen sarıldı ve olsun performansın iyiydi, kazandıracağın maçlar çok olacak gibi bir şeyler söyledi ve sarıldı.

İçtenlik, duygu olan yerde başarı da gelir.

Profesyonellik tabi ki önemli ama saha içi duygu işidir.

İşte de, eğer çalışma ortamınız iyiyse, mutluysanız zevkle çalışır daha başarılı olursunuz. Bu da öyle bir şey işte.

Sneijder sahnesi o kadar çok hoşuma gitti ki anlatamam. Oyuncu değişikliği bilmiyorum acaba başkasıydı ve Servet'le dalaştı diye mi onu aldı ama yerinde bir karardı. Çıktıktan sonraki sahne de Sneijder ile Hamza hoca arasında basında olumsuz haber çıkmasını engellemiştir bu andan itibaren.

şu an tek sorunumz takim halinde defans yapabilmek 90 dakika.
çoğu pozisyonda mersinli oyuncular 4-4 3-3 gibi rakamlarla karsi karsiya kaldi bizim defansla onu da çözersek is tamamdir

♡♡♥♡♡

Hamza Hoca'ya laf atanın alnını karışlarım..haftalardır pompa yapıyoruz rakiplere,hala oyuncu tercihleri bla bla diye konuşan gerizekalılar var..adam olun,taraftar olun,hocanın sonuna kadar arkasında durun,herkesten verim alıyor adam.

İlk yarıda yapılan yorumlara bak, birde mac sonuna bak.

skor ya bu taraftar :)

su zihniyetinizi degistirin artık. bir şeyi iddaa edin ve arkasında durun.

Bugün ilk defa yenik duruma düstük. Hamlelerini begendim. Takimi iyi oynarken gereksiz degisiklikte yapmadi. Buna ragmen eksik noktalarda var. Savunma ve fizik kalitenin artirilmasi üzerine calisilmasi sart. Semih gibi oyuncularda fiziksel acidan büyük düsüs var. Telleste cok fazla karar degistiriyor.

Turkiye Liginde olmazsa olmaz önde basmaktir. İtalyan tdler ve Rijkaard döneminde GS önde basmadi. Bu yüzden o dönemki kadrolardan maksimum verimi birakalim yüzde 50 verim bile alamadik. 3 sene kaybettik. 2 Rijkaard, 1 Mancini.

GS önde basan, acik oynayan bir takim. Bjknin oyun plani bos alan yaratmak ve onu kullanmaya dayali. Bjkye bos alan vermeyen takim, rahat galip gelir. Fb, bos alan vermedi, kaleye isabetli sutlarini bile hatirlamiyorum. Bjk karsisinda ne yapacağini cok merak ediyorum.

Bjk karşısında gol buluruz mutlaka.Yer miyiz onu bilemiyorum.

Uzun seneler bizi taşıyabilecek bir his yarattı bende Hamza hoca şimdiye kadar. Hadi hayırlısı inşallah bizim Fergusonumuz olur.

I am the one who knocks!

Bu ülke bu camia buna izin vermez. Şampiyon olursak milli görev diye kandırıp alırlar hamza hocayı bizden malesef.

Profil resmini Mancini yapip reyiz diyenler Hamza hocaya negatif bakiyor.

Mancini dallamasi su oyunun 1/5 ini ortaya koyamadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt